Saatmata kirjad
mälestustes
to ma armastan Sind autorile 15. september 2015, kl 11.52 |
Arvamus ja mõtlema panev 15. september 2015, kl 12.01 |
to ma armastan Sind autor: Kas sa esined siin enda eest või üritad siin kedagi teist inimest mängida? Sul on mees olemas, aga siin tahad seda... Kas nn. ''armastust''? Noh saad aru küll (äri). Kas võid tõesti olla lõvinaine või veevalajanine? Kindlasti sa siin ei julge ausalt vastata.
Siin 15. september 2015, kl 12.03 |
öö. 15. september 2015, kl 15.08 |
öö.-le 15. september 2015, kl 16.30 |
ise 15. september 2015, kl 16.50 |
To arvamus ja mõtlemapanev 15. september 2015, kl 16.59 |
Ma armastan Sind olen mina ise!Ma ei aima kedagi järele. Minu elu suur kurvastus on keegi jäär tiiger. Olgu siis nii nagu on - ma olen tühjaks jooksnud, ei jaksa enam! Ei oleks endast nii arvanud. Mul on armastusega 110% tõsi taga olnud kogu aeg.Ma ei ei saanudki temaga asju lahendatud ja las jäädagi. Ma enam ei jaksa. Kõige raskematel aegadel teda minuga ei ole olnud ja ehk polnud teda siingi, kuid mind on palju solvatud ja trambitud siin kelle poolt iganes ja ma annan alla. Las olla hoolimatus ja irvitamine -eesmärk pühendas abinõu! PALJU ÕNNE! Mina olin tiigri aasta kala, nii et ärge spekuleerige! Näidage mulle minu meest ja alles siis arvustage! Mees, keda armastasin hullupööra, ei olnud minu mees ja esines kellegi teisena, kes tegelikult oli.
ma armastan Sind 15. september 2015, kl 17.01 |
ma armastan Sind 15. september 2015, kl 17.14 |
ma armastasin Sind 15. september 2015, kl 17.16 |
Arvamus ja mõtlema panev 17. september 2015, kl 15.20 |
to ma armastan Sind autorile: Sa oled ise siin eelnevalt kirjutanud, et sinul on mees olemas ja saastaga ei maga. Siin igatsed kedagi ja kui te pole kohtunud reaalis ja ei ole saanud rääkida, siis sa ei saa ju teda enda meheks nimetada-nii arvan! Sa võid ju haritud olla, aga mina arvan ka, et oled peale tükkiv, aga ise sa sellest aru ei saa. Sa tunned ennast puudutatuna, aga vaata värve riietel ja need riided võivad tähendada ka muid esemeid. Võin siin ka mina end puudutatuna tunda teatud värvidest, esemetest jne. Siin võib kõik väga petlik olla. Ei kirjuta sulle paha pärast ja ära solvu. Sa võib olla ootad ja unistad, et oleks sulle, aga kas on? Ei ole sa ainuke, keda on solvatud, aga oma kogemustest õpime. Kas laseme solvangud hinge või mitte? Kõike head sulle sellegi poolest!
Mul on tunded 17. september 2015, kl 18.13 |
Kellelegi mõeldes veel: Ei tea Sinu mõtteid ja on vaikus. Kas oled oma elu korda saanud? Ei oota siin vastust... Ei saa siin sekkuda, sest ei tea Sinu otsust reaalis... Kes on kokku loodud, siis need ka reaalis kokku jäävad... Otsused ja olukordade lahendused saame reaalis vaid omavahel rääkides... Vaikin minagi... Kõike kaunist!
Ütleks 17. september 2015, kl 19.17 |
Mul on tunded 18. september 2015, kl 12.45 |
Kirjutasin siin viimased hetked Veevalajast meesisikule, kes võib ka siin teiste kirjaridadest teha valed järeldused. Aga loodan, et ei tee ja kõik läheb nii nagu minema peab! Ütlesin Temale, et soovin Temaga rääkida, kui Ta ei ole ''väsinud'', siis jääb midagi meelde ja saab mõelda ning teeme otsused (mitte kiirustades). Mõtted, ideed ei ole halvad. Siin olles jätkuvalt ju selgust ei saa ning võib rohkem siin olles segadusi tekitada-arvan! Ma ei usu, et Temal on ükskõik... Ja kui ongi ükskõik, siis on ka minul ükskõik...Kordan veel: Ma ei ole see isik, kes siin kirjutas ''minu südames'' ja ''ma armastan Sind'' autorina. Ei jää oma hinge siin valutama ja vaikin siin... Parem on, kui siit eemale hoida. Hetk siin ja lähen jälle siit:)
ma armastan Sind 18. september 2015, kl 13.28 |
ajutised tunded 18. september 2015, kl 18.07 |
tunded ei küsi keda, millal ... tunneme teineteist juba aastaid, aga tunnetest teineteise vastu me ei räägi. plaanis oma meest/naist maha jätta pole. aga nüüd on nii, et ma ütlesin talle, et armastan teda. see ei tähenda seda, et nüüd kohvritega ta ukse taha lähen, vaid see tunne vajas väljaütlemist (ja samamoodi edasi elamist nagu siiani). "Ma armastan sind!"
öö. 19. september 2015, kl 14.31 |
Lisa postitus