Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
eelmisele 20. oktoober 2014, kl 13.56 |
hmm 20. oktoober 2014, kl 19.52 |
ma ka armastan kaugelt, kuid olen väsinud ootamast. nii kaua aega võtab see lähenemine, et ei saa enam aru, kas on ootamist väärt või olen asjadest valesti aru saanud. ehk sa ei tahagi mind?
kui näed, et olen edasi liikunud, anna andeks, ootasin kaua. vajan lähedust, mitte ainult seksi näol, vaid lihtsalt romantilist lähedust ja soojust, kuhu kuulub ka seks. ma ei ole aseksuaalne. ei kavatse liikuda edasi ainult seksi eesmärgil, vaid ootan inimest, kellele meeldin ja kes meeldib mulle :) kõige rohkem tunnen puudust suudlemisest. ei ole kedagi kunagi petnud ja ei kavatsegi :)
kui näed, et olen edasi liikunud, anna andeks, ootasin kaua. vajan lähedust, mitte ainult seksi näol, vaid lihtsalt romantilist lähedust ja soojust, kuhu kuulub ka seks. ma ei ole aseksuaalne. ei kavatse liikuda edasi ainult seksi eesmärgil, vaid ootan inimest, kellele meeldin ja kes meeldib mulle :) kõige rohkem tunnen puudust suudlemisest. ei ole kedagi kunagi petnud ja ei kavatsegi :)
viimasele 20. oktoober 2014, kl 20.11 |
hmm 20. oktoober 2014, kl 20.26 |
kui mulle piisaks meeldivusest, miks see vale on?
kooselu ma ei saa praegu pakkuda.
kui võtad mu endale, olengi ainult sinu, sest mu hing kuulub sulle, oled mu jaoks kõige erilisem inimene :)
sa ei kujuta ette, mitu korda olen võtnud hoogu, et seda öelda, aga kahjuks ei ole õnnestunud, sest kardan, et naerad mu välja :) kuna võimalusi on olnud ja sa ei ole ise jutu teinud, eeldan, et minu armumine on ühepoolne.
kooselu ma ei saa praegu pakkuda.
kui võtad mu endale, olengi ainult sinu, sest mu hing kuulub sulle, oled mu jaoks kõige erilisem inimene :)
sa ei kujuta ette, mitu korda olen võtnud hoogu, et seda öelda, aga kahjuks ei ole õnnestunud, sest kardan, et naerad mu välja :) kuna võimalusi on olnud ja sa ei ole ise jutu teinud, eeldan, et minu armumine on ühepoolne.
väike arvamus 20. oktoober 2014, kl 20.37 |
väike arvamus 20. oktoober 2014, kl 20.49 |
hmm 20. oktoober 2014, kl 20.50 |
põlved lähevad nõrgaks ainult sinu pärast, teised mulle ei mõju. sinu hinge avarused ajavad hirmu nahka, arvan, et kui kunagi kutsud mind, siis jätangi kõike sinna paika ja ongi ilu, võlu ja suur armastus :)
kui palju aega eeldab see vanus?
sa ei pea mulle tegelikult vastama, sest sa ei ole see, kellega räägin, appi, ma olen nii kadunud hing, millal ma kord sinust üle saan?
kui palju aega eeldab see vanus?
sa ei pea mulle tegelikult vastama, sest sa ei ole see, kellega räägin, appi, ma olen nii kadunud hing, millal ma kord sinust üle saan?
väike arvamus 20. oktoober 2014, kl 20.56 |
hmm 20. oktoober 2014, kl 21.14 |
nende? miks mitmuses?
saan ikka küll üle, sest ei suuda ennast põletada, enam ei ole jõudu, sinuga põlen nii eredalt ja valusalt, see hirmutab mind. oled liiga vaba mulle vastamiseks, sa ei loobu vabadusest, oled seda korduvalt mulle ju öelnud. lasen sul olla vaba, ära keela mulle palun sama.
saan ikka küll üle, sest ei suuda ennast põletada, enam ei ole jõudu, sinuga põlen nii eredalt ja valusalt, see hirmutab mind. oled liiga vaba mulle vastamiseks, sa ei loobu vabadusest, oled seda korduvalt mulle ju öelnud. lasen sul olla vaba, ära keela mulle palun sama.
... 20. oktoober 2014, kl 21.27 |
... 20. oktoober 2014, kl 21.34 |
hmm 20. oktoober 2014, kl 21.40 |
eelnevat lugedes 20. oktoober 2014, kl 21.48 |
... 20. oktoober 2014, kl 21.53 |
Ma kutsusin sind,sa ei tulnud. Olin selleks valmis aga sina polnud...Ning mina ei teadnud, milles asi. See ei oma ka enam tähtsust. Kui ükskord öeldakse, peaks inimene aru saama. Selline on kasvatus, kuidas kellelgi?
Teist korda enam ei kutsuta. Seda puhast ja lihtsat inimest enam ei ole? Ma ei tea,millisest kohast võtad selle mängimise? Jäägu sulle oma mängumaa alles!
Teist korda enam ei kutsuta. Seda puhast ja lihtsat inimest enam ei ole? Ma ei tea,millisest kohast võtad selle mängimise? Jäägu sulle oma mängumaa alles!
tõesti imelik 20. oktoober 2014, kl 22.07 |
... 20. oktoober 2014, kl 22.16 |
hmm 20. oktoober 2014, kl 22.16 |
mängimist ei harrasta ja kes meist puhas on?
olen istunud vahel autos ja mõelnud, et tulen. õnneks või õnnetuseks on midagi, mis kinni peab. Sest sa ei ole ju vaba? saladusi sul jätkub, oled ise ka veidi mängur
kutset ma kahjuks ei kuulnud, anna andeks. kui püüdsin sulle rääkida oma tunnetest, keerasid pea ära ja tegid näo, et ei saa aru ja mu sõnad jäidki ütlemata.
kõige rohkem tegid haiget ütlemata sõnad, aga kui sa ei tahtnud neid kuulda, lihtsalt leppisin sellega ja püüan edasi elada :(
olen istunud vahel autos ja mõelnud, et tulen. õnneks või õnnetuseks on midagi, mis kinni peab. Sest sa ei ole ju vaba? saladusi sul jätkub, oled ise ka veidi mängur
kutset ma kahjuks ei kuulnud, anna andeks. kui püüdsin sulle rääkida oma tunnetest, keerasid pea ära ja tegid näo, et ei saa aru ja mu sõnad jäidki ütlemata.
kõige rohkem tegid haiget ütlemata sõnad, aga kui sa ei tahtnud neid kuulda, lihtsalt leppisin sellega ja püüan edasi elada :(
... 20. oktoober 2014, kl 22.30 |
Ma kutsusin sind külla, et kõigest rääkida. Loe siis tihedamini oma postkasti ja mms - e?
Ütlesin "V"-,et sügistormidega tuleb? Ma pole veel alla....d? Kuidas küll peab kõik ette kirjutama ja ütlema? Sa ei loe midagi ega saagi midagi teada? Kõik see paar aega olin kokku-kukkumas? Kahju,et loogilist mõtlemist osta ei saa!
Kõik kontaktid on sinul teada!
Ütlesin "V"-,et sügistormidega tuleb? Ma pole veel alla....d? Kuidas küll peab kõik ette kirjutama ja ütlema? Sa ei loe midagi ega saagi midagi teada? Kõik see paar aega olin kokku-kukkumas? Kahju,et loogilist mõtlemist osta ei saa!
Kõik kontaktid on sinul teada!
hmm 20. oktoober 2014, kl 22.38 |
löödud 20. oktoober 2014, kl 22.42 |
hmm 20. oktoober 2014, kl 22.46 |
löödud 20. oktoober 2014, kl 22.58 |
hmm 20. oktoober 2014, kl 23.07 |
autorile 20. oktoober 2014, kl 23.13 |
elu 20. oktoober 2014, kl 23.16 |
hmm Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ma ka armastan kaugelt, kuid olen väsinud ootamast
> . nii kaua aega võtab see lähenemine, et ei saa en
> am aru, kas on ootamist väärt või olen asjadest va
> lesti aru saanud. ehk sa ei tahagi mind?
> kui n
> äed, et olen edasi liikunud, anna andeks, ootasin
> kaua. vajan lähedust, mitte ainult seksi näol, vai
> d lihtsalt romantilist lähedust ja soojust, kuhu k
> uulub ka seks. ma ei ole aseksuaalne. ei kavatse l
> iikuda edasi ainult seksi eesmärgil, vaid ootan in
> imest, kellele meeldin ja kes meeldib mulle :) kõi
> ge rohkem tunnen puudust suudlemisest. ei ole keda
> gi kunagi petnud ja ei kavatsegi :)
Tänan, et vähemalt ütlesid välja. Ka mina ei ole aseksuaalne inimene, vajan lähedust, vajan romantikat, vajan sooja ja armastavat inimest enda kõrvale. Ma ei ole tehtud ei kivist ega marmorist. Vabanda.
-------------------------------------------------------
> ma ka armastan kaugelt, kuid olen väsinud ootamast
> . nii kaua aega võtab see lähenemine, et ei saa en
> am aru, kas on ootamist väärt või olen asjadest va
> lesti aru saanud. ehk sa ei tahagi mind?
> kui n
> äed, et olen edasi liikunud, anna andeks, ootasin
> kaua. vajan lähedust, mitte ainult seksi näol, vai
> d lihtsalt romantilist lähedust ja soojust, kuhu k
> uulub ka seks. ma ei ole aseksuaalne. ei kavatse l
> iikuda edasi ainult seksi eesmärgil, vaid ootan in
> imest, kellele meeldin ja kes meeldib mulle :) kõi
> ge rohkem tunnen puudust suudlemisest. ei ole keda
> gi kunagi petnud ja ei kavatsegi :)
Tänan, et vähemalt ütlesid välja. Ka mina ei ole aseksuaalne inimene, vajan lähedust, vajan romantikat, vajan sooja ja armastavat inimest enda kõrvale. Ma ei ole tehtud ei kivist ega marmorist. Vabanda.
küllap vist ehk 20. oktoober 2014, kl 23.18 |
Kaugelt küll pean armastama, aga see on kohati täitsa piin, vajan seda, et ma saaksin ennast kellegagi jagada, vajan seda, et ma oleksin vajatud, et ma oleksin kellegi jaoks eriline, et mul oleks keegi kelle sooja kaissu pugeda. Nii on. Ma ei saa ennast eriata. Ja tean, et sinagi ei saa.
Elu on kord selline. Vist nii on.
Elu on kord selline. Vist nii on.
Lisa postitus