Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
Uudistaja 08. oktoober 2013, kl 20.16 |
9 asja mida naine ei vaja 08. oktoober 2013, kl 20.19 |
Haiglaselt manipuleerivast mehest 08. oktoober 2013, kl 20.32 |
Mees ise otsib kontakti reaalselt naisega pidevalt, ning on koos setskonnas, siis äkki lausub lambist laused naisele, et ta ei taha teda, kuigi ise näitas huvi üles naise suunas. Seda siis tehti selleks, nagu naine oleks ise teda tahtnud või järgi jooksnud mehele või tahtis mees kellegi ees esineda, et on nii tahetud mees jne. Matslik käitumine mehe poolt. Ei hakatud mehega jändama ja visati koos tema sõnadega ta prügikasti, ning pole põhjust naisel veel selle mehega kontakti otsida. Mees teadku, et pole mõtet mängida. Kes seda meest tahab, siis las korjab ta teise poolt visatud prügikastist välja. Või on see mees veel millegiks võimeline? Oskab veel väärikalt käituda või mitte, et veel andeks anda?
to Haiglaselt manipuleerivast mehest 08. oktoober 2013, kl 20.55 |
Ehk on nii? 08. oktoober 2013, kl 20.58 |
megamanipulaatorile 08. oktoober 2013, kl 21.03 |
Siis ära loobi mõtlematult sõnu. Pealegi on su manipulatsioonid haledalt läbinähtavad. Keegi ei taha enda kõrvale kitse, kes mitme heinakuhja vahet sörgib ja kui mõni neist käest hakkab libisema, siis avastab, et just see heinakuhi oli see õige ja kõige kallim. Parem olla oma vanas turvalises keskkonnas kui pidada kogu küla üldkasutavat kitse. Kui sulle eu meeldi teravad sõnad, ei tasu neid tuulde loopida, võivad oitamatul hetkel sind ennast tabada. Tõeline hoolimine peegeldub tegudes, mitte ilma jäämise korral nutulaulus ja haiglases kättemaksus. Tõeline hoolimine ja väärikus ei laseks inimesel nii madalale langeda, et saasta seljataga ja salaja loopima hakkaks. Kui keegi tõeliselt hoolib, on seda pugem tunda kui kuulda ja just headusega tunda. Tõeliselt hooliv inimenejääb su kõrvale ka siis kui on raske, mitte ei löö raskuste tekkimisel omakorda salaja nuga selga. Ja unust ära arvamine, et ma sind üheks ööks tahtsin, selle jaoks on palju atraktiivsemaid ja parema cälimusega isikuid. Kahetsen siiralt, et üldse sinu vastu kunagi midagi tundsin. Oleksin pidanud aimama, et oma kitsarinnalisuses suudad ilisad tunded täis lasta oma haiget kibestumust ja sappi. Ole nii kena ja jäta mind rahule. Ela oma troppidest sõpradega ja küsi ikka nendelt nõu, homof on parimad suhteeksperdid. Ma ei taha sinust tõesti midagi teada.
kle megamanipulaatorile 08. oktoober 2013, kl 21.03 08. oktoober 2013, kl 21.12 |
to megamanipulaatorile 08. oktoober 2013, kl 21.22 |
to Haiglaselt manipulerrivast..... 08. oktoober 2013, kl 21.34 |
Kuids sa aru ei saa, et sellibe käitumine on trotsist su nuhkimise pärast. Ma tean, et kuulad ja see on sulle karistuseks olnud, et mu privaatsuse ära võtad!!!!!! Ela ise nii, et keegi iga su sammu, sõna ja tegemist jälgib, küllap teed vabaduse ja privaatsuse puudumisel veelgu hullemaid asju ja ütled teravamaid sõnu. Sa ei ole seda kogenud... Tead, ma soovin, et su elku tuleks mõni tõeliselt maniakaalne austaja, kes hakkab su seljas elama ja sind ahistama, küllap jõuab mu mõte siis kohale.
jube mõelda 08. oktoober 2013, kl 21.34 |
Tõde 08. oktoober 2013, kl 21.36 |
to Haiglaselt manipuleerivast mehest Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> sina lõpeta ka siin manipuleerimine ja jäta see me
> es juba kus krt. rahune maha, kas sul tõesti pole
> uhkust ollagi?
> Las see mees elab ja toimetab na
> gu soovib, sina ela oma elu ja ära temast pidevalt
> siin kaaguta.
> Ausalt, kaua võib?
valus kuulata? Uhkust on ülearugi inimesel. See ei ole manipuleerimine vaid tõde! Kõik on rahulik ja miks oled ärritunud sellest? Kas see puudutab sind kuidagi? Kas see on normaalne käitumine sinu arust, kui mees nii käitub ja sina kiidad veel, et elagu nii. Elagu oma elu see mees ja ärgu tüütagu ennast tobeda käitumisega kedagi teist.
> sina lõpeta ka siin manipuleerimine ja jäta see me
> es juba kus krt. rahune maha, kas sul tõesti pole
> uhkust ollagi?
> Las see mees elab ja toimetab na
> gu soovib, sina ela oma elu ja ära temast pidevalt
> siin kaaguta.
> Ausalt, kaua võib?
valus kuulata? Uhkust on ülearugi inimesel. See ei ole manipuleerimine vaid tõde! Kõik on rahulik ja miks oled ärritunud sellest? Kas see puudutab sind kuidagi? Kas see on normaalne käitumine sinu arust, kui mees nii käitub ja sina kiidad veel, et elagu nii. Elagu oma elu see mees ja ärgu tüütagu ennast tobeda käitumisega kedagi teist.
to to megamanipulaatorile 08. oktoober 2013, kl 21.37 |
:) 08. oktoober 2013, kl 21.42 |
Kuule soome aktsiendiga Tõde, kuis nüüd järsku mees. Naist nuteti siin taga. Suures mölapidamatuse tuhinas ei tea sa ise ka mida ja kuhu kisendad. Võta vaiksemaks, see teema ei puuduta kuidagi sind, ega tunne sa ka kedagi, kes sellega seotud. Liigne adrenaliin enne uinumist viib su une ja tekitab südameprobleeme. Seega, puhka jalga ja rahune. Asjaosaliste jaoks on asi ammu selge ja lõpetatud, astu sinagi rollist välja ja tee üks rahustav piparmünditee.
Sulle 08. oktoober 2013, kl 21.44 |
to Haiglaselt manipulerrivast..... Kirjutas:
> Kuids sa aru ei saa, et sellibe käitumine on trots
> ist su nuhkimise pärast. Ma tean, et kuulad ja see
> on sulle karistuseks olnud, et mu privaatsuse ära
> võtad!!!!!! Ela ise nii, et keegi iga su sammu, s
> õna ja tegemist jälgib, küllap teed vabaduse ja pr
> ivaatsuse puudumisel veelgu hullemaid asju ja ütle
> d teravamaid sõnu. Sa ei ole seda kogenud... Tead,
> ma soovin, et su elku tuleks mõni tõeliselt mania
> kaalne austaja, kes hakkab su seljas elama ja sind
> ahistama, küllap jõuab mu mõte siis kohale.
Mõistan, mida mõtled, aga ma ei nuhi ja ei tea midagi sellest nuhkimisest. Sa räägid siin vale inimesega ja soovid seda valele inimesele. Nuhkimine pole normaalne ja kui inimesel pole mingit privaatsust jne. Enne mõtle, kellele sa seda siin soovid ja seda soovi sellele inimesele, kes nii tõesti teeb, aga siin võõrastele inimestele ei ole ilus neid sõnu loopida.
> Kuids sa aru ei saa, et sellibe käitumine on trots
> ist su nuhkimise pärast. Ma tean, et kuulad ja see
> on sulle karistuseks olnud, et mu privaatsuse ära
> võtad!!!!!! Ela ise nii, et keegi iga su sammu, s
> õna ja tegemist jälgib, küllap teed vabaduse ja pr
> ivaatsuse puudumisel veelgu hullemaid asju ja ütle
> d teravamaid sõnu. Sa ei ole seda kogenud... Tead,
> ma soovin, et su elku tuleks mõni tõeliselt mania
> kaalne austaja, kes hakkab su seljas elama ja sind
> ahistama, küllap jõuab mu mõte siis kohale.
Mõistan, mida mõtled, aga ma ei nuhi ja ei tea midagi sellest nuhkimisest. Sa räägid siin vale inimesega ja soovid seda valele inimesele. Nuhkimine pole normaalne ja kui inimesel pole mingit privaatsust jne. Enne mõtle, kellele sa seda siin soovid ja seda soovi sellele inimesele, kes nii tõesti teeb, aga siin võõrastele inimestele ei ole ilus neid sõnu loopida.
Uudistaja 08. oktoober 2013, kl 21.45 |
Tean üht meest, kel oli pikka aega tunded hõivatud naise vastu. Hea ja lahke mees oli. Ta ütles korduvalt, et ei taha tegelikult seda naist seltskonnas, mis tal üle jäi. Nad olid aastaid töökaaslased ja naine nagu mängis kaasa seda mängu. Võimalik, et ootas mehe otsustavat tegutsemist. Kes teab. Ise elas oma pereelu ...
Mees oli lõpuks ikka väga läbi sellest olukorrast.
Mees oli lõpuks ikka väga läbi sellest olukorrast.
Sullegi 08. oktoober 2013, kl 21.48 |
Uudistaja 08. oktoober 2013, kl 21.51 |
to uudistaja 08. oktoober 2013, kl 21.54 |
Kas sa mõtled seda meest, kes järsult ja julmalt naisele teatas, et sel suhtel ei ole tulevikku? Kui nii, siis ma teab seda naist ja tema kurbust kui otsustas sel samal hetkel mehe elust välja astuda ja võimaldada mehel leida keegi, kellega ta näeb tulevikku. Ta oli kaua aega murtud ja katki kui tegi raske otsuse päevapealt mehe elust välja astuda.
Sulle 08. oktoober 2013, kl 21.59 |
:) Kirjutas:
> Kuule soome aktsiendiga Tõde, kuis nüüd järsku mee
> s. Naist nuteti siin taga. Suures mölapidamatuse t
> uhinas ei tea sa ise ka mida ja kuhu kisendad. Võt
> a vaiksemaks, see teema ei puuduta kuidagi sind, e
> ga tunne sa ka kedagi, kes sellega seotud. Liigne
> adrenaliin enne uinumist viib su une ja tekitab sü
> dameprobleeme. Seega, puhka jalga ja rahune. Asjao
> saliste jaoks on asi ammu selge ja lõpetatud, astu
> sinagi rollist välja ja tee üks rahustav piparmün
> ditee.
Võiksid mitte ärrituda ja ära unusta, et võib olla sarnaseid olukordi, aga oleneb, kellel on see lahenatud ja kellel mitte? Puhka jalga ja rahulikku und sullegi!:)
> Kuule soome aktsiendiga Tõde, kuis nüüd järsku mee
> s. Naist nuteti siin taga. Suures mölapidamatuse t
> uhinas ei tea sa ise ka mida ja kuhu kisendad. Võt
> a vaiksemaks, see teema ei puuduta kuidagi sind, e
> ga tunne sa ka kedagi, kes sellega seotud. Liigne
> adrenaliin enne uinumist viib su une ja tekitab sü
> dameprobleeme. Seega, puhka jalga ja rahune. Asjao
> saliste jaoks on asi ammu selge ja lõpetatud, astu
> sinagi rollist välja ja tee üks rahustav piparmün
> ditee.
Võiksid mitte ärrituda ja ära unusta, et võib olla sarnaseid olukordi, aga oleneb, kellel on see lahenatud ja kellel mitte? Puhka jalga ja rahulikku und sullegi!:)
to uudistaja 08. oktoober 2013, kl 21.59 |
Uudistaja 08. oktoober 2013, kl 22.02 |
Kui nüüd järgi mõelda, siis ei tea ma ju tegelikult palju nende asjadest. Ei tea, mida nad teineteisele ütlesid. Need olid lihtsalt sellised inimesed, kelle osas mehele võis minu meelest kaasa tunda. Kindlasti on hulgaliselt vastupidiseid olukordi.
Tahtsin öelda vaid seda eelnevalt, et kõike ei saa raamidesse suruda niimoodi, et kui mees teeb seda või teist, siis on ta eneseväärikus null ja ise on manipulaator. Eneseväärikus võib pärast olla küll kõvasti langenud, aga olukord lihtsalt või olla selline halb vahel.
Armastuses võib palju kaotada.
Tahtsin öelda vaid seda eelnevalt, et kõike ei saa raamidesse suruda niimoodi, et kui mees teeb seda või teist, siis on ta eneseväärikus null ja ise on manipulaator. Eneseväärikus võib pärast olla küll kõvasti langenud, aga olukord lihtsalt või olla selline halb vahel.
Armastuses võib palju kaotada.
Ei 08. oktoober 2013, kl 22.07 |
Sullegi Kirjutas:
> See lugu on ammu läbi. Miks inimesed ei suuda lepp
> ida ja oma kibestumust läbi vihkamise välja elavad
> ? Mina teda ei vihka, soovin vaid head ja olen oma
> eluga edasi liikunud. Läksin, sest teadsin, et se
> l kõigel ei ole tulevikku.
ole vihkamist ka minu poolt, aga on olukorrad, mis on häirivad ja tahavad välja ütlemist, nagu sinul siin. Ilusat tulevikku sulle ja et ei teeks me tulevikus vanu vigu, mis võib kahjustada suhtlust, suhet! Rahulikku und sulle!
> See lugu on ammu läbi. Miks inimesed ei suuda lepp
> ida ja oma kibestumust läbi vihkamise välja elavad
> ? Mina teda ei vihka, soovin vaid head ja olen oma
> eluga edasi liikunud. Läksin, sest teadsin, et se
> l kõigel ei ole tulevikku.
ole vihkamist ka minu poolt, aga on olukorrad, mis on häirivad ja tahavad välja ütlemist, nagu sinul siin. Ilusat tulevikku sulle ja et ei teeks me tulevikus vanu vigu, mis võib kahjustada suhtlust, suhet! Rahulikku und sulle!
to uudistaja 08. oktoober 2013, kl 22.09 |
Kui suhtes on 2 osapoolt, on tülide puhul süüdi mõlemad. Pugem on tobe ja äärmiselt kahjustav olukord, kus mõlemad oletavad, aga ei räägi ausalt. Kus üritatakse mingisugust pilti luua, mis tegelikkuses väga valeks osutub ja kus kumbki oma haigetsaamist kirvab teise haavamisega. Kaks täiskasvanut võiksid siiski suuta rääkida. Kui üks on ennast juba kokku võtnud ja riskinud haigetsaamisega ja ühendust otsinud, oleks teise pooltaus väljasirutatud käsi vastu võtta. Käe vastuvõtmine ei tähenda ju kohe abiellumist, pigem üksteisele võimaluse andmist teineteist tundma õppida ja seda sõprusega algust tehes.
arvamus 08. oktoober 2013, kl 22.14 |
Alustuseks oleks hea kui suudaksime oma haigetsaanud ego kontrollida ja lõpetada vanades vigades tuhnimise. Need vead on kahepoolsed olnud ja nende ninapeale viskamine toob alati tüli ja hingevalu, mõlemale. Minevikku ei muuda ja kui sellega leppida ei suudeta, ei saa ka tulevikku edasi liikuda.
Head und!
Ps. Kas Sa teki paned mulle peale? :)
Head und!
Ps. Kas Sa teki paned mulle peale? :)
Uudistaja 08. oktoober 2013, kl 22.17 |
Üldiselt eelmise postitusega nõus.
Päriselt võivad sellised asjad aga ka väga keeruliseks osutuda. Eelnevalt sai siin räägitud kolmnurkadest. Kuidas võiks näiteks välja näha olukord, kus suhtes pool otsib nagu kontakti ja see teine siis teda eirab? Miks eirab? Sellepärast, et esimene on ju suhtes ikkagi, hoiab endale taganemisteed lahti.
Ei tea kui eluline näide see nüüd olla võis, aga eks elus tuleb keerulisemaidki olukordi ette.
Päriselt võivad sellised asjad aga ka väga keeruliseks osutuda. Eelnevalt sai siin räägitud kolmnurkadest. Kuidas võiks näiteks välja näha olukord, kus suhtes pool otsib nagu kontakti ja see teine siis teda eirab? Miks eirab? Sellepärast, et esimene on ju suhtes ikkagi, hoiab endale taganemisteed lahti.
Ei tea kui eluline näide see nüüd olla võis, aga eks elus tuleb keerulisemaidki olukordi ette.
mhmm 08. oktoober 2013, kl 22.24 |
Kui suhtes on lapsed, siis miks peaks suhte lõpetama ja laste elu peapeale keerama kui ei oke teada kas uus inimene on see, kellega kiis suudetakse olla, kui ei teata kuidas ta lastesse suhtub või kuidas teda üldse tundma õppida. Eelkõige kui inimest. Ja kui selgub, et inimestena need kaks üldse ei sobi, siis on ju ka nende elu lõhutud, kes sellega seotud ei ole. Eelnevat ongi raske mõista kui endal lapsi ei ole ja ei tajuta vastutust nende ees. See ei ole süüdistuse või etteheitena mõeldud, pigem olukorra selgituseks.
mhmm 08. oktoober 2013, kl 22.26 |
Lisa postitus