Eelmisel nädalal oli minu sünnipäev ja sain ka ilma hakkama. Üksindusega harjub. Kui kahe inimese suhtus hakkab halba tunnet tekitama, kui siirus asendub manipulatsioonideg, kui avastad, et inimene, keda usaldanud oled, kallab sind seljataga järjekindlalt solgiga üle, kaovad Elu ja Armastus lõplikult. Armastusel on minu jaoks sootuks sügavam tähendus. Tegele oma egoga ja mõtle kelle reetutlikkus tegelikult suurem on. Väsisin ennast pidevalt süüdi tundmast ja sinu lõpututest süüdistustest. Küsi ja sulle antkse. Pole ju mõtet pidevate süüdistuste osaline olla, ima, et selleks põhjust antakse. Eks ma siis olen kõike seda, miliseks sa mind pidevalt tembeldad. Või siis ka mitte. Igal juhul elan ikka sellist elu, mis minule meeldib, sest MEID ei saa kunagi olema. Vabanda, aga sel ei ole.minu jaoks enam tulevikku. Pidutse hästi ja saa õnnelikuks! Ahjaa ,tasavasta oma seksuaalsus, mis võib tuua leevendust ülemõtlemisele ja emotsionaasele pingele. Avastad peagi, et seksuaalvahekord ei võrdu liiderlikkusega ja impotentsus võib lähtuda ajust, lühisestajus. Ühesõnaga, parimat! Ma ei jaksa enam seleda, ted isegi.