Saatmata kirjad
mälestustes
mina küll ei tea 04. juuni 2013, kl 19.47 |
to Ei huvitu võõrastest: Aga MIKS sa seda tolle isiku puhul oled teinud v teed? Kas tema seda teab? Kui mitte, siis minu meelest ei peaks sa seda tegema. (Kui muidugi üldse oled teinud v teed midagi tema isiku kindlaks tegemiseks, mitte ei blufi v ei aja niisama ajaviiteks kiusujuttu.) MIKS on sulle (v teile) vajalik selline suhtlusviis siin? Miks te silmast silma ei suhtle teineteisega? Või suhtlete, aga kõigest ei saa rääkida?
Ei huvitu võõrastest 04. juuni 2013, kl 19.52 |
mina küll ei tea 04. juuni 2013, kl 19.58 |
igatseja 05. juuni 2013, kl 09.43 |
keegi 05. juuni 2013, kl 18.12 |
Päike Ööle 05. juuni 2013, kl 19.44 |
kiusaja 05. juuni 2013, kl 22.00 |
-RAHU- Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Nii ta on ja teadsin, kahtlus oli ammu ja olen üsn
> a lähedal-tõele. Mõningatest asjadest olen vaikinu
> d, aga kas kõiges vaikida saan? Paljudest asjadest
> , asjaoludest on juba ammu kirjutatud siin, aga on
> palju vanu mälestusi kustutatud. See kes kiusab(k
> a tema kiusab, piinab)! Kiusaja on hea suhtleja ja
> oskab end hästi varjata. Kiusaja võib olla hoopis
> ise jälitatav, aga ta seda ei tea:) Palju lobises
> in ja oleks pidanud veel ootama. Kena päeva!
...mitte võib olla, vaid ongi jälitatav.
ta ei ole sinust huvitatud, sina
üritad kõiki veenda et ta õhkab su järele.
tegelikult oled sina see, kes õhetab
-------------------------------------------------------
> Nii ta on ja teadsin, kahtlus oli ammu ja olen üsn
> a lähedal-tõele. Mõningatest asjadest olen vaikinu
> d, aga kas kõiges vaikida saan? Paljudest asjadest
> , asjaoludest on juba ammu kirjutatud siin, aga on
> palju vanu mälestusi kustutatud. See kes kiusab(k
> a tema kiusab, piinab)! Kiusaja on hea suhtleja ja
> oskab end hästi varjata. Kiusaja võib olla hoopis
> ise jälitatav, aga ta seda ei tea:) Palju lobises
> in ja oleks pidanud veel ootama. Kena päeva!
...mitte võib olla, vaid ongi jälitatav.
ta ei ole sinust huvitatud, sina
üritad kõiki veenda et ta õhkab su järele.
tegelikult oled sina see, kes õhetab
kiusaja-le 05. juuni 2013, kl 22.41 |
kiusaja 05. juuni 2013, kl 22.51 |
-RAHU- 06. juuni 2013, kl 21.01 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 333 |
Arvamusi palju ja ma ei hakka siin jändama. Ma ei tea millega Tema siin tegeleb? Teab, et ma siin ei ole enam, aga ikka kirjutan. Kohtusime neli aastat tagasi Temaga päriselt (kevadel). Ikka reaalne inimene ja reaalsed olukorrad meil. Kõike te ei pea siin teadma. Saime ikka jälle päriselt kokku ja sai räägitud ja selgus nii mõndagi susserdajatest, mis tekitas ka meie suhtlemisel segadust. On Temal head ja vead ja ei ole ka mina veatu kindlasti, aga on ikkagi kallis inimene minu jaoks. Temale ei meeldi küll rääkida päriselt nendel teemadel, aga on ju parem, kui vesteldakse silmast silma, siis ei jää segadust ja vale arvamusi. Ise olen aus olnud ja võib arvata, et iga vale tuleb kunagi ilmsiks. Usun ja ei saa siin midagi rohkem mõelda ja eks näha ole, kuidas kõik kulgeb edasi reaalis. Teie ajage oma rida siin ja mind ei huvita teiste suhted siin. Kõik mõtlevad kellegist ja ärge tundke puudutatuna minu postitustest. Tahan rahulikult elada ja elage teiegi rahulikult oma elu... Sin kujuneb välja, nagu reaaliski, et klatsitakse inimesi ja ise midagi teadmata... Ma võin ka mitmega mõllata, aga suhtes ollakse ühe ainsaga...Üritan eemal olla siit ja võib mõelda, et iga lõpp (halb)on millegi algus-võib mõelda heale päriselt reaalselt jne. Ei ole mõtet kellegi teise elu keeruliseks ajada. Mina ei kerja armastust ja ma ei saa sinna mitte midagi teha, et mul on tunded Tema vastu. Mõistus ütleb ei, aga südames ja hinges on teised lood. Ei ole Temagi südametu, hingetu ja oskab mõelda hingeliselt ja südamega... Head ööd ja head und siinsetele unetutele!
huvitav 06. juuni 2013, kl 21.22 |
mulle näib 06. juuni 2013, kl 21.49 |
Kevad saabub sügisel 06. juuni 2013, kl 22.02 |
Jälle kõik ''targad'' koos 06. juuni 2013, kl 22.42 |
Vaimuhaige ise arvab teistest halvasti, sest ta ei saa aru. See oli mõeldud ''mulle näib'' autorile ja ei ole samuti terve mõistusega. Mida sa siin teed ''mulle näib'' autor? Käid siin teisi halvustamas ja milleks? Või oled sa siin midagi muud ka teinud? Kõige suuremad lahmijad ja halvustajad tavaliselt ise pole võimelised ise midagi tegema ja ilguvad teiste kallal. Ka kibestumine või milles põhjus ja eks seda tead ise?!
Saabub kui lund pole maas 06. juuni 2013, kl 22.47 |
Põhiline 06. juuni 2013, kl 23.32 |
on, kui mõte siia on jäetud ja kui on inimestel tunnetest, elust erinevad arvamused või tundmised, siis pole õigust kedagi teist halvustada ja ebanormaalseks nimetada siin. Kõigil oma mõttemaailm. Kui inimene ei mõtle nii, nagu sina tahad, see ei ole vaimuhaigus, ebanormaalsus. Siin on inimesi erinevatel põhjustel ja kõik ei peagi ühte moodi olema
eelmisele 07. juuni 2013, kl 00.51 |
rasvatihane 07. juuni 2013, kl 09.09 |
Lisa postitus