Oledki siis hobune ja kas jälle purjutad? Oled ikka jätkuvalt püüdlik, aga vist ikka ka meeleolu muutustega. Tehtud vead ei tohiks korduda. Alati tuleb loota, et tulevad paremad päevad ja ajad. Olen alati lootnud, et kõik laheneb ja läheb kõik hästi. Aga mis sellest kasu on, kui ainult üksi nii mõtlen. Milleks küll ootad siia tagasi kedagi? Olen üksi. Mina üksindust ei karda. TÕ veris metstõ. Tõ moi i ja tvaja. Kakie krasivõe metstõ. Mina hüvasti ei jäta. Kui sa juba nii mõtled, et Sinuga hüvasti jäetakse, siis kas sa ei karda, et see nii võib juhtuda? Tahtsin jätta Sind selja taha ja unustada, aga ei saa. Ei ole Sinust ükskõik. Kui ikka kellegi teisega mingit tõmmet ei ole, siis seda ka olema ei saa. Ega ei vaikinud siin ja salaja sosistasin siin ikka hobusele. Silusin hobuse nurki:) Mul on tegelikult siin põhilised mõtted avaldatud ja kui Sa ei ole osanud neid välja lugeda, siis ei ole mina selles süüdi:) Olen andestanud, andeks andnud Sulle! Mul ei ole siin midagi rohkem öelda Sulle ja kui soovid midagi teada, siis on võimalik otse küsida, rääkida reaalis. Tegelikult lahenduse leiaks ainult otse vesteldes-arvan nii! Ei taha tunda siin paljudest postitustest puudutatuna ja ei taha ka vastata. Armastan!:)