Tuleme, läheme ja jälle oleme siin. Miks ootad, et keegi end avaks siin? Keda kutsud? Ei taha enam torme, sest on needki üle elatud ja mõeldud, et kõik meil peab ju hästi minema, sest me oleme seda väärt. Loodan ikka, et kõik läheb meil hästi! Elu on elamiseks (elu on nagu tants). Hakkasin jälle inimest usaldama, kuid jälle on midagi, mis hoiab mind tagasi-ehk eemale. On olnud rahutud ööd, kui pole Sind ja segased unenäod Sinust. Olid kellegi teisega ja ma sattusin peale unenäos ja Sa ei öelnud mulle midagi, vaid tõusid Tema kõrvalt ja astusid trepist üksinda alla ja ma ei järgnenud Sulle. Ei tantsinud öösel, kuigi oleks võinud, siis oleks olnud olematta rahutu uni ja ka see tobe uni. Meelde jääd igaveseks ja meenutan Sinust head, aga kui tahad, et Sind unustaks, siis meenutan Sinust halba, sest nii on kergem Sind unustada. Miks ollakse koos ja kas on see armastus, mis inimesi kokku viib? Armastust ei saa ju olla ilma tunneteta-mõtisklus üldiselt! Kõik saab meil korda ja ilusat päeva kõigile!:)