Saatmata kirjad
mälestustes
Hetkeks siin 31. juuli 2015, kl 13.04 |
Kui üritad halba kättemaksu põhjuseta, siis põrkab see sinu suunas tagasi. Kui on head kavatsused, siis kõike head ja kaunist Sullegi! Mõtlen uuele Kallimale, kes on nii armsaks saanud ka tegelikkuses. Kõigest ei soovi siin kirjutada, sest jäägu midagi ka ainult meie teada ja päriselt.
Kohal 31. juuli 2015, kl 13.15 |
Hirm Sinu pärast! 06. august 2015, kl 19.22 |
Müstiline naine rääkis mulle täna Sinust. Küsisin temalt, kus ta teab? Ütles, et on pere viimane laps. Tegin talle jäätise välja, ta vääris seda. Kirjeldas täpselt milline Sa välja näed? Kõhe tunne tuli peale...
Ta ütles mulle, et oled nii ilus, aus ei soovi kellelegi halba aga minu ümber on väga palju kadedust? See on põhjus, miks te kunagi õnnelikuks ei saa... Sest meid lahutatakse läbi valede, kadeduse jne!
Mul on hirm Sinu pärast, mitte enda pärast. See ongi müstiline, kuidas saab lugeda nagu raamatut? Ilma inimest nägemata???!!!
Hoia end!
Ta ütles mulle, et oled nii ilus, aus ei soovi kellelegi halba aga minu ümber on väga palju kadedust? See on põhjus, miks te kunagi õnnelikuks ei saa... Sest meid lahutatakse läbi valede, kadeduse jne!
Mul on hirm Sinu pärast, mitte enda pärast. See ongi müstiline, kuidas saab lugeda nagu raamatut? Ilma inimest nägemata???!!!
Hoia end!
öö. 07. august 2015, kl 08.56 |
ma armastan Sind 07. august 2015, kl 09.49 |
Nii on ja nii jääb! 07. august 2015, kl 10.19 |
ma armastan Sind 07. august 2015, kl 11.04 |
Aitäh muretsemast 07. august 2015, kl 11.37 |
Lisa postitus