Ainult Sinule: Ei tea mida tahad, mida loodad? Võtsid siiski reaalselt ühendust ja tänan, et vähemalt mind ära kuulasid. Kuigi kõigest ei saanud räägitud, sest ikka sa ei taha kõikidest probleemidest rääkida. Korduvalt on olnud nii, et kui on kõik ilus, kena, siis põhjuseta laimasid sa mind. Ma mõistan, et ei meeldi rääkida, aga nii ei saa ja tuleb rääkida häirivatest olukordadest omavahel (mis on õige ja mis on vale). Ma tõesti kahtlesin ja sind usaldada ei saanud. Oled olnud ju ainus minul, kellega olin suhtes, aga uskusid teiste jutte, mis olid valed. Eelistan ausust ja austasin sind. Kas oli see ikka tõsi, et olin sulle ainuke? Ei ole soovinud meest, kes on mitme isikuga suhtes. Olid ju minu mõtted, et truudust ei saa ma nõuda, aga on võimalik sinuga suhtlus, suhe lõpetada. Tahad, et kõik mis oli halb, siis selle võiks unustada. Kas saab kindel olla, et seda enam ei juhtu teatud kindlal hetkel? Kas saan kindel olla sinu sõnades, et sinul pole kedagi ja muidu ei oleks minuga reaalselt ühendust võtnud? Need mõtted on sinule mõtlemiseks, aga mitte siin vastamiseks! Õiged vestlused on reaalselt omavahel ja need järeldused olen teinud reaalsetest olukordadest. Ära tule enam minu unenägudesse mind häirima. Ma loodan, et kui veel näeme, kohtume, siis on võimalik rääkida veel. Oli juba eelnevalt siin kirjutatud, et ma ei taha olla sulle vahepalaks, kuni leiad selle isiku, keda sa soovid... Kui oled veel kellegiga suhtes, siis täitku tema sinu siinsed soovid, aga seda ei pea tegema mina-võib olla eksin. Olid kallis, kellele oli mõeldud suudlus ja tunded, mis olid hingest, südamest siirad. See ei tähenda seda, et siin foorumis edasi rännata. Eks sa ise tead kõige paremini enda tõde ja eksimusi, ning miks? Tean ka mina oma tegemistest jne. Meenutan vaikides, kui kohtusime aprilli kuus viis aastat tagasi. See kuupäev veel tuleb, kui kohtusime. Mul on mõtteid, mida olen ka sinule avaldanud jne. Kui tõesti veel näeme, kohtume, siis kõigest räägiksin sinule tegelikkuses otse. Kui tõesti võtsid ühendust minuga selleks ainult, et minuga mängida siin ja oma eesmärkide saavutamiseks, siis kas on see õige tegu sinu poolt? See võib olla nii, aga ei pruugi nii olla sinu poolt. Kui olen eksinud, siis vabandan! Kõik, mis on olnud halb, siis see võiks kaduda meie elust. Kõik, mis on olnud ilus, kaunis, siis võiks tulevikus kõik jääda kestma. See Kõik on mõeldud reaalselt! Elame, näeme, kuidas kõik tegelikkuses kulgeb?! Kõike kaunist!