Mis seal siis ikka ja kirjutasin siin autorina-Ootan puhkust ja Ikka veel. Kes seda teab, kas jääb unenäoks või saab ilmsiks kõik? See ju meie enda teha. Hoolin ja tore, kui silmad avanevad. Eksimine on inimlik, aga kui korduvalt eksime, siis ehk pole enam eksimine inimlik... Eksin minagi kindlasti. Kuidas ise soovime-kõik jäljed võivad aihtuda vihmaga tuulega. Võime ju tulla ja minna, aga mõtted, tunded siiski jäävad... Jäägu ootus, lootus, millele mõtleme. On ka rasketel hetkedel saadud üle mäest, sest on ju teisi teid, et mitte kuristikku kukkuda... Mälestused: Ajalugu oli, on ja jääb... Täitugu me soovid, mis siirad, toredad ja head! Võib jälle minna, sest kõik mõtted jne on kirja pandud... On teemasid, kus olen lubanud, et tagasi ei vaata ja seda olen ka teinud... Lubasin, et siia enam ei tule, aga ma ei öelnud, millal seda teen... Kõik võib olla võimalik ja aja küsimus... Tuleb andestada leppimiseks ja seda näitab aeg... Arvan ja mõtlen üldiselt ja reaalselt... Kui lähed, siis mine igaveseks ja kui tuled, siis tule jäädavalt... Sellist mängu enam ei talu-tuled ja lähed... Unistama ma ei jää, sest kõik läheb nii, nagu läheb... Nüüd võin öelda, et ka siia teemasse enam ei tule ja ka siia foorumisse enam kirju Sulle ei jäta... Reaalne elu tahab tahab elamist:) Leia oma õnn ja, et see ei kaoks ja ikka imelisi unenägusid öödesse!:)