Saatmata kirjad
mälestustes

mad max 05. august 2013, kl 19.07
Aga kurbb, mida sa täpsemalt tahad temast? Lihtsalt suhelda - mida see tähendab sinu jaoks? Sa nagu ütlesid, et väldid asjade selgeks mõtlemist, liiga palju kahtlasi emotsioone. Need emotsioonid ei kao ju nii iseenesest ära. No niipalju vast, et hetke elu varjutab vanad asjad ära. Niipalju-kuipalju.
Samas kui jälle kohtutakse ja suheldakse, siis kerkivad mälestused esile. Kui need on selgeks mõtlemata ja segased, siis on omajagu võimatu "lihtsalt suhelda". Kuidas see suhtlemine siis välja peaks nägema - välditakse kõiki teemasid, mis võiksid ebameeldivad olla?
Nii kujutan mina ette suhtlemas lahku läinud paare, kes suhtlevad laste kasvatamise jagamise tasandil või ühises sõpruskonnas rahumeelse eksisteerimise tasandil. Keerulisi asju saab siis lihtsalt ignoreerida. Millegi muu nimel. Selle millegi muu nimel siis suheldaksegi ja see võib paremal juhul täitsa lihtne olla, kui aega on üksjagu mööda läinud. Kui inimesed on intelligentsed, südamlikud ja arukad muidugi.
Kui aga ühist välist kokku viivat jõudu pole, siis mis sunniks inimesi omaalgatuslikult teineteist üles otsima ja "lihtsalt suhtlema"? Mis selle eesmärk võiks olla.
See polnud nüüd süüdistusena mõeldud, üks mõte lihtsalt. Küsimus, et kust see lihtsus äkki ilmuma peaks.

Kurb??? 05. august 2013, kl 19.24
Aga temal võib samuti hirm olla?Kas Sina sellest oled midagi kuulnud?Kui inimest ennast ei karda siis ei saa hästi aru?See mõte pole ju halb,kui aitab Sind hirmust üle saada?Oled seda endas juba kaua hoidnud!

Sulle 05. august 2013, kl 19.45
Vajan Sind enda kõrvale. Ma ei reedaks Sind kunagi. Olen elus palju vigu teinud ja usun, et nii mõnedki valusad õppetunnid ära õppinud. Tahaksin, et saaksime hästi läbi ja austaksime teineteist inimestena, kes me sisimas oleme. Mitte keegi ei tunne mind sedavõrd hästi kui Sina, ei tea mu nõrkusi ja ei imetle mu tugevust. Taksin Sind samavõrd tundma õppida, saada Sinu kõige armsamaks ja lähedasemaks inimeseks.

ja 05. august 2013, kl 19.49
mis sa nüüd ette võtad selleks, et nii läheks?

Südamest Sinule 05. august 2013, kl 20.05
Mitte "keegi", ei tunne Sind nii hästi kui mina!
Mitte "keegi",pole osanud Sind kuulata?Nii,nagu vaja!
Annan kõik ja rohkem veel:99,99%!

Sulle 05. august 2013, kl 20.25
Võtan oma julguseraasud kokku ja otsin Sind üles. Ma eu taha Sind kaotada!

kallikesed 05. august 2013, kl 20.29
kallikesed, te kõik olete nii nunnud!

to Sulle 05. august 2013, kl 20.51
üks võimalik vastus:
Jah, palun otsi mind selles mõttes üles, et saada mulle meil või helista minu isiklikule mobiilile (kui Sa ei tea mu meiliaadressi v mobiilinumbrit, aga tead kedagi, kes teab, võid temalt küsida - annan selleks loa), aga koju külla palun ära (ette küsimata/teatamata) tule.

eks 05. august 2013, kl 20.54
https://www.youtube.com/watch?v=VHqU7L1rVFI
eks me oleme seotud nii või naa pidi

alati 05. august 2013, kl 21.07
ei loe, mida sina tahad ja soovid.
Väga õige, sa pead teadma, mida sa tahad aga sageli, kui see kellegile selgeks saab ehk siis kohale jõuab, võib olla juba lootusetult hilja, kõik me teeme elus valikuid.

:))) 05. august 2013, kl 21.09
alati Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ei loe, mida sina tahad ja soovid.
> Väga õige,
> sa pead teadma, mida sa tahad aga sageli, kui see
> kellegile selgeks saab ehk siis kohale jõuab, võib
> olla juba lootusetult hilja, kõik me teeme elus v
> alikuid.

kellega sa räägid?

to eks 05. august 2013, kl 21.12
Kuidas nii? Mis mõttes?

alati 05. august 2013, kl 21.16
saame kokku seal kus alati

to alati 05. august 2013, kl 21.21
Kelle poole siinsetest pöördud, kellega arvad end rääkivat ja loodad kokku saada KUS?

alati 05. august 2013, kl 21.24
ma ei looda siit kellegagi kokku saada, tean, et seda lihtsalt ei juhtu.
lubadused jäävadki vaid lubadusteks, nagu alati.

tuletule 05. august 2013, kl 21.27
tule hangouti

to Sulle 05. august 2013, kl 21.28
Nii ilus ja südamest kirjutatud. Loodan, et kõik läheb hästi. Tee kindlasti kõik selleks!

kle alati 05. august 2013, kl 21.28
kes sulle siin midagi lubanud on?

mulle 05. august 2013, kl 21.29
unistada ikka ju võib

alati 05. august 2013, kl 21.31
ma ei pea siin kellegile midagi tõestama.

tahad või mitte 05. august 2013, kl 21.32
otsusta ära nüüd, mida sa tahad või ei taha

alati 05. august 2013, kl 21.36
ei saa seda, mid tahetakse. Olen sellega leppinud. Igal inimesel on oma saatus ja ju see mida mina tahtsin polnud minu saatusesse mõeldud.

Mine tea milleks see kõik hea oli :)

to tahad või mitte 05. august 2013, kl 21.37
Ma tean küll, mida tahan, aga vist ei saa seda enam kunagi.

alati 05. august 2013, kl 21.38
vaata äkki on keegi kirjutanud su kirjakasti. aga kui ei ole, siis on kurb.

jube 05. august 2013, kl 21.40
see kõik, mida teed, mõjutab mind. mõjutab mind väga suurel määral.

Sulle 05. august 2013, kl 21.41
Miks Sa arvad, et ma Sulle külla kohe tuleksin? Ausalt öeldes ma isegu ei mõelnud sellele. Samas jäi Sinu vastusest imelik mulje. Teagi nüüd mida arvata....

to jube 05. august 2013, kl 21.42
Kuis nõnda? Millest Sa räägid? Mis moodi see Sind mõjutab?

to Sulle 05. august 2013, kl 21.43
Mis mõttes imelik mulje?

tuulispask 05. august 2013, kl 21.44
to jube Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kuis nõnda? Millest Sa räägid? Mis moodi see Sind
> mõjutab?

sa mõjud mulle rängalt - nii mõjutabki

kuuule 05. august 2013, kl 21.45
tõsiselt, mõtle nüüd, kas sa tuled või lähed, tuled sinna, kus ma olen praegu või kudrutad veel siin
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!