Nii ta on, et kui ollakse suhtes, siis, saab vaid suhe koos püsida, kui pole kedagi kolmandat ja pühendutakse ainult teineteisele. Kui tekib keegi veel, siis ei tule midagi kahe inimese suhtest välja. Kui mees pendeldab naiste vahel, siis on võimalik sellisest mehest lahti lasta, sest pole vaja sellist meest, kes suhtes on mitmega ja ei tea keda, mida tahab? Ei ole mul kedagi teist ja armastasin, armastan, aga nüüd jälle vabaks pean laskma, sest ei lepi sellega, kui petetakse ja kui ollakse veel kellegi teisega suhtes. Ei tea, kas see mees on armastanud kogu sellel pikal ajal, mil oleme koos olnud ja miks oleme koos olnud ka päriselt? Minevikku unustada ma ei saa ja mõtlen vaikides, ning eks näis kuidas tulevikus läheb? Kui oled kellegi teisega (mõtled kellegile teisele inimesele) veel, siis ära otsi enam kontakti minuga kohtumiseks päriselt-reaalis. Tahad, et kellegis kindel olla võiks ja kellele loota võid. Olin, aga ma ei saa pühenduda, kui inimene otsib ikka paremat, täiuslikumat, kes petab, ei ole aus jne. Head mõtlemist elu üle ja keda, mida soovid, aga ma ei jää ootma seda, kui oledki kellegi teisega veel (otsides veel paremat) ja kui sul ei peaks temaga hästi minema, siis kunagi ehk jälle tuled-kui lähed, siis mine! Vaikin siin ja hoian eemale