Saatmata kirjad
mälestustes
valikud 15. märts 2013, kl 18.34 |
sulle keegieitea
ega sa ometi nii isekas ikka ei ole, et teisele õnne keelad? Me kõik teeme igapäeva valikuid, igas olukorras, seda teevad kõik. Pole parata, kui valituks ei osutunud ja valiti kedagi teist. Põhiline on see, et "sinu" kallim on oma valikuga rahul.
Kaotada tuleb ka osata.
Kõik, mis on käest libisenud, polnud järelikult sinu eluteele rohkemaks määratud.
ega sa ometi nii isekas ikka ei ole, et teisele õnne keelad? Me kõik teeme igapäeva valikuid, igas olukorras, seda teevad kõik. Pole parata, kui valituks ei osutunud ja valiti kedagi teist. Põhiline on see, et "sinu" kallim on oma valikuga rahul.
Kaotada tuleb ka osata.
Kõik, mis on käest libisenud, polnud järelikult sinu eluteele rohkemaks määratud.
keegieitea 15. märts 2013, kl 18.48 |
keegieitea 15. märts 2013, kl 18.56 |
Ja teatud muude asjade kohta ei julge ma küll väita, et need n-ö polnud rohkemaks minu eluteele määratud, kuna nood lasin käest omaenda ebakindluse ja nõrkuse, mitte mingi salapärase ettemääratuse tõttu. Selle koha pealt peaksin pigem õppima võitma, sest mul on nii raske uskuda, et miski võiks minu käes õnnestuda, et nurjan oma edu kahtlustega juba eos. Ent ka see on täielikult minu probleem.
valikud 15. märts 2013, kl 20.14 |
keegieitea
kui sa vaid teaksid, kuidas see inimene ennast hävitas, kes sinule lootis, kes ootas sinult armastust ja mõistmist? Ootas konkreetsust.
Olen olnud suhtes, kus ma aastaid armastasin inimest kogu oma südamest, ootasin tema valikut, üritasin tema käitumist mõista, neelasin alla kümneid hingelisi traumasid ning solvanguid, ootasin tema poolset austust, ausust ja konkreetsust ent mind ei peetud mitte milleksi, kui vaid kellegi aseaineks.
Tema ebakindlus, ebastabiilsus ja aastaid laveerimist röövis mult viimsegi soovi temaga edasi suhelda.
Jah, alguses ma süüdistasin iseennast, kuid hinges aina ja aina kõiki olukordi taas läbi elades, tajusin ja mõistsin, kui rumal ning pime võib ikka armastav süda olla, tegelikult oli süüdi ju tema. Minu süü on see, et armastasin vale inimest ent tunded ju ei küsi, süda lihtsalt hoidis tema poole.
Nagu ta mulle ka paar korda ütles: viga pole sinus. Oi kui haiget tegi tema sageli öeldud lause: kõik tundub justkui väga hea aga siis jälle pole see ikka see mida ma tahan. Lisaks veel erinevad partnerid, valed, varjamised ja manipuleerimine
Mul oli viimane aeg sellele lõpp teha, vastasel juhul oleks ta mind lõplikult hävitanud, ma olin kurnatud ja tujutu, sest ma ei saanud sellest suhtes mitte midagi hingele, ta lihtsalt alandas mind oma käitumisega. Olen oma haavad terveks ravinud, mitte iialgi ei soovi ma enam sellist haledat suhet oma ellu. Ma olen rohkemat väärt!
kui sa vaid teaksid, kuidas see inimene ennast hävitas, kes sinule lootis, kes ootas sinult armastust ja mõistmist? Ootas konkreetsust.
Olen olnud suhtes, kus ma aastaid armastasin inimest kogu oma südamest, ootasin tema valikut, üritasin tema käitumist mõista, neelasin alla kümneid hingelisi traumasid ning solvanguid, ootasin tema poolset austust, ausust ja konkreetsust ent mind ei peetud mitte milleksi, kui vaid kellegi aseaineks.
Tema ebakindlus, ebastabiilsus ja aastaid laveerimist röövis mult viimsegi soovi temaga edasi suhelda.
Jah, alguses ma süüdistasin iseennast, kuid hinges aina ja aina kõiki olukordi taas läbi elades, tajusin ja mõistsin, kui rumal ning pime võib ikka armastav süda olla, tegelikult oli süüdi ju tema. Minu süü on see, et armastasin vale inimest ent tunded ju ei küsi, süda lihtsalt hoidis tema poole.
Nagu ta mulle ka paar korda ütles: viga pole sinus. Oi kui haiget tegi tema sageli öeldud lause: kõik tundub justkui väga hea aga siis jälle pole see ikka see mida ma tahan. Lisaks veel erinevad partnerid, valed, varjamised ja manipuleerimine
Mul oli viimane aeg sellele lõpp teha, vastasel juhul oleks ta mind lõplikult hävitanud, ma olin kurnatud ja tujutu, sest ma ei saanud sellest suhtes mitte midagi hingele, ta lihtsalt alandas mind oma käitumisega. Olen oma haavad terveks ravinud, mitte iialgi ei soovi ma enam sellist haledat suhet oma ellu. Ma olen rohkemat väärt!
keegieitea 15. märts 2013, kl 20.26 |
to valikud:
"kui sa vaid teaksid, kuidas see inimene ennast hävitas, kes sinule lootis, kes ootas sinult armastust ja mõistmist? Ootas konkreetsust."
Ma ei saa aru, millest räägid, ilmselt pead mind kellekski teiseks, nagu siin alalõpmata juhtub. Vähe usutav, et me teineteist tunneme.
Ülejäänud osa Sinu jutust on kurb lugeda. Kahju, et kogesid sellist kurnavat suhet. Loodetavasti leiad soovi korral endale sobivama suhte.
"kui sa vaid teaksid, kuidas see inimene ennast hävitas, kes sinule lootis, kes ootas sinult armastust ja mõistmist? Ootas konkreetsust."
Ma ei saa aru, millest räägid, ilmselt pead mind kellekski teiseks, nagu siin alalõpmata juhtub. Vähe usutav, et me teineteist tunneme.
Ülejäänud osa Sinu jutust on kurb lugeda. Kahju, et kogesid sellist kurnavat suhet. Loodetavasti leiad soovi korral endale sobivama suhte.
mina tean 15. märts 2013, kl 20.53 |
Mina tean kes sa tegelikult (iseloomult) oled. Mina tean mida sa väärid. Tean ka seda, et tõenäoliselt ootad minupoolset sammu aga seda ma ei tee. Sina pead selle tegema, sest siis näitad oma tõelist mina avalikult. Ainult nii on võimalik misiganes suunas edasi liikuda. Kasuta fantaasiat ja sammu :)
valikud 15. märts 2013, kl 21.09 |
mina tean
minu valik on tehtud.
Ei, ma ei oota "sinu" poolset sammu, ma ei oota sellelt inimeslt enam mitte midagi.
Ma liikusin oma eluga edasi.
Olen oma hinges kõik maha matnud, et sekku enam "tema" ellu. Kõik see aeg näitas ta oma käitumisega, oma soovi, et jätaksin ta rahule, olin talle koormaks. Tema soov on täitunud, ma aksepteerin tema valikuid. Meil kõigil on õigus elada just nii nagu ise soovime.
Vaatamata kõigele, soovin tema ellu armastust ja kõike ilusat.
Miks ma peaksin soovima, et keegi mind jälle hingeliselt tümitaks ja alandaks, ei vastata mu kõnedele jne?
minu valik on tehtud.
Ei, ma ei oota "sinu" poolset sammu, ma ei oota sellelt inimeslt enam mitte midagi.
Ma liikusin oma eluga edasi.
Olen oma hinges kõik maha matnud, et sekku enam "tema" ellu. Kõik see aeg näitas ta oma käitumisega, oma soovi, et jätaksin ta rahule, olin talle koormaks. Tema soov on täitunud, ma aksepteerin tema valikuid. Meil kõigil on õigus elada just nii nagu ise soovime.
Vaatamata kõigele, soovin tema ellu armastust ja kõike ilusat.
Miks ma peaksin soovima, et keegi mind jälle hingeliselt tümitaks ja alandaks, ei vastata mu kõnedele jne?
keegieitea 15. märts 2013, kl 21.12 |
to mina tean:
Ülimalt vähetõenäoline, et tead, kes ma olen, ning mina jälle ei usu, et oled keegi neist. Mul ei ole õigust temalt v nendelt mingeid samme oodata. Arvan, et ka mul endal pole õigust mingeid samme astuda. Tegin ennast vist juba niigi kuhjaga lolliks ning just oma liiga lennuka fantaasia tõttu.
Ülimalt vähetõenäoline, et tead, kes ma olen, ning mina jälle ei usu, et oled keegi neist. Mul ei ole õigust temalt v nendelt mingeid samme oodata. Arvan, et ka mul endal pole õigust mingeid samme astuda. Tegin ennast vist juba niigi kuhjaga lolliks ning just oma liiga lennuka fantaasia tõttu.
abi 15. märts 2013, kl 21.13 |
Minge magage välja ennast ja homme minge ja rääkige nende inimestega kellega te tegelikult tahate rääkida. Vaat see oleks alles midagi. Tõeline julgustükk, saate kunagi lastelastele rääkida, et näe lahendasin probleemi või rääkisin asjad sirgeks või veel parem tunnistasite tundeid nüüdseks vanaemale/vanaisale.
Edu!
Edu!
Tuttav tunne 15. märts 2013, kl 21.18 |
valikud Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> keegieitea
> kui sa vaid teaksid, kuidas see inim
> ene ennast hävitas, kes sinule lootis, kes ootas s
> inult armastust ja mõistmist? Ootas konkreetsust.
>
>
> Olen olnud suhtes, kus ma aastaid armastasi
> n inimest kogu oma südamest, ootasin tema valikut,
> üritasin tema käitumist mõista, neelasin alla küm
> neid hingelisi traumasid ning solvanguid, ootasin
> tema poolset austust, ausust ja konkreetsust ent m
> ind ei peetud mitte milleksi, kui vaid kellegi ase
> aineks.
> Tema ebakindlus, ebastabiilsus ja aasta
> id laveerimist röövis mult viimsegi soovi temaga e
> dasi suhelda.
> Jah, alguses ma süüdistasin iseen
> nast, kuid hinges aina ja aina kõiki olukordi taas
> läbi elades, tajusin ja mõistsin, kui rumal ning
> pime võib ikka armastav süda olla, tegelikult oli
> süüdi ju tema. Minu süü on see, et armastasin vale
> inimest ent tunded ju ei küsi, süda lihtsalt hoid
> is tema poole.
> Nagu ta mulle ka paar korda ütl
> es: viga pole sinus. Oi kui haiget tegi tema sagel
> i öeldud lause: kõik tundub justkui väga hea aga s
> iis jälle pole see ikka see mida ma tahan. Lisaks
> veel erinevad partnerid, valed, varjamised ja mani
> puleerimine
> Mul oli viimane aeg sellele lõpp te
> ha, vastasel juhul oleks ta mind lõplikult hävitan
> ud, ma olin kurnatud ja tujutu, sest ma ei saanud
> sellest suhtes mitte midagi hingele, ta lihtsalt a
> landas mind oma käitumisega. Olen oma haavad terve
> ks ravinud, mitte iialgi ei soovi ma enam sellist
> haledat suhet oma ellu. Ma olen rohkemat väärt!
Sama tunne kellegist
> keegieitea
> kui sa vaid teaksid, kuidas see inim
> ene ennast hävitas, kes sinule lootis, kes ootas s
> inult armastust ja mõistmist? Ootas konkreetsust.
>
>
> Olen olnud suhtes, kus ma aastaid armastasi
> n inimest kogu oma südamest, ootasin tema valikut,
> üritasin tema käitumist mõista, neelasin alla küm
> neid hingelisi traumasid ning solvanguid, ootasin
> tema poolset austust, ausust ja konkreetsust ent m
> ind ei peetud mitte milleksi, kui vaid kellegi ase
> aineks.
> Tema ebakindlus, ebastabiilsus ja aasta
> id laveerimist röövis mult viimsegi soovi temaga e
> dasi suhelda.
> Jah, alguses ma süüdistasin iseen
> nast, kuid hinges aina ja aina kõiki olukordi taas
> läbi elades, tajusin ja mõistsin, kui rumal ning
> pime võib ikka armastav süda olla, tegelikult oli
> süüdi ju tema. Minu süü on see, et armastasin vale
> inimest ent tunded ju ei küsi, süda lihtsalt hoid
> is tema poole.
> Nagu ta mulle ka paar korda ütl
> es: viga pole sinus. Oi kui haiget tegi tema sagel
> i öeldud lause: kõik tundub justkui väga hea aga s
> iis jälle pole see ikka see mida ma tahan. Lisaks
> veel erinevad partnerid, valed, varjamised ja mani
> puleerimine
> Mul oli viimane aeg sellele lõpp te
> ha, vastasel juhul oleks ta mind lõplikult hävitan
> ud, ma olin kurnatud ja tujutu, sest ma ei saanud
> sellest suhtes mitte midagi hingele, ta lihtsalt a
> landas mind oma käitumisega. Olen oma haavad terve
> ks ravinud, mitte iialgi ei soovi ma enam sellist
> haledat suhet oma ellu. Ma olen rohkemat väärt!
Sama tunne kellegist
nali 15. märts 2013, kl 21.20 |
valikud 15. märts 2013, kl 21.37 |
küsimus 15. märts 2013, kl 21.47 |
valikud 15. märts 2013, kl 21.53 |
valikud 15. märts 2013, kl 21.59 |
aga 15. märts 2013, kl 22.06 |
See 15. märts 2013, kl 22.08 |
valikud Kirjutas:
> Kujutage
> kujuta ette, ei kujutagi siin kedagi k
> onkreetset endaga suhtlemas ette.
> Soiun niisam
> a ajaviiteks ja hoian vestlust üleval, vahet ju po
> le kellega.
ei olnud otseselt sulle mõeldud. Siin on teisi sõnavõtjaid ja ettekujutajaid samuti. Naljast on asi kaugel jah
> Kujutage
> kujuta ette, ei kujutagi siin kedagi k
> onkreetset endaga suhtlemas ette.
> Soiun niisam
> a ajaviiteks ja hoian vestlust üleval, vahet ju po
> le kellega.
ei olnud otseselt sulle mõeldud. Siin on teisi sõnavõtjaid ja ettekujutajaid samuti. Naljast on asi kaugel jah
valikud 15. märts 2013, kl 22.18 |
kas 15. märts 2013, kl 22.27 |
valikud 15. märts 2013, kl 22.46 |
kõik 15. märts 2013, kl 22.50 |
Kevad südames 15. märts 2013, kl 23.03 |
valikud 15. märts 2013, kl 23.25 |
Kevad südames
ja miks see sind häirib, et RAHU siin hinge loputab ja mitte reaalis? Selleks võib vägagi oluline põhjus olla aga see pole meie asi. Või mis sa arvad?
Igal oma hingeke, mis teha...
Las igaüks otsustab ikka ise, kus, mida, kellest ja miks kirjutab või midagi meenutab, pole kellegi teise asi siin ettekirjutusi teha.
Kui su enda elu on korras siis on ju kõik hästi ja sul pole põhjust siin RAHU tegemisi ja sõnavõtte jälgida.
ja miks see sind häirib, et RAHU siin hinge loputab ja mitte reaalis? Selleks võib vägagi oluline põhjus olla aga see pole meie asi. Või mis sa arvad?
Igal oma hingeke, mis teha...
Las igaüks otsustab ikka ise, kus, mida, kellest ja miks kirjutab või midagi meenutab, pole kellegi teise asi siin ettekirjutusi teha.
Kui su enda elu on korras siis on ju kõik hästi ja sul pole põhjust siin RAHU tegemisi ja sõnavõtte jälgida.
Lisa postitus