Saatmata kirjad
mälestustes

Aegunud mälestus 30. november 2014, kl 20.29
Kuidas saab inimesega mängida, keda reaalis ei tunne? Kas kukkusid kuult alla või, seal on tihti libe? Ei kadesta?

deadmau5 30. november 2014, kl 20.35
deadmau5 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tõsi, ka minu arust oleks õige teisele öelda, kui
> temast enam ei hoolita. Aga ikkagi on see siin vai
> d sinu arusaam kogu loost, teise osapoole nägemus
> võib olla sellest üsna erinev, mis ei tähenda ting
> imata, et see vale oleks. Sinust jälle oleks aus l
> õpetada siin avalikus foorumis teise inimese taga
> rääkimine, kes ei saa avaldada enda nägemust ega e
> nnast kaitsta. Püüa endale psühholoog leida ja tem
> a abiga oma hinge keerdkäike lahata.

No seda ma loodangi, et on erinev ja olen inimlik, kirjutan siin vaid välja ANONÜÜMSELT, et kellegi perset see ei tohiks torkida, muidu kirjutaks, lahendaks ju temaga.. Aga kuna NEIU on nii uhke, siis on see võimatu, tema arvab, et käitus õieti, kuigi minu viimased sammud lükkasid ta pikkali, pidasin oma sõna, olen sõber,!!!

deadmau5 30. november 2014, kl 20.38
Aegunud mälestus Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kuidas saab inimesega mängida, keda reaalis ei tun
> ne? Kas kukkusid kuult alla või, seal on tihti lib
> e? Ei kadesta?

Sa teed nalja, arvad, et on välistatud läbi neti tiheda kirjavestluse ligidaseks saamine? Tõesti maailm on mustvalge,? Inimesed on erinevad, samuti olukorrad!! Tema eelis ongi just, et oh, nettitutvus blabla, kuid tema mainitud laused, need millest kinni haarasin, see sõprus, mille leitsin, see side, see pole minujaoks naljaksa.. võibolla tema jaoks on ja ehk ta ei mõista enne, kui see suur suuur delfitegelane nööriotsas ripub.. siis on ka hea ütelda, vaadake vaadake vaid.. haige haige haige!!!

Aegunud mälestus 30. november 2014, kl 20.41
Kui kaks inimest on nii erinevad siis ära torgi enam siin naistekas ka? Kui väärtused ei kattu ja teise tõde ei tea siis pane see koht kinni? Milleks lõigata vanu haavu lahti? Ainult haige inimene teeb nii?!

deadmau5 30. november 2014, kl 20.43
ei olnud erinevad ja väärtused kattusid, seda väitis temagi.. SO? Vanu haavu lõikas viimati tema laht!! Või mis haavu, tal pole mingeid haavu!! :D

Aegunud mälestus 30. november 2014, kl 20.46
Kui asi oleks nii siis kirjutaksid inimesele otse postkasti. Oleks palju arusaamatusi jäänud olemata ja vead tegemata???

deadmau5 30. november 2014, kl 20.51
kirjutasin, aga ta ei võtnud vedu.. järeldus.. mäng, temal tundeid polnud, kuigi väitis, et sõbrast ilma jääda ei taha, ise tahtsin ma eemalduda, et pärast sõbrana naasta, lubasin tegin ka seda!!!!!!!!!

Aeg 30. november 2014, kl 20.55
Vabandust, vb oledki uus ja huvitav sõber. Ei vaidle vastu aga tõde tean ainult mina ise. Jagan seda ainult inimesega, kes istub minu südames!
Need on haavad, mis pole seotud ei mehega ega naisega!
Need on haavad, mida ei kustuta ka ükski ajalugu!

deadmau5 30. november 2014, kl 20.57
emh.. weird, so weird!!!

Aeg 30. november 2014, kl 21.01
Õnneks ise pole saanud ühtki kirja, et peaks kellegagi maha istuma...arutama!

deadmau5 30. november 2014, kl 21.03
ahha, et seda sa mainid järelikult sellep. et jätsid kellegi nurka nagu kaltsaka...

Aeg 30. november 2014, kl 21.10
Nii mõtlevad ainult inimesed, kellel "K" peas on? Kas kuulud ka nende hulka? Palju õnne tõesti!

deadmau5 30. november 2014, kl 21.13
laskud äärmustesse? Palju õnne, ku sõbra eest ei tasu võidelda, sõbrad on need kes peaks jääma, suhted lähevad jah hukka vahest

Aeg 30. november 2014, kl 21.16
Minu väga head sõbrad helistavad mulle, ei kirjuta nendega siin. Ja on ainult sellised sõbrad, kellele saab loota 105% iga ilmaga!
Tänan muretsemast!

deadmau5 30. november 2014, kl 21.18
no täpselt nagu mina, enne, kui minuga mängima hakati ja täielikult kildudeks peksti!!!!!!!!

deadmau5 30. november 2014, kl 21.20
või tegelikult, üldpilt tõestab, et ma olen ja jäin sõbraks seda suure algustähega! Vot seda just kardetaksegi, nüüd tuleb mäng välja... issandd kui hale ja saamatu! Muidu ju mainiks või teeks midagi..

Aeg 30. november 2014, kl 21.30
Kui sina ise tahaksid midagi õieti teha siis kirjuta õigele inimesele otse postkasti/meilile. Kõik pole harjunud oma eraelu Päevalehes kajastama nagu sina teed!
Üldpildist ei tea sina küll midagi nii-kaua, kui ei räägi silmast silma õige inimesega? Ei õpeta ükski kool sellist mõtlemist!

deadmau5 30. november 2014, kl 21.32
saa aru, see neiu on mängur ja ta ei taha rääkida, sest tal on mark, et mängis, muidu ta oleks ammu vedu võtnud, ei ole enam ammu kirjutanud kah, kuid jah, mis sellest, point on see, et asi on temas!

Aeg 30. november 2014, kl 21.40
See on sinu nägemus loost, keegi pole mängur. Ega sa ise ka vihjetest aru ei saa? Milleks teisi mängimises kiruda?!
Aga kirjuta mulle postkasti, kui see tõde sind väga huvitab. Tema pole küll milleski süüdi, vb selles jah...et palju teab!

deadmau5 30. november 2014, kl 21.45
mis postkasti? Minu nägemus? Ta ju ainult seda nägemust mulle maaliski, kuidas saab siis seal m,idagi muud näha,. kui paksude õlivärvidega on maalitud MÄNG? Paljugi ta teab ja ei tea millest küll.. :P ?

Aeg 30. november 2014, kl 22.00
Ega sinus pole ka piisavalt kaaslast, et kirjuta õigele inimesele postkasti? Muidu oleksid seda ammu teinud? Ei saa rajada ühtegi suhet sellele, et teine kaaslane mängib sinuga? Kui sa pole silmast silma rääkinud? Kuidas saad teada, millised on õige põhjus teisel poolel? Ja kes siin sinule üldse vastab? Mõni kirjutab siin terve suguvõsaga ja sina kohe mõtled, et ongi tema??? Oled saanud vastused valelt inimeselt, mitte temalt??? Kui eludes on palju süngeid sündmusi siis ei tehtagi kellestki välja??? Sõnu loopida on kerge aga pole inimest, kes sinule andeks annab??? Seega ise pole siin ammu kirjutanud!!!

deadmau5 30. november 2014, kl 22.04
See on alusetu, sest mina olen talle kirjutanud, mainin sed juba vähemalt teis korda nüüd! :P NII?

deadmau5 30. november 2014, kl 22.05
pealegi kokku ta ikka pigem ei tahtnud saada, seda jätkus teistele, mulle ta lihtsalt valetas!!!

Aeg 30. november 2014, kl 22.13
Mina pole see, kes peaks sinuga kokku saama. Minu meilil pole ühtki kirja ja vastan ka kindlasti!
Siiralt kahju, kui on valed lootused kus puuduvad tunded, julgus rääkida ja maha istuda!
Ju pole sina siis öelnud, kus soovid kokku saada ja mis kell? Ega sina ise ka aus ei ole, miks ise tõtt ei räägi? Vb pole sina ise suhtes truu, et selg pööratakse???

deadmau5 30. november 2014, kl 22.17
tegin kõik, et oma vastamata tunnetest lahti saada ja hoolivale ning väärtustavale sõbrale meelepärane olla, tulin tagasi ilma tunneteta kuid nüüd on topelt haavad...

Aeg 30. november 2014, kl 22.25
Miks tuled tagasi, kui haavu järjest juurde saad? Ega siin ikka midagi ei lahenda, ainult reaalis!
Seda arvad sina ju, et vastamata tunded???

Aeg 30. november 2014, kl 22.31
Lihtne ja loogiline või kraadi vaja?!
Soovid siiralt midagi lahendada siis helista, kirjuta meili. Saad jõuluks hingerahu tagasi, see vaevab sind juba palju aastaid!

Head ööd kõigile!

Ps! Pole vaja muretseda, saan ise hakkama!!!

deadmau5 30. november 2014, kl 22.33
ohissand, kui ma räägin, et olen saatnud... jumal külll. Raske kohale jõuda, peake on ära külmunud?

Aeg 30. november 2014, kl 22.37
Oled kirjutanud valele aadressile, vähemalt mitte mulle. Kahjuks minu aadressi sina ei teagi!

deadmau5 30. november 2014, kl 22.40
no aga miks sa vihjad siin aadressile kirjutamist? Mis siis sinu loos nii polkkeerivat on, et sa kellelegi salapärasele ise ei kirjuta? Vabandust, kui olen noriv...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!