tead, et ikka ütlen Sulle siin tere... Ei tea, mida mõelda ja siin öelda? Ei ole kaua kohtunud ja ka näinud. Näeme kindlasti veel (reaalis, kui oled Sina?). Sa vist mõtled ikka kellegist teisest ja miks üldse siin kirjutan? Kui soovid, et mina sind vabaks laseksin, siis mina kinni ei hoia ja olen korduvalt vabaks lasknud, kuigi armastan! Kui on nii, siis jääb soovida vaid-head teed! Ei ole mina see valge peaga, valges kleidis isend. Igaksjuhuks kirjutan siia, kui peaksid mõtlema minust ja kui ei, siis hajugu kõik minevik, mis meid on sidunud... Kas jäämegi siia mõtteid vahetama ja reaalis kestab vaikus?! Miks üldse vastan Sulle, nagu magnetina tõmbaks ligi? Kas kohtume veel, siis seda näitab aeg ja ainult Sinu teod, kui ise sammud sead. Ma ei lepi reaalse vaikimisega. Ootan Sind veel... Suudlust siin küll lubada ei saa ja kes teab veel kellele? Armastan! See oli kaua aega tagasi, kui Sinuga tantsisime. Midagi oli, mis, kes lahutas ka meid. Kui tahad tagasi tulla, siis on see võimalus olemas, kui Sa ei ole kellegi teisega seotud?! Ootan isegi Sinu telefoni kõnet. Kui on saatuse poolt ette määratud ja ise kaasa aitame, siis ka reaalis veel kohtume. Ei ole kaua kuulnud Sinu häält...Kui peaksin nüüd pettuma, siis ei heida meelt:) Mäleta tüdrukut, kes oli kurb, harva õnnelik, kuid siiski Sulle siin naeratas:) Viimane hetk siin ja siin rohkem ei kirjuta:) Kui soovid tulla, siis tule järgi ja kui ei siis õnne tuleviku teel!:) Kõik on siinses kirjas öeldud ja ei ole midagi juurde lisada, sest meenutada on võimalik ka reaalselt!:) Head ööd ja imelisi unenägusid!