Saatmata kirjad
mälestustes
see ei ole kunagi armastus olnud 08. august 2015, kl 15.11 |
Sina kullake armastad ainult iseennast. Tõelisest armastusest ei ole Sul aimugi ja ei ole Sina oma ego tõttu selleks võimelinegi. Kõik olnu olu Su türanniseeriv kapriis, millele allumatus töi kaasa enneolematu terrori. Tänan, aga see kõik pole minu jaoks. Ma hindan end palju väärtuslikumaks.
tõsi 08. august 2015, kl 15.44 |
Sina neiuke armastad ainult iseennast. Tõelisest armastusest ei ole Sul aimugi ja ei ole Sina oma ego tõttu selleks võimelinegi. Kõik olnu olu Su türanniseeriv kapriis, millele allumatus töi kaasa enneolematu terrori. Tänan, aga see kõik pole minu jaoks. Ma hindan end palju väärtuslikumaks.
armastasin ja uskusin tulevikku 08. august 2015, kl 16.02 |
Ei eitagi. Iseasi mida selle teadmisega peale hakata. Lihtne on lasta egol ha emitsioonidel brutaalselt hävitustööd teha, aga kui hiljem emotsioonid lahtuvad ja tekib soov suhteid parandada, pole enam suurt midagi teha. Lihtsalt enesearengu jaoks vajalik õppetund. Isegi kui mälestustes on ohtralt imelisi hetki, ei ole sellelt pinnalt tulevik enam võimalik.
Armastuse 8 tahku! 08. august 2015, kl 16.20 |
Kui Sina ise pole aus, siiras ja ettevõtlik siis lase ükskord kõigest sellest lahti. Ära tee enam rohkem teisele haiget ja unusta see inimene ära. Sa ise ei tahtnud ja väga alatu on tulla siia anonüümselt inimest taga kiruma ja veel mustama. Tehtud vead ei lase enam Sind kunagi usaldada ega lgp. - a. See, et Sa ise õigeaegselt asju selgeks ei rääkinud? On Sinu viga? Kuid ei anna õigust teist süüdistada asjades, milles ta süüdi pole. Kui Sa ise jätsid tulemata siis kirjutasid juba alla loobumisele. Sa ei saa enam sundida teist inimest, et ta Sinust välja teeks? Sõbraks jääks või Sinust lgp.-ks?!
Lahku siit igaveseks, sest need müstilised öeldud sõnad jäävad ka tema poolt viimaseks. Kui on soovi midagi siiralt arutada, saab seda teha ka otse. Ära tule enam siia kirjutama armastusest, sest see näitab ainult sinupoolset tunnetega mängimist? Mida keegi ju tegelikult ei vääri. Saan aru, et Sa ei tule üksinda kõigest hoolimata sisemuselt toime? Aga vastupidiselt ei soovi Sina ka midagi lahendada? Sulle lihtsalt peale enda midagi korda ei lähe!!!
Lahku siit igaveseks, sest need müstilised öeldud sõnad jäävad ka tema poolt viimaseks. Kui on soovi midagi siiralt arutada, saab seda teha ka otse. Ära tule enam siia kirjutama armastusest, sest see näitab ainult sinupoolset tunnetega mängimist? Mida keegi ju tegelikult ei vääri. Saan aru, et Sa ei tule üksinda kõigest hoolimata sisemuselt toime? Aga vastupidiselt ei soovi Sina ka midagi lahendada? Sulle lihtsalt peale enda midagi korda ei lähe!!!
mhmmm 08. august 2015, kl 16.29 |
ma armastasin Sind 08. august 2015, kl 17.30 |
uinuv kaunitar 08. august 2015, kl 17.45 |
Reede 08. august 2015, kl 18.57 |
To: Ma armastan Sind 08. august 2015, kl 22.12 |
idiootsus vohab 08. august 2015, kl 23.02 |
võid ennast õnnitleda 09. august 2015, kl 10.56 |
Peale seda kui jõhkralt sildu põletama hakkasid muutusid kahjuks ebahuvitavaks. Tavaline manipuleeriv tola. Armukadedus on selline asi, millega võivad mängida ainult targad inimesed ja katsetada seda rumalate peal. Vastasel juhul saad eluks ajaks h.ora templi ja pese seda maha kuidas tahad, oma olemust ja mainet enam taastada ei anna. Suht pointless tegelane oled ja pointless lugu.
ma armastan Sin 09. august 2015, kl 11.39 |
nii lihtne see ongi 09. august 2015, kl 11.47 |
pervole 09. august 2015, kl 12.09 |
Kes hullem on? Kas see, kes on oma vigadest õpoinud ja end muutnud või see, kes oma perversset tegevust jätkab ja end järjekindlalt sellega täis teeb? Sa oled liiga nõrk ja saastunud, et sellest välja tulla. Kadedus paneb sind saasta pritsima ja seljataga keerama, sest sinul pole piisavalt tahet ja jõudu oma perverssust lõpetada.
pervole 09. august 2015, kl 12.21 |
öö. 09. august 2015, kl 17.20 |
Lisa postitus