Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

to: kunagi olid kogu mu maailm 01. november 2013, kl 08.50
http://www.youtube.com/watch?v=WMhcw3wdQ4Y

mina 01. november 2013, kl 11.15
http://www.youtube.com/watch?v=QeWBS0JBNzQ

lugeja 01. november 2013, kl 19.43
kellelegi, kes teab

Andsid vihje, et teema autor on igatsusest üle saanud ja õnnelik. Kas tõesti on võimalik, et koos selle inimesega, kellele teema on pühendatud või leidis ta uue õnne?

Nooooo 02. november 2013, kl 07.16
Kas on vahet kellega õnnelik ollakse? Mida see sinu jaoks muudaks? Arvan, et mitte midagi ei muuda, mistõttu tuleks sinul endal ka edasi liikida ja kellegi juurde lõpuks püsima jääda. Vaid nii saad õnnelikuks. Head elu!

mina 03. november 2013, kl 09.30
http://www.youtube.com/watch?v=KSmQ28mlxRo

lugeja 03. november 2013, kl 10.38
Nooooole
Jah, sellel on suur vahe. Tihti luuakse uus suhe sooviga eelmine suhe unustada. Minu arvates on see ebaaus selle inimese suhtes, kellega uus suhe luuakse. Kas pole see teise inimese ärakasutamine? Teema loojal käis see uude suhtesse jõudmine küll väga ruttu. Järelikult polnud ka eelmine suhe tema jaoks piisavalt tõsine. Kui õnnestus ära "parandada" see suhe, mille pärast autor siin südant valutas, siis on ka see üsna tavatu. Huvitabki, kas on võimalik killud tervikuks liita.

Nooooo 03. november 2013, kl 10.59
Kõik ei ole alati nii üheselt võetav. Isegi kui uus suhe on loodud selleks, et eelmisest üle saada, kujuneb mõne aja möödudes just uuest suhtest uus armastus, mis jääks olemata kui sellele võimalist ei antaks. Mis sind häirib? Keegi lõpetas sinuga lootusetu suhte ja leidis kellegi uue? Rõõmusta, et ühes temaga vabanesid ka sina vanast taagast ja sul on võimalus leida enda kõrvale keegi, kellega suhe pakub rõõmu, stabiilsust ja paneb sind ennast õnnelikuna tundma. Eelmises suhtes seda ju polnud, sest vastasel korral poleks suhe lagunenud. Võta seda kui uut algust paremaks eluks.

lugeja 03. november 2013, kl 13.18
Nooole
Sa said valesti aru. Mind ei häiri antud loos miski:). Minu enda elu on antud hetkel üsnagi stabiilne- kas just õnnelik, aga siiski stabiilne. Teatud hetkedel aga tunnen, et miski on ikka valesti. Tihti on nii, et just kõrvaltvaatajana võid teiste tegudest ja kogemustest ka enda ellu õigeid muudatusi ja käike leida. Ilmselt novembrikuu nostalgia on ka süüdlane selles, et tahad enda sisse sügavama ja ausama pilgu heita.

keegi, kes teab 03. november 2013, kl 16.10
lugeja, teema autorist tean seda, et ta on leidnud oma südames rahu. ei ole ta koos sellega, kellele see teema oli pühendatud. sel hetkel oli ta väga-väga katki, sest igatsus armsama järele tahtis teda tappa.
kahjuks ei olnud igatsetu seda kõike väärt. trampis poriste saabastega selle hea hingega inimese tunded mutta, hävitas viimasegi hea mälestuse, mis oleks võinud jääda.
teema autor ei ole päris üksi, tema elus on keegi, kuid nüüd võtavad mõlemad asja rahulikult, torm ja kirg on vaoshoitud.
tegelikult ei olegi alati vaja kõikepurustavat kirge, piisab teadmisest, et keegi meid ootab ja soojast tundest südamesopis.
viimastele postitajate vestlusse sekkudes ütlen vaid niipalju, et elu on üks, lühike ja uskumatult habras, seepärast peab igaüks minema sinna, kus on tema süda.:)

eelmisele 03. november 2013, kl 16.46
Just. Olengi seal kus on mu süda. Üks egomaniakist manipulaator avas mu silmad ja aitas mul jõuda arusaamisele kus mu süda asub. Olen talle tänulik ja ei pea viha tema haigete tegude pärast. Tema on oma karistuse saanud ja jääb igavesti oma südames üksi.

lugeja 03. november 2013, kl 17.04
kellelegi, kes teab

Rohkem ei olegi mitte midagi öelda. On lihtsalt kurb ja valus. Nii teema autori kui ka iseenda pärast.

keegi, kes teab 03. november 2013, kl 17.40
Ei mõista, miks on sul valus? Tunned teema autorit?
Oled see, kellele teema pühendati? Eeldan siiski, et oled vaid keegi kõrvaltvaataja, kel elus sama valus kogemus seljataga, et suudad näha sügavuti.
Iga viha all on reeglina peidus valu.

lugeja 03. november 2013, kl 18.29
kellelegi, kes teab

Ei, ma ei usu, et teema on minule pühendatud:). Lugesin teema algust (mingil hetkel lagunes see laiali ja siis loobusin) ja see tundus nii sobivat minu meeleoluga. Püüdsin kaasa mõelda ja aimata, mis on põhjus, et ilusad suhted purunevad. Ehk on selleks oskamatus, või ka kartus, oma tegelikest tunnetest ja ka hirmudest rääkida. Kartuses haiget saada tehakse tegelikult veel rohkem haiget nii iseendale kui ka teistele.

keegi, kes teab 03. november 2013, kl 19.03
Hirmu haiget saada tunnevad paljud, suurem osa meist on ka need vopsud vähem või rohkem kätte saanud. Pole just kõige õigem ravida purunenud suhet uuega, kuid valu paneb meid tihtilugu tegema ebamõistlikke otsuseid.
Kui keegi MINULT küsiks, kellega ma tahaksin koos olla, siis ma vastaksin: Inimesega, kes saab aru, et ma ei ole täiuslik. Inimesega, kes mind austab. Inimesega, kes mind ei peta. Kellegagi, kes saab aru, et mina olen mina ja kes tahab mind sellisena nagu ma olen.
Ilusad suhted purunevad sageli sellepärast, et kaotame reaalsustaju ja loome endale armastuse altari, kus ohverdada oma süda.:)

lugeja 03. november 2013, kl 19.58
Sa panid minu olemuse sõnadesse. Olemuse, mis saigi suhtele saatuslikuks. Ma ei suutnud ja ka ei tahtnud enam olla keegi, kes polnud mina ise. Üritasin, aga mingil hetkel saab jaks otsa. Ei saa olla õnnelik, kui pead aina mõtlema sellele, et pead "vastama nõudmistele". Samas saan ka sellest aru, et austust ei saa nõuda, see kas on või seda ei ole. Austusest saabki kõik alguse, ka ausus.

keegi, kes teab 03. november 2013, kl 20.40
sellisest saatuslikkusest on kahju küll. tüüpiline on suhte algusfaasis näidata end kõige paremast küljest, pingutada selle nimel, et armsamale endast kõige paremat muljet jätta. ühel hetkel aga ei suuda enam rollist välja tulla, karussell keerleb ja maha astumine muutub järjest võimatumaks. nii juhtubki, et on tehtud meeleheitlik surmahüpe, millest saab kaunis suhe kabelimatsu.

ei tea sa midagi 03. november 2013, kl 22.00
Kui suhtes meeleltult pingutama peab, siis ei ole see suhe rajatud õigetele alustele. Siis on juba algusest peale midagi valesti.

eelmisele 03. november 2013, kl 22.08
sina loll ära pinguta, aga siis pole tarvis igiseda, et sind maha jäetakse, sest mõtled ainult enda heaolule.

keegi, kes teab 04. november 2013, kl 11.22
pingutamise ja meeletult pingutamise vahel on päris suur ruum. pealegi, palju neid asju elus on, mille pärast sugugi pingutama ei pea ja pingutada ei taha. niisama vegeteerimine ei usu, et pakuks meile just suurt rõõmu ja rahulolu. valikud on me endi kätes, kas ja kui palju asjad me elus pingutamist on väärt.

tagasiteed ei ole 04. november 2013, kl 12.45
oli võimalusi lepituse otsimiseks, oli võimalusi suhe taastada ent seda võimalust ei kasutatud, seega on nüüdseks kõik maha magatud ning tagasitee puudub.
Aeg on teinud oma töö, puudub tahe enda poolt midagi muuta, sest usaldus puudub. Kui pole usaldust, pole turvatunnet ning igasugusel suhtlemisel puudub mõte.

keegi, kes teab 04. november 2013, kl 14.10
kas andsid märku leppimise võimalikkusest? lootsid, et äraarvamismängu käigus saadakse võimalustest aimu? raputasid uinujat õlast, et soodne aeg on käes? kui mitte, siis on tegemata töö mõlemapoolne.
kui mõlemad liiguvad edasi, jääb üle vaid soovida head teed.

tagasiteed ei ole 04. november 2013, kl 14.22
Head teed!

näe to tagasiteed ei ole 04. november 2013, kl 15.16
üks mahajäetud mutike jälle valab sappi kõigile kaela? klaari suhteid õiges kohas ja õige inimesega!

tagasiteed ei ole 04. november 2013, kl 15.24
to näe to tagasiteed ei ole
mul ei ole kellegagi midagi klaarida, ka ei süüdista kedagi. Oma hinges tegin otsuse, lõpetasin suhte, see oli ainuõige otsus ja ma ei kahetse seda.

vaidlejatele 04. november 2013, kl 16.56
http://www.youtube.com/watch?v=E5iM6yTkQAE

Kommiks 04. november 2013, kl 21.20
tagasiteed ei ole Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> to näe to tagasiteed ei ole
> mul ei ole kellegag
> i midagi klaarida, ka ei süüdista kedagi. Oma hing
> es tegin otsuse, lõpetasin suhte, see oli ainuõige
> otsus ja ma ei kahetse seda.

Kas oli ka reaalne suhe? Kui oli ka reaalne, siis oleks ikka õiglane, kui teed seda ka õige inimesega reaalis. Siin kirjutad, er hinges lõpetasid suhte, aga teine inimene ei teagi midagi sellest, kui oli reaalne suhe?!

lugeja 04. november 2013, kl 21.20
Anna täpselt nõnda palju nagu sul on anda.
Kanda võta nõnda palju nagu jõuad kanda.
-----------

Ei saa- ega tohigi- ennast unustada. Mõnikord on valus, kui pead loobuma. Ka kallist inimesest. Aga sa tead, et see on ainuvõimalik otsus.

http://www.youtube.com/watch?v=IqOxE98de8g

ka mina tean 05. november 2013, kl 21.49
keegi, kes teab Kirjutas:
----------------------------------------------------------

> kahjuks ei olnud igatsetu seda kõike
> väärt. trampis poriste saabastega selle hea hingeg
> a inimese tunded mutta, hävitas viimasegi hea mäle
> stuse, mis oleks võinud jääda.

--------
See ei ole tõsi.

ka mina tean 05. november 2013, kl 22.35
Minu eelmine postitus ei käi teema autori kohta. Ka mind süüdistati täpselt samas surmapatus. Tahan öelda, et kõik pole alati must- valge.

ahhh 05. november 2013, kl 22.40
ei tea te siin midagi!
elate enda poolt loodud illusioonides ning valedes lootustes, ega anna endale aru, et siin ei ole ega tule seda õiget inimest, kellele "sina" mõtled.
Ei teeks paha reaalis tegutseda, mitte siin nõmedalt loota ja oodata olematut.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!