Ainult Sinule: Tagasihoidlikult, kokkuvõtlikult siia veel Sulle mõtted jätan! Kui meil oli tüli, siis oli vaja mul kõik läbi üksinda mõelda ja üksi olla, ning ei tormanud kellegi teisega suhtesse. Südant sundida ei saa ja teiste jaoks pole südames ruumi olnud. Sinus veel tegelikkuses selgusele ei ole jõudnud, aga olen kindel, et kõik saab korda ja jõuame selgusele tegelikkuses- kuidas kõik edasi meil kulgeb-Mina arvan?! Annan andeks, andestan ja oled nr. 1 olnud ja selleks ka jäänud! Kuidagi on mulje jäänud, et kedagi vihkad ja kas keegi on Sinule halba soovinud? Oled ehk arvanud või kellegist isikust järeldused teinud, nagu oleks see mina? Võta teadmiseks Kallis, et ma ei ole Sulle halba soovinud. Ei soovi kellegile halba. Jõuame tegelikkuses selgusele, et kas jääme tuttavateks, sõpradeks või midagi enamat? Kena oleks, kui ei jätaks mind tegelikkuses teadmatusse ja oleksid aus. Räägid pidevalt mõistu keeles, aga võiks rääkida omavahel ka selges keeles ja otse. Rääkisid tegelikkuses, et midagi pole teha, kui lähedasest inimesest ilma jäetakse ja ma võin sellest ka omad järeldused teha, et kas võõraks jääme? Võib olla eksin. Ei taha olla pealetükkiv ja ettevaatlikus pole kunagi paha! Ükskõik, et kuidas meil tegelikkuses kõik kulgeb, siis siia tagasi ma ei tule?! Jään kindlaks endas ja teistega siin ei hakka rändama, sest selleks on kindel põhjus-aastate kogemus siin foorumis. Loodan vaid, et kõik meil läheb nii, nagu minema peab tegelikkuses. Kui soovid mingeid vastuseid, siis saad need otse minult tegelikkuses. Kui tõesti soovid siia jääda otsima, siis jääb soovida sulle-kõike head tulevikus! Elada tuleb ja elu nautida tegelikkuses edaspidi-arvamus! Kui ei ole Sind, siis on võimalik ka üksi olla ja kunagi sellepärast elu seisma ei jää tegelikkuses-arvamus! Kas ulatad käe, et siit lahkuda ja elada teisiti? Või kas veel siit lahkuda ei saa, ning on Sinul veel vaja siin rännata? Kui jäädki siia, siis eks tule järgi. Isikut võib armastada, aga kinni hoida ei saa ja mina sind kinni ei hoia! Kui soovid kedagi teist, siis ürita ja ole tema jaoks ainult-arvamus ja soovitus! Paljudest asjadest olen Sulle rääkinud otse ka omavahel. Ma ei oota siin vastuseid, ei soovi siin enam probleeme jne lahendada, sest on võimalik lahendada kõik tegelikkuses omavahel. Kõike kaunist Sulle!