Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
eks ta ole 05. november 2013, kl 23.10 |
Tõesti ärge kujutage siin endale igasuguseid asju ette. Haprama psüühikaga inimesele võib see mõneks ajaks varjatud jälgi jätta. Väga paljudel võib tulla ette olukordi, mis siin petlikult sarnased ja tuttavad paistavad. Kui on kellelegi midagi tähtsat ütelda, tehke seda parem reaalis.
ühele tähele taevalael 06. november 2013, kl 22.44 |
--------------- 09. november 2013, kl 16.36 |
ei 09. november 2013, kl 16.40 |
mõistuse hääl 09. november 2013, kl 17.46 |
to ---------------
Kulla tundmatu inimene, kui sa endale pelgalt ei tea mida ette ei kujuta ning sul on tõesti reaalselt kellegagi mingi oluline suhe, mis selgitamist nõuab, siis palun võta inimesega ise ühendust ja ära jää ootama, et keegi sinu eest midagi ära teeb! Lõputult aega ja kannatust pole kellelgi, elu on habras ja lühike!
Kulla tundmatu inimene, kui sa endale pelgalt ei tea mida ette ei kujuta ning sul on tõesti reaalselt kellegagi mingi oluline suhe, mis selgitamist nõuab, siis palun võta inimesega ise ühendust ja ära jää ootama, et keegi sinu eest midagi ära teeb! Lõputult aega ja kannatust pole kellelgi, elu on habras ja lühike!
hm 09. november 2013, kl 17.47 |
tähesära sa andsid mu kätte 09. november 2013, kl 19.15 |
aeg leppida 09. november 2013, kl 20.53 |
eelmisele 09. november 2013, kl 21.16 |
---------------- 10. november 2013, kl 09.32 |
vatkus 10. november 2013, kl 10.48 |
Ei 10. november 2013, kl 10.57 |
Väga loodan, et ei pea sinuga enam kunagi kohtuma, ei juhuslikult ega ka plaanitult. Ma ei usu, et suudaksin säilitada elementaarset viisakust ja vaataksin hetke sinust lihtsalt läbi. Selliseid olukordi ei ole mõtet tekitada, nende tulemus oleks ainult halb tunne kummale meist. Tean juba ette, et ei suudaks sulle iial andestada minu privaatsesse ruumi tungimist. Las jääda kõik nii nagu on. Sinul parem ja minul ka.
sa EI 10. november 2013, kl 11.19 |
oled ikka päris uhhuuu.
Tean juba ette, et ei suudaks sulle iial andestada minu privaatsesse ruumi tungimist. Las jääda kõik nii nagu on. Sinul parem ja minul ka.
Sinusugusega ei tohikski keegi suhtes olla, ole üksi ja naudi oma privaatsust. Sul pole õrna aimugi, mida tähendab suhe, mis on üksteise mõistmine, hoolivus ja teineteisega arvestamine. Mõtleks, sina keelad ja nõuad privaatsust, sul on lausa oma privaatruum :DD
Naudi oma üksindust.
Tean juba ette, et ei suudaks sulle iial andestada minu privaatsesse ruumi tungimist. Las jääda kõik nii nagu on. Sinul parem ja minul ka.
Sinusugusega ei tohikski keegi suhtes olla, ole üksi ja naudi oma privaatsust. Sul pole õrna aimugi, mida tähendab suhe, mis on üksteise mõistmine, hoolivus ja teineteisega arvestamine. Mõtleks, sina keelad ja nõuad privaatsust, sul on lausa oma privaatruum :DD
Naudi oma üksindust.
Ei 10. november 2013, kl 11.28 |
Mina naudin oma elu ja olen õnnelik. Sina vist ei suuda oma elu ja selles valitseva üksindusega kuidagi leppida? Valetaksin kui ütleksin, et mul on sinust kahju, pigem on mul üsna ükskõik kuidas suvaline inimene oma elu elab. Sina oled minu jaiks sauti suvaline inimene ja ela oma elu nii nagu tahad või oskad.
_____________ 10. november 2013, kl 11.33 |
Ei 10. november 2013, kl 11.45 |
Palun ära tee endale tühjade lootustega haiget. See ei oe kindlasti sina, miks siin lugemas käin. Lugesin siin enne sind ja teen seda hooti ka nüüd. Lihtsalt huvitav on teada kuidas inimesed mõtlevad. Lugedes erinevaid probleeme tundub enda elu palju ilusam ja parem ning ei teki igasuguseid enesehaletsuslikke mõtteid. Tee mulle palun teene ja ära kujuta ette asju, mida tegelikult ei ole. Pole mõtet salaja nuhkida ja oletada. Ma tõepoolest olen oma eluga väga rahul ja ei mõtle sinust ei hea ega halva tundega. Üldse ei mõtle. Kena oleks kui sina sama teeksid ja oma elu korda seaksid. Elu on liiga lühike, et seda manipulatsioonidega raisata. Ma ei saa aru, miks sa endiselt nii väga erutud minu tegemiste peale? Ma ei torgi sind, olen sulle enda arust piisavalt selgelt öelnud, et aeg oleks üksteist rahule jätta, olen ka seda teinud. Mis sunnib sind ikka ja jälle sellesse vanasse ja mahakäinud teemasse sukelduma? Kibe teadmine, et ma ei teinud nii, nagu sina tahtsid ja lõpuks sinu sisse nägin? Või see et sa ei osutunud inimeseks, keda sind algselt arvasin olevat ja lõpetasin suhtluse? Ma ei saa aru mis sind häirib? Mida ma saaksin teha, et sa eintunneksnvajadust mind hambad ristis paigaldada ja saaksid aru, et ka sinul on üks elu, mis iga päevaga lüheneb ja mida võiksid elada täisväärtuslikult ja õnnelikult?
kriipsule 10. november 2013, kl 11.51 |
sa arvad, et sa oled nii kole või?
Vaata, kuidas see paks rasvase ptsiga alma teeb. Võtab oma värgi välja ja vaatamata hinge matvale haisule istub sellega otse teise inimese näo kohale. Ja kes ptsiust kaugemale näha ei oska, on kohe sees..... lombakale paksprseke vaatamata.
Maitse on vaieldav, aga selle üle ei vaielda. Mõni ei oskagi paremat tahta.
:)
Vaata, kuidas see paks rasvase ptsiga alma teeb. Võtab oma värgi välja ja vaatamata hinge matvale haisule istub sellega otse teise inimese näo kohale. Ja kes ptsiust kaugemale näha ei oska, on kohe sees..... lombakale paksprseke vaatamata.
Maitse on vaieldav, aga selle üle ei vaielda. Mõni ei oskagi paremat tahta.
:)
------------- 10. november 2013, kl 12.00 |
On suur kiusatus sinuga "manipuleerimist" jätkata, aga see ei oleks ilus. Kirjutasin siia mingi uitmõtte ajel, kindlas teadmises, et minu adressaat kohe kindlasti siia ei vaata. On ju nii, et inimene mõnikord mõtleb valjusti. On näha, et sa pead teatud inimese vastu viha, kuigi püüad seda eitada. Ka minul oli mingil hetkel sama seis. Või oli see pettumine? Ei teagi. Aeg- ajalt tulevad vanad emotsioonid jälle meelde ja tundub, et kõik oleks olnud justkui eile. Küllap siis on ikkagi kahju. Õnneks meenuvad ka ilusad ajad... ja siis on kohe eriti kahju. Aja möödudes saab isegi esmapilgul tähtsusetu seik tähenduse. Pink, kus koos istutud; puu, mille viimast lehte enne lõplikku sügisund vaadatud.
sa Ei 10. november 2013, kl 12.00 |
oled ebanormaalne. Kust sa võtad, et ma sind üldse tunnen? Raudselt, ma ei tunne sind ja jumal tänatud.
Sa peaksid psühholoogi poole põõrduma ja seal kurtma, et näed ja loed kõikjal vaid selle ühe inimese stereotüüpi, oled alati kindel, et vaid see inimene kirjutab sinuga ja sinust. Skisofreenia, see on haigus, mida annab varajases staadiumis ravida. Ja kindlasti hoia ennast siit portaalist eemale, see vaid süvendab sinu luulusid.
Sa peaksid psühholoogi poole põõrduma ja seal kurtma, et näed ja loed kõikjal vaid selle ühe inimese stereotüüpi, oled alati kindel, et vaid see inimene kirjutab sinuga ja sinust. Skisofreenia, see on haigus, mida annab varajases staadiumis ravida. Ja kindlasti hoia ennast siit portaalist eemale, see vaid süvendab sinu luulusid.
vaatan 10. november 2013, kl 12.09 |
näosistujale 10. november 2013, kl 12.14 |
Ei-le 10. november 2013, kl 12.16 |
alma prsest 10. november 2013, kl 12.20 |
alma 10. november 2013, kl 13.20 |
Loe 10. november 2013, kl 13.22 |
to Ei 10. november 2013, kl 14.13 |
Kas oled mees või naine? Lihtsalt psühholoogilisest huvist küsin. Käin sinuga sarnastel põhjustel siin aeg-ajalt lugemas, et mismoodi inimesed mõtlevad. Ka minu elul ei ole midagi viga. Aga sul soovitaks tõesti jätta ette kujutamine, nagu räägiksid siin õige inimesega. Milleks siin võhivõõraid süüdistada ja rünnata? Räägi tolle isikuga otse päriselus asjad selgeks. Mul ei ole aimugi, mida kujutas endast see sinu privaatruumi tungimine ja väidetav manipuleerimine, millest räägid, aga ma väga loodan, et sa endale kõike ainult ette ei kujutanud.
Lisa postitus