Ainult Sinule: Andestan, aga kõike võib olla andeks anda ei saa, kui kasutasid mind ära ainult oma eesmärkide saavutamiseks? Annan andeks, kui seda tõesti enam ei juhtu. Olid ajad ja miks ilmutad ikka veel end minu unenäos? Avasin ehk ka Sinu silmad ja seda nägin uneski, et suudeldes avanesid Sinu silmad, mis vaevu, vaevu vaatasid minu silmadesse. Ise tead ja see jääb Sinu südame tunnistusele, et kellega mälestusi(teatud mõttes) jagada, sest rääkisid oma eesmärkidest ise minule. Mina teiste eest siin orjana, rändama ei hakka ja teed on käidud. Siin rännates Sinu hinge, südant enam ei toida, sest seda on niigi tehtud tasuta. Energiat enam ei raiska siin, sest minu tunded pole enam raisata. Mul on oluline oma tervis, millele mõelda. Mis puudutab Sinu hinge ja südant, siis need on minu juures-mille kunagi ise tõid. Neid Sulle ise tooma ei hakka ja kui neid soovid, siis saad minu käest need tegelikkuses ( väljaspool foorumit, mitte interneti teel)kätte?! Ei tea ka mina mitte midagi ja Sinuga ise tegelikkuses ühendust ei võta, ning Sind siin kinni ei hoia:) Ei ole soovi siin enam kellegiga rännata. Elada on vaja ja elu elatakse tegelikkuses-Mina arvan! Ei ole võimalustki igal hetkel internetis olla ja ei ole huvitatud mehest, kes siin ainult oma elu elab. Eks aeg näitab, et kuidas elu edasi läheb:) Kauneid rännakuid Sulle siin, kui siit lahkuda Sa võib olla ei soovigi! Edasised mõtted, tunded olevikust, tulevikust on minu südames ja hinges, aga pole siin kõigile jagamiseks!