Saatmata kirjad
mälestustes
igatsus 21. november 2012, kl 18.39 |
igatsus 21. november 2012, kl 18.43 |
igatsus 21. november 2012, kl 18.44 |
mälestus jääb... 21. november 2012, kl 19.02 |
mälestus jääb... 21. november 2012, kl 19.25 |
Jäta alati meelde,et pere esimesele ja viimasele lapsele antakse ülevalt "erilised"võimed kaasa.Mina tean ja tunnen Sind paremini,kui Sina ise.Või keegi teine...Võimalik,et olen saatuse mantlipärija.Nii,nagu
V küsis,et millal siis "särgi"-pärija tuleb:vastasin,et
järgmine aasta.
Kaitseingel,on Sinul juba olemas.Jäta meelde või kirjuta üles.Kui mind,enam ei ole,siis saad hakkama...
V küsis,et millal siis "särgi"-pärija tuleb:vastasin,et
järgmine aasta.
Kaitseingel,on Sinul juba olemas.Jäta meelde või kirjuta üles.Kui mind,enam ei ole,siis saad hakkama...
igatsus 21. november 2012, kl 19.48 |
mälestus jääb... 21. november 2012, kl 20.08 |
Et,rahu hinge tagasi saada,räägi enne oma pinged välja
ja millest need on?See,on hea taktika, aga rääkida ei saa igaühega.Selleks,peab olema usaldusisik.Tavaliselt
ei piisa ühest korrast,teine kolmas...Mida sügavam vestlus,seda kiiremini saad rahu tagasi.Kui teistel toimib,siis toimib ka Sinul.Sel hetkel,ära mõtle,mida
kuulaja arvab,vaid süvene sisule.Alustuseks Sinule piisab.See on küll pikk töö,kuid tasub end ära.Nii,tõin
kunagi oma töökaaslase kriisist välja.
ja millest need on?See,on hea taktika, aga rääkida ei saa igaühega.Selleks,peab olema usaldusisik.Tavaliselt
ei piisa ühest korrast,teine kolmas...Mida sügavam vestlus,seda kiiremini saad rahu tagasi.Kui teistel toimib,siis toimib ka Sinul.Sel hetkel,ära mõtle,mida
kuulaja arvab,vaid süvene sisule.Alustuseks Sinule piisab.See on küll pikk töö,kuid tasub end ära.Nii,tõin
kunagi oma töökaaslase kriisist välja.
igatsus 21. november 2012, kl 20.24 |
to igatsus 21. november 2012, kl 20.44 |
igatsus 21. november 2012, kl 20.47 |
mälestus jääb... 21. november 2012, kl 20.51 |
Hetkel,ära mõtle,kas suudad maksta või mitte.Seda ei
saa mõõta rahas.Kui sinna lähed,võetakse näiteks,karp
kaasa.Vaid,mõtle sellele,et tuled ise kriisist välja.
Ja saad oma eluga edasi minna.Kui kriis on väga kaugel,
siis pead endaga 3 kuud tööd tegema.Sellest, oleneb ka
Sinu lähedaste heaolu.
saa mõõta rahas.Kui sinna lähed,võetakse näiteks,karp
kaasa.Vaid,mõtle sellele,et tuled ise kriisist välja.
Ja saad oma eluga edasi minna.Kui kriis on väga kaugel,
siis pead endaga 3 kuud tööd tegema.Sellest, oleneb ka
Sinu lähedaste heaolu.
kõrvaline isik 21. november 2012, kl 21.07 |
to mälestus jääb...
Vabandust, aga kuidas saab mitte mõtelda, kas jaksad psühhoterapeudile maksta või mitte ning et seda ei saa mõõta rahas? Prof. nõustajal on ju oma kindel tunnitasu, see on tema töö. Kui raha ei ole, siis ei saagi ju tasulise nõustaja juurde minna. "Kui sinna lähed,võetakse näiteks,karp kaasa." - Mida sa selle all mõtled?
Vabandust, aga kuidas saab mitte mõtelda, kas jaksad psühhoterapeudile maksta või mitte ning et seda ei saa mõõta rahas? Prof. nõustajal on ju oma kindel tunnitasu, see on tema töö. Kui raha ei ole, siis ei saagi ju tasulise nõustaja juurde minna. "Kui sinna lähed,võetakse näiteks,karp kaasa." - Mida sa selle all mõtled?
igatsus 21. november 2012, kl 21.16 |
Mõtlen... 21. november 2012, kl 21.19 |
ei mäleta 21. november 2012, kl 21.21 |
igatsusele 21. november 2012, kl 22.33 |
igatsus Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tean, kui kerge, hea on rääkida õige inimesega. Tu
> nnen sellest puudust aga sellel oli hind, mida ma
> maksta ei suutnud!
Mul on sinust kahju. Su edaspidine elu ei saa kerge olema. Mul on sinu südamest kahju ja iseendast kahju.
> maksta ei suutnud!
Mul on sinust kahju. Su edaspidine elu ei saa kerge olema. Mul on sinu südamest kahju ja iseendast kahju.
igatsusele 21. november 2012, kl 22.58 |
kõrvaline isik 21. november 2012, kl 23.00 |
to Mõtlen...:
"Aga,on ka teisi,neid
vähemalt solvas raha teema."Assortii"karp või mida iganes,mine poodi ja vaata...Oleneb,kelle juurde lähed.
Enne küsi,siis ütlen,kas tasub või mitte.Ja oleneb ka
linnast." - Kas pead selle jutuga silmas sensitiive? Kui jah, siis nendest ei tea nt mina tõesti midagi.
"Aga,on ka teisi,neid
vähemalt solvas raha teema."Assortii"karp või mida iganes,mine poodi ja vaata...Oleneb,kelle juurde lähed.
Enne küsi,siis ütlen,kas tasub või mitte.Ja oleneb ka
linnast." - Kas pead selle jutuga silmas sensitiive? Kui jah, siis nendest ei tea nt mina tõesti midagi.
hmm ... kui AR-märgist pole, kas ma võin ta siis vormistada töötulena (eraldi lüliti salongis)? 21. november 2012, kl 23.25 |
AR... 21. november 2012, kl 23.56 |
to igatsus 22. november 2012, kl 07.33 |
mätas 22. november 2012, kl 07.46 |
igatsus Kirjutas:
> maksta ei suutnud!
Sa oled väga tugev inimene, kui oled valinud vale ja kavatsed seda koormat kanda. Mina küll ei suudaks. Minu jaoks tähendaks see meeletu hinna maksmist. Ausalt öeldes, olen ka ise taolise olukorra üle elanud. Lõpuks ei tulnud midagi head sellest. Aga inimesed ongi erinevad
> maksta ei suutnud!
Sa oled väga tugev inimene, kui oled valinud vale ja kavatsed seda koormat kanda. Mina küll ei suudaks. Minu jaoks tähendaks see meeletu hinna maksmist. Ausalt öeldes, olen ka ise taolise olukorra üle elanud. Lõpuks ei tulnud midagi head sellest. Aga inimesed ongi erinevad
Lisa postitus