Kirjutan siia need read-alapealkiradena, mida keegi soovis ja temale mõeldud. Ei tahtnud ma roomata, et olla Tema jaoks hea, vaid on lihtsalt hoolimine ja armastamine! Oma ainsale tähele sealt teemast-Lühidalt- ju see ongi meile ette määratud ka tegudes ja vajalik, et ristuvad teed. Hea on, kui valgustab, aga mitte ei pimesta-On siiski miskit veel, mis paneb kirjutama siiski-Veel arvamist-Õige armastuse korral-Kui--Võib-Kuid siiski veel-Prosta dumaju-1Mõistatus-Üldiselt mõtlen-Lihtsalt mõtlen-Nad ei märkagi meid, sest ainult meie teame, mis on olnud või, mis meid seob-Realist-Tuluke pole kustunud veel, mis veel kestab-Minagi-Mul on ama arvamus-Midagi ei arva- Mul on kahtlus autorid sealt teemast jne. Kes mõistab, see mõistab ja kõik ei peagi mõistma kellegi elu, tundeid jne. Andestasin, andsin andeks, kui seda enam ei juhtu?! Olin lollilt Sulle truu, kuigi Sina seda ei uskunud. Lootus jääb, et kõik saab korda ja eksimine on inimlik. Tead, et rohkem ma ei kirjuta siin. Astun siit välja ja Sullegi kõike head ja ole tugev! Pean oma sõna ja ei ühtegi kirjarida siin enam minu poolt-see oli lühidalt ja eks elu näitab reaalselt, et kuidas kõik kulgeb!