Kirjutasin siin, et siit on parem lahkuda ja see oli mõte lihtsalt. Praktiliselt mind siin polegi. Kirjutan veel siia igaksjuhuks, et kellegil segadust ei tekiks. Siin on ikka arvamusi igasuguseid. Kes arvab, et olen vaimuhaige, ebanormaalne jne, aga vaadake ise end peeglist ja millised mõtted ja arusaamised teil siinsetel kriiskajatel on kellegist? Kujutate mind ehk siin kellegina ette, aga võite isiksuses eksida. Oli siin juttu vanusest ja et keegi segadusse ei läheks ja ei arvaks, et ma olen inimese endale välja mõelnud, siis minu vanus on mõni aasta 40+ ja Tema vanus on mõni aasta -50 ja mingite noortega ja teistega pole mingit tegemist. Keegi kirjutab siin, et Tema on kiirteel ja las olla... Kohtusime reaalselt ja kohtume veel reaalselt ja ei peagi siin delfis kohtuma ja kõigest kirjutama. Kui pole koos nähtud reaalis viimasel ajal, siis see ei tähenda, et inimesed ei kohtuks! Nautige suve reaalselt ja ärge solkige teiste suheteid:)Kelle jaoks on olulised siinsed delfi suhted, siis elagu oma suhtega, mõtetega siin edasi, kui tahavad... Kes keda õhkab, seda on näha reaalselt ja mitte siinsed ütlejad ei ole ütlejad, et kes kelle järgi õhkab. Teile kauneid aasta aegu edaspidiseks!