Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
ära nuta 13. aprill 2015, kl 08.55 |
kurb 13. aprill 2015, kl 11.30 |
õnnelik 13. aprill 2015, kl 11.54 |
õnnelikule 13. aprill 2015, kl 12.13 |
kurb 13. aprill 2015, kl 12.53 |
õnnelik 13. aprill 2015, kl 12.53 |
rõõmsat kevadet! 14. aprill 2015, kl 09.13 |
kuulake 14. aprill 2015, kl 19.12 |
tjahhKindlastiMhmhh 14. aprill 2015, kl 20.15 |
K 16. aprill 2015, kl 18.25 |
kurb Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mina igatahes võtsin nüüd südame rindu ja küsisin,
> kas meil on uut lootust. Igatsus tapab ja paljud
> asjad saanud selgeks, mida ei mõistnud.
> Kui o
> n see õige siis tunneb ta sama. Kui mitte, eks sii
> s tuleb tugev olla ja edasi minna.
----------------------------------------------------
Kallimast - kallim, kas sinul endal tuleb suu lahti?
-------------------------------------------------------
> Mina igatahes võtsin nüüd südame rindu ja küsisin,
> kas meil on uut lootust. Igatsus tapab ja paljud
> asjad saanud selgeks, mida ei mõistnud.
> Kui o
> n see õige siis tunneb ta sama. Kui mitte, eks sii
> s tuleb tugev olla ja edasi minna.
----------------------------------------------------
Kallimast - kallim, kas sinul endal tuleb suu lahti?
kallimast kallim 16. aprill 2015, kl 19.42 |
K 16. aprill 2015, kl 20.05 |
minu vanuses 16. aprill 2015, kl 20.18 |
K 16. aprill 2015, kl 20.30 |
kallimast kallim 16. aprill 2015, kl 20.32 |
viimasele 16. aprill 2015, kl 21.53 |
palju õnne sulle 17. aprill 2015, kl 12.06 |
Ma sain hiljuti aru, et mehest saab mees siis, kui ta kaotab ära kompleksi naist teenida. Ainult väga küpsed mehed suudavad seda. "Poisikene" mõtleb veel seda pidi, et: "Ma ei taha mingi naise tuhvlialune olla". See on EGO. Mees, kes on juba MEHEKS sirgunud, näebki naist nagu oma kuningannat, keda on tal au imetleda ning teenida. Kui mees oma armastust naise vastu häbeneb, kui tal on alandav olla hea mees, siis sellise koht pole naise kõrval, vaid las elabki oma koopas ja omaette ning teenib oma ego.
homme 17. aprill 2015, kl 12.48 |
Väga huvitav mõtteavaldus eelneval postitajal ja pooleldi olen ka nõus sellega. Hiljuti oli mul sarnasel teemal pikk mõttevahetus. Asi on siinkohal selles, et siin on ka teine pool ja see on naise ego.
Mees peab üle saama oma alandusest, aga ka naine peab millestki üle saama. Naise puhul on selleks valu. Kui mehele mõjub see või teine asi alandavalt, siis naisele on liiga lihtne haiget teha. Kumbki peab oma puudusest üle saama. Teenida saab naist, kellele ego ei põhjusta talle valu, ja meest, kelle ego ei põhjusta talle alandusi.
Siin on aga veel see konks, et üksi oma alandusest või valust vabaneda võib olla keeruline. Üks viis alandusest vabanemiseks on see, et see tuuakse naise ette ja naine ei naera seda välja. Üks viis valust vabanemiseks on see, et see tuuakse mehe ette ja see mees teeb selle heaks. Mõlemal juhul tuleb enda nõrkust välja näidata ja teist usaldada. Oma nõrkuse endasse peitmine ei vii edasi.
Mees peab üle saama oma alandusest, aga ka naine peab millestki üle saama. Naise puhul on selleks valu. Kui mehele mõjub see või teine asi alandavalt, siis naisele on liiga lihtne haiget teha. Kumbki peab oma puudusest üle saama. Teenida saab naist, kellele ego ei põhjusta talle valu, ja meest, kelle ego ei põhjusta talle alandusi.
Siin on aga veel see konks, et üksi oma alandusest või valust vabaneda võib olla keeruline. Üks viis alandusest vabanemiseks on see, et see tuuakse naise ette ja naine ei naera seda välja. Üks viis valust vabanemiseks on see, et see tuuakse mehe ette ja see mees teeb selle heaks. Mõlemal juhul tuleb enda nõrkust välja näidata ja teist usaldada. Oma nõrkuse endasse peitmine ei vii edasi.
K 17. aprill 2015, kl 13.24 |
kallimast kallim 17. aprill 2015, kl 15.09 |
K 17. aprill 2015, kl 16.01 |
Vaata milleks sinul veel aega jääb? Ei ole nad seal kõige targamad. Aga põnev ikka nende teadmisi proovile panna. Too isik võiks ka rohkem ennast liigutada, keda mainisin. Tundub, et kriitika ta kohta on õige. Ega midagi ei liigu, kui ise ei liiguta!
Palju probleeme on vaja kiiresti lahendada, seega pidu teisejärguline!
Huvi pole kuhugi kadunud, piisavalt halb olla. Seega, seda mõlemapoolset sina ei tunne!
Kui lammastega lõpetan siis ütlen sulle, kuhu sina jooksma pead. Mais lähen sinna!
Palju probleeme on vaja kiiresti lahendada, seega pidu teisejärguline!
Huvi pole kuhugi kadunud, piisavalt halb olla. Seega, seda mõlemapoolset sina ei tunne!
Kui lammastega lõpetan siis ütlen sulle, kuhu sina jooksma pead. Mais lähen sinna!
kas tõesti? 18. aprill 2015, kl 21.11 |
Lisa postitus