to küsimik
no ma mõtlesin seda, et "aastaid".. nagu ma arvan, et midagi lõppeb ja siis tavaliselt see kestab pool aastat, nn minevikus elamine kuni lahti hakatakse laskma, minu arvamus, kuldne keskmine, kuid see foorumi osa siin on väga halb, nagu pesumasin ja väga paljud käivad siin tagantjärgi küsimas ja targutamas, saab ka hingelt ära kirjutada siin ja pudru ning kapsad koos! Mis liidabki rohkem minevikuga, sarnased teemad, keegi kasutas mõnda sarnast sõna, postitas mõne loo nagu tema kunagi ammu jne.. Muidugi ka me kõik, oleneb, kuidas me lahku läksime, miks, mis juhtus, millised on/olid tunded, kes kuipalju läbi elas jne, kõigest oleneb ju see, kaua see mälestus püsib inimesest, oleneb ka muidugi sellest, et kui näiteks käid vähem väljas, seda rohkem on vaba aega mõelda inimesele, mõelda miks.. olla minevikus, siin foorumis näiteks! Inimesed on erinevad, need teemad on ka kõik erinevad.. valu on üks, ka loll süda ja lootus.. Nii siin käib see kes mis kus küsimused, kirjuta, helista, mats ja lits jne ärapanemine ja kõik muu mis muudab meeletult kurvaks..