Saatmata kirjad
mälestustes

igatseja 02. juuni 2013, kl 23.53
http://www.youtube.com/watch?v=5cGnXjKTHug

Wanda 02. juuni 2013, kl 23.56
http://www.youtube.com/watch?v=Ke-Y-CipRJs

ei 02. juuni 2013, kl 23.57
Eks sa võid siin nüüd üksi edasi igatseda.

igatseja 03. juuni 2013, kl 00.50
http://www.youtube.com/watch?v=gm9EPiEbcV0

-RAHU- 03. juuni 2013, kl 13.08
Nii ta on ja teadsin, kahtlus oli ammu ja olen üsna lähedal-tõele. Mõningatest asjadest olen vaikinud, aga kas kõiges vaikida saan? Paljudest asjadest, asjaoludest on juba ammu kirjutatud siin, aga on palju vanu mälestusi kustutatud. See kes kiusab(ka tema kiusab, piinab)! Kiusaja on hea suhtleja ja oskab end hästi varjata. Kiusaja võib olla hoopis ise jälitatav, aga ta seda ei tea:) Palju lobisesin ja oleks pidanud veel ootama. Kena päeva!

Kiusamine 03. juuni 2013, kl 13.23
piinamine on vaimselt ja samas tahab korda saata head. Kas ise endale ainult? Inimkatsed jne? Armastades saatanat ja inimeses ongi kaks külge-hea ja piinleja. Aga headus peab peale jääma ja ei satuta põrgusse...

Persoon 25 03. juuni 2013, kl 13.28
Pole vaja kirjutada,sest tean seda jälitust juba ammu.

Persoon 25 03. juuni 2013, kl 13.34
Saan aru millisel eesmärgil aga võin mitu korraga 2*4 teha.

Mina tean`le 03. juuni 2013, kl 14.26
Olen keegi kõrvaline isik ja hoiatan sind: ära aja idiootsusi suust välja, sa ei tea tegelikult midagi ja ei peagi teadma. Sul vähese aruga inimesel on ühtteist siin silma hakanud - aga niipalju ei jaga, et erinevad inimesed kirjutavad oma kallitele ja neid ei seo omavahel miski. Sa kisud oma mölas valesid inimesi nagu pilkeks vahele - aga selle eest võid vastutama hakata, selge!!!Sinu isik on teada, nii et soovitan suumulgu kõvasti kinni panna!

taas kalmistul? 03. juuni 2013, kl 14.55
Kas juba villand ei ole siin sellest jamast, keda see huvitab.

mina küll ei tea 03. juuni 2013, kl 15.26
to Mina tean'le

Eriline iroonia: ütled, et "Mina tean" ei tea ega peagi midagi teadma, ja siis väidad, et "Mina tean" enda isik on teada. Tegelikult ei saa ju sina tema isikust rohkem teada, kui tema kellegi teise omast! See ei ole tegelikult üldse minu asi, kuid selline vasturääkivus hakkas lihtsalt silma.
(P.S. Ennast võin vist samuti kõrvaliseks isikuks nimetada, kes loomulikult siin mitte ühegi teise kommentaatori isikut ei tea.)

Tekib küsimus 03. juuni 2013, kl 15.30
Mina tean`le Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Olen keegi kõrvaline isik ja hoiatan sind: ära aja
> idiootsusi suust välja, sa ei tea tegelikult mida
> gi ja ei peagi teadma. Sul vähese aruga inimesel o
> n ühtteist siin silma hakanud - aga niipalju ei ja
> ga, et erinevad inimesed kirjutavad oma kallitele
> ja neid ei seo omavahel miski. Sa kisud oma mölas
> valesid inimesi nagu pilkeks vahele - aga selle ee
> st võid vastutama hakata, selge!!!Sinu isik on tea
> da, nii et soovitan suumulgu kõvasti kinni panna!

Kas oli mõeldud siin kirjutajale ''mina tean'' isikule, aga mitte ''Mina tean'' isikule? Vahet ei ole:)

-RAHU- 03. juuni 2013, kl 15.51
Ei taha neid vanu halbu asju meenutada ja üldiselt mõeldes: Mitte põrgusse ja armastus võidab, ning armastada saab erinevalt-ja samuti mitte ainult siin rännates, vaid mõeldud päriselt. Eks ma olen olnud kannatlik ja ikka rahulikuks jääda. Võib olla inimene tahabki kontrollida kannatlikust. Kusagil kirjutati, et kannatlik, aga kui kannatus lõppeb, siis võib hakata lõhkuma, aga lõhkuma ma kiuste ei hakka ja saab ka teisiti. Siin enam ei vasta ja kõike kaunist!

igatseja 03. juuni 2013, kl 17.25
http://www.youtube.com/watch?v=8sOgXss5PTI

mina tean 03. juuni 2013, kl 17.45
Ühes teemas küsisin kesse rahu on. Iff vastas, et keegi naine (kuna vanust ta ei öeldud võisin eeldada, et ehk mingi memm 40-60), kes "teda" (jutumärgid sai teadlikult pandud, et keegi jumala eest ei arvaks, et tegu iff'ga, selguse mõttes kordan üle: "tema" pole iff) igatseb. Ülejäänud jutt sinna juurde oli minu irriteerivalt sõnastatud arusaam rahust ning millise mulje ta endast jätnud on. Kuna ei ole normaalne siin AASTAID ühe ja sama inimese järgi õhata. Kahju on näha, et ollakse sedasi umbe jooksnud. Kas on ta siis surnud? Või annab ta sulle pidevalt lootust? Seda enam kui öeldi, hing elab ka peale inimese surma. Minu ainuke soov on, et te ei jäädaks hinges ega ka siin toppama, vaid liigutaks edasi. Lihtne on öelda, vältimaks küsimusi, käituge minu sõnade, mitte tegude järgi.
Keegi kes kirjutas et mu isik on teada: mis siis? Mis ma nüüd tegema pean?
Sa või ju siis mu isiku paljastada, kui see peaks sulle südamerahu tagasi
tooma. Mina ei tea, kes on rahu, kes on "tema", kes on kõik need postitajad siin teemas, ma pole isegi selle teema algust lugenud

R 03. juuni 2013, kl 20.48
-RAHU- Kirjutas:
> Ei taha neid vanu halbu asju meenutada ja üldiselt
> mõeldes: Mitte põrgusse ja armastus võidab, ning
> armastada saab erinevalt-ja samuti mitte ainult si
> in rännates, vaid mõeldud päriselt. Eks ma olen ol
> nud kannatlik ja ikka rahulikuks jääda. Võib olla
> inimene tahabki kontrollida kannatlikust. Kusagil
> kirjutati, et kannatlik, aga kui kannatus lõppeb,
> siis võib hakata lõhkuma, aga lõhkuma ma kiuste ei
> hakka ja saab ka teisiti. Siin enam ei vasta ja k
> õike kaunist!

ise kahtlustasin skisofreeniat...

aga igav ei hakka vähemalt

kiusupunn 03. juuni 2013, kl 22.43
-RAHU- Kirjutas:
> Kirjutan siiski veel siia. Olen ka tähele pannud j
> uba varem, et on minu sõnu, kirjastiili kasutatud.
> Jääb kellegile mulje, et mina oleks kirjutanud, a
> ga see ei ole nii... Ära palun lase end sellest se
> gadusse viia. Temale siin sõnad-Ma ei tea, kas vaj
> ad mind või mitte ja olen segaduses ja ei soovi en
> d siin segadusse ajada. Soovin vaid, et Sinagi sii
> nse järgi ei teeks valesid arvamusi minust. Ma ei
> soovi olla enam siin, aga vajan Sind ja mõtlen ikk
> a Sinust-ka siis, kui mind ei ole siin, sest andes
> tamine on armastamine ja hoolin Sinust ikka veel,
> ning vist nii jääbki. Kas saame süüdistada või kas
> oleme üldse süüdi, et kõik nii on? Või oleme mõle
> mad süüdi? Eile pidime kohtuma, aga läks nii, nagu
> läks ja loodan, et kohtume ja midagi selgub rääki
> des privaatselt/päriselt. Loodan, et mõistad mind
> ja kõike kaunist Sulle! Kellegi kommentaare ma sii
> n ei vaja ja ei ole vaja. Jätsin kirjaread Temale
> siia!

jah, süüdi olete mõlemad ja üksteist ei mõista...

mina küll ei tea 03. juuni 2013, kl 22.54
Lihtsalt huvi pärast küsin, et kuidas saad sa täiesti tundmatute isikute kohta siinse põhjal väita, et mõlemad on süüdi ja teineteist ei mõista?! Tead kindlalt, kes on -RAHU- ja kellest ta räägib?

mina küll ei tea 03. juuni 2013, kl 22.56
(Minu eelmine komm oli siis mõeldud "kiusupunnile".)

mina küll ei tea 03. juuni 2013, kl 23.10
Mind hakkab järjest enam huvitama, KUIDAS mõned kommijad siin saavad väita, et teavad teise isikut? Mille alusel julgetakse midagi niisugust väita? Lahmitakse niisama huupi ajaviiteks ja aetakse kiusujuttu või? Tore oleks, kui mõni sedasi väitnud inimene ausalt vastaks.

kiusupunn 03. juuni 2013, kl 23.32
mina küll ei tea Kirjutas:
> Mind hakkab järjest enam huvitama, KUIDAS mõned ko
> mmijad siin saavad väita, et teavad teise isikut?
> Mille alusel julgetakse midagi niisugust väita? La
> hmitakse niisama huupi ajaviiteks ja aetakse kiusu
> juttu või? Tore oleks, kui mõni sedasi väitnud ini
> mene ausalt vastaks.

ma näen selgelt...

mina küll ei tea 03. juuni 2013, kl 23.46
kiusupunnile:

Väidad, et oled päris ehtne selgeltnägija? Või tahtsid midagi muud öelda oma kommiga?

kiusupunn 03. juuni 2013, kl 23.50
ma ei oleks ju kiusupunn, kui sellele

küsimusele vastaksin...

mina küll ei tea 03. juuni 2013, kl 23.53
Aga miks sa siis kiusupunn oled? Keda ja milleks sa (siin) kiusad? Mida see sulle annab? Kas see on sinu jaoks meelelahutus?

mina küll ei tea 04. juuni 2013, kl 00.12
Või siis tead kuidagi inimeste IP-aadresse? Selleks peab vist olema moderaator? Kas modedki seda ilma väga mõjuva põhjuseta (potentsiaalne kohtuasi?) teada saavad? Või kes ja mis tingimustel selliseid andmeid üldse kätte saab? Oled häkker?

mina küll ei tea 04. juuni 2013, kl 00.26
Üks võimalus on muidugi veel see, et inimesel, kes väidab end kedagi siinsetest kindlalt tundvat, on luulud. Päris tõelises meditsiinilises mõttes. Loodan väga, et see nii ei ole, ning vabandan südamest, kui mõne inimese puhul siin ongi tegemist psüühilise haigusega.

igatseja 04. juuni 2013, kl 00.41
to mina küll ei tea
Miks nii palju küsimusi?

Mina vähemalt proovin nüüd magada

http://www.youtube.com/watch?v=XELxRMUxLHY

mina küll ei tea 04. juuni 2013, kl 00.49
Küsin lihtsalt inimlikust v psühholoogilisest v antropoloogilisest huvist - ma ei tea, kuidas oleks kõige õigem seda nimetada. Aga nüüd oleks minulgi kasulik magama minna. Igatseja, head und!

mina tean to mina küll ei tea 04. juuni 2013, kl 01.38
Ei soovitagi reaalseid vastuseid, reaalset ära ütlemist, seda EI'd, isegi kui on öeldud, eemale põlatud, ei taheta sellest mõistusega aru saada. Palju puhtamad tunded, ka armastus vastuarmastuse puudumisel on platoonilised tunded, seda enam, neid tundeid ei saa keegi jalge alla trampida, öeldes näiteks:"mina ei tunne sinu vastu sama". Kuid vaim vajab siiski ühepoolse armastuse või igatsuse juures siiski mingit reaalsemat pidepunkti, kui ainult iseenda ettekujutus, fantaasia, unenäod.. selleks on see koht siin, ongi tore mõelda ja ette kujutada, kui keegi postitab sinu lemmikloo, kirjutatakse teema kus ütleb, et igatseb või et armastab või vastavalt sellele mida kellegi aju ning emotsionaalne seisund parasjagu vajab, et see ongi just temalt ning on just temale mõeldud.
Sedasi arutledes tuli mul ulmeline mõte, et too "teda" kellest RAHU kirjutab võib/-ks koguni olla ükstakõik kes, kes vaid RAHU armastust vajaks. - kerge minupoolne fantaasia.
Ehk tõesti arvab mõni kedagi ära tundvat, kui tõesti ollakse kunagi siinse kaudu tutvutud, kuid tõenäosus on minimaalne. Seda enam kui jutt on veel üsna ümmargune ja üldine. Sellin pinnas on ideaalne pettekujutelmade tekkeks. Anna märksõnad kätte ja inimese aju mõtleb kõik individuaalselt vajamineva sinna juurde, luues illusiooni, mis ületab ka parima mustkunstniku triki. Ehk on see emotsionaalne augu täide, mida inimese aju nagunii vajaks, ei tea.
Ning jah, "mina küll ei tea" , miks nii palju küsimusi? Go with the flow and enjoy the world of fantasy, where everything is just so perfect.

eksid 04. juuni 2013, kl 08.37
mõned meist siiski teavad ja näevad
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!