Saatmata kirjad
mälestustes
Just täpselt nii 24. september 2015, kl 14.47 |
Temale: Ei hakka siin kellegiga jagelema. Kätel kandmist vähemalt mina ei vaja. Hoolin, aga omal moel. Kui soovisid minuga reaalis kohtuda selleks, et siin rännata edasi, siis pead pettuma... NO-le: Küll ma astun... Praegu juba astun ja aeg paneb olukorrad paika:)NO-le: Ära karju mu peale NO, sest ma ei kuule hästi, kui keegi karjub:)Nüüd juba astusin ja tunnen, et olen siinsest vaba:)
viimasele 24. september 2015, kl 15.15 |
öö. 24. september 2015, kl 16.21 |
öö.-le 24. september 2015, kl 18.33 |
Aga miks mõtled ainult siin nii? Tegutseda on vaja päriselt, et igatsus ja mõtted täituksid päriselt. Suuna oma mõtted reaali. Kui tegutsed igatsetu inimese suunas, siis saad teada, kas soovid täituvad? Aga, kui ei tegutse, siis võid igatsema siia jäädagi. Kes takistab teil teineteist näha? Tema ka tahab näha sind või igatseb sind. Et sinu soovid täituksid päriselt!
öö-le 24. september 2015, kl 18.43 |
to öö-le 24. september 2015, kl 18.53 |
Mõnele autorile siin! 24. september 2015, kl 19.40 |
Hea kuulda, et sinul tunded olemas aga mina pole see - kes sellele tundele vastab!
Võin Teile kahele graveerida " Tema " nime hauakivile - kui see tunne Teid mõne aasta õnnelikuks tegi!
Ammu unustatud teema ja ei soovi Teid kumbagi - keda öeldud sõnade ning keda tehtud tegude pärast!
Kaunist õhtu jätku!
Võin Teile kahele graveerida " Tema " nime hauakivile - kui see tunne Teid mõne aasta õnnelikuks tegi!
Ammu unustatud teema ja ei soovi Teid kumbagi - keda öeldud sõnade ning keda tehtud tegude pärast!
Kaunist õhtu jätku!
eelmisele 24. september 2015, kl 19.51 |
öö. 25. september 2015, kl 13.12 |
-RAHU- 25. september 2015, kl 13.17 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 333 |
Lõpetuseks siin: Kirjutasin siin ikka veel. Olen Just täpselt nii autor... Ma ei soovinud Sind siia ekslema, segadusse jätta. Sellest ka ettepanek, et siit segadusest koos lahkuda.. Aga enda otsused teed ise, kas jääd siia või ei? Mina ei suuda siin enam olla. Kontaktid-telefoni numbrid on olemas, et suhelda ja meilide teel mina jätkuvalt ei suhtle. Jätsid mullegi reaalis segased olukorrad enda mõtetest. Mõtlen olukorrad selgemaks reaalis reaalsete sõnade, tegude järgi... Juhtub see, mis juhtuma peab... Kiri on sodiaagi märgist Veevalajale Sõnnilt! Kõike kaunist sulle ja soovide täitumist Sinule:)
-RAHU- 25. september 2015, kl 13.21 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 333 |
öö. 25. september 2015, kl 15.43 |
öö. 25. september 2015, kl 16.19 |
Lisa postitus