Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
it´s too late to regret 03. detsember 2013, kl 21.59 |
Vaikus 04. detsember 2013, kl 09.42 |
head und armas! 04. detsember 2013, kl 22.53 |
Huvitav, kes ennast kelle ellu üle pika ja rahuliku aja sättima hakkas? Kui võtad minult hingerahu, ei saa ka Sinu hing rahus olla seal kus viibid. Süda jääb alati minuga. Minu südame Sa lihtsalt röövisid. Me ei saa üksteist oma elust iialgi välja. On rahulikumaid ja tormilisemaid aegu, aga me oleme alatiseks teineteise küljes kinni.
salasümpaatiale 05. detsember 2013, kl 01.04 |
salasümpaatia 05. detsember 2013, kl 10.52 |
salasümpaatiale 05. detsember 2013, kl 11.21 |
salasümpaatia 05. detsember 2013, kl 11.26 |
See ei olnud vastus kullake. Ma tean, et me ei puutu kokku. Küsisin, kas minu "kaudne" kohalolu häiriks Teid või teeks Teie olemise kuidagi keerukamaks. Ma ei tahaks samuti kuidagi Teie heaolu ja õrna südant ühelgi moel rohkem kahjustada. Taandun vaikselt kui selleks on Teie kindel soov ja tahtmine.
salasümpaatia 05. detsember 2013, kl 14.30 |
salasümpaatiale 05. detsember 2013, kl 19.24 |
salasümpaatia 05. detsember 2013, kl 19.30 |
Pean silmas, et me tuletame ennast teineteisele ikka ja jälle meelde. Siis kui igatsus hinge närib või tunded võimust võtma hakkavad. Tean, et ei tohiks ja pean Teie heaolu silmas pidades ennast vägisi eemale hoidma, aga ma ei suuda... Ma ei suuda Teist mõtlemast lakata, ei suuda lõpetada igatsemist. Te olete sügavale minu südamesse pugenud ja teinud minust Teie sõltlase.
salasümpaatiale 05. detsember 2013, kl 20.11 |
salasümpaatia 05. detsember 2013, kl 21.16 |
Unistan tihti, et kõik muutub taas heaks, nii nagu algul kui olime häbelikult armunud ja teise lähedus andis uskumatu väe ning igas päevasoli iseenesest päike, sest Teie olite nii lähedal. Need aastad olid parimad mu elus. Salaja loodan, et meil tuleb taas võimalus uuesti ilusaid hetki kogeda, nüüd aga targemate ja kogenenumatena. Tagaksin Teid lihtsalt hoida ia armastada.
salasümpaatia 05. detsember 2013, kl 22.13 |
Teate mis on kõihe hullem. Me muudkui korrutasime teineteisele, et armastame üksteist sellistena nagu oleme, aga tegelikult üritasime ikkagi teise vigu arvustada ja teist muuta. Me ei osanud võtta teist sellena, kes ta tegelikult on. Üksteise vormimisega kaotasime olulise. Mina küll kaotasin-Teid. Kartsin Teid, Teie eripära, Teie äkilist loomust. Lootsin, et ehk see kõik muutub. Muutuski, aga mitte nii nagu seda muutumist soovisin. Muutus usaldus ja austus meie vahel ning lõpuks kaotasin Teid.Algul tundus saabunud vaikus hingerahuna, mis aga aja möödudes muutus kurvaks tühjuseks. Mitte keegi ei saa iial mu hinge täita nii nagu Teie seda tegite, oma eripärasel moel. Kartsin Teie teistsugust loomust, mida ei tundnud ja mis mind sügavalt hirmutas. Hirmutas, sest ei tundnud. Kas meil on veel võimalust teineteise jaoks olemas olla?
salasümpaatiale 05. detsember 2013, kl 22.37 |
Minu mõtted on sarnased nendele, mida Te 21:16 kommentaaris väljendate. Samas pean nii 21:16 kui 22:13 kommentaari põhjal jälle peaaegu võimatuks, et see Teie olete. Aga KUI see siin ikkagi tõepoolest Teie olete, siis olen ma peaaegu kindel, et küll me kuidagi leiaksime võimaluse teineteise jaoks olemas olla. Katsun välja nuputada konkreetsed sammud, mida mina omalt poolt selleks saaksin teha.
salasümpaatia 05. detsember 2013, kl 23.13 |
Tänan Teid! Töötan selle nimel, et kaotatud usaldus kunagi ehk tagasi võita. Ma ei ole küll kindel kui võimalikuks see üldse võib osutuda, aga ma vähemasti üritan. Teie nimel olen ma valmis ennast paremaks inimeseks muutma. Teie armasrus on minu jaoks väga hinnaline väärtus, mida tahaksin hoida, nii nagu mõttes Teidki hoian. Head und mu armas!
küsitav 06. detsember 2013, kl 19.27 |
eelmisele 06. detsember 2013, kl 19.32 |
Arvasin, et seda ta ongi, aga täna selgus, et see aeg on mõne jaoks manipulatsiooni, ego upitamise ja kättemaksu aeg. Inimestel on erinevad väärtushinnangud, sinna ei ole kahjuks midagi parata. Jääb üle valida kas leppida sellise inimesega nagu ta on või temast loobuda. Mina loobusin. Ei talu manipulatsioone ja kedagi muuta ei ole minu võimuses. Ei taha ka.
küsitav 06. detsember 2013, kl 19.47 |
salasümpaatiale 06. detsember 2013, kl 21.50 |
eelmisele 06. detsember 2013, kl 22.08 |
salasümpaatiale 06. detsember 2013, kl 22.36 |
to eelmisele:
Vist ei ole midagi sellist. Ja ega Sinu poolt mainitud asjad ju ka ei tagaks 100%-lise kindlusega kellegagi teineteise isiku õigesti ära arvamist, eriti mitte laulud. Tuhandetel inimestel võib olla mõtteid, tundeid, olukordi ja eluseiku, mis vähemalt siin petlikult sarnased tunduvad.
Vist ei ole midagi sellist. Ja ega Sinu poolt mainitud asjad ju ka ei tagaks 100%-lise kindlusega kellegagi teineteise isiku õigesti ära arvamist, eriti mitte laulud. Tuhandetel inimestel võib olla mõtteid, tundeid, olukordi ja eluseiku, mis vähemalt siin petlikult sarnased tunduvad.
L. 06. detsember 2013, kl 22.55 |
üks täht taevalael Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Vaikin siis kui mul on valus,
> vaikin siis kui m
> ul on hea.
> Ära minult sõnu palu,
> kõigest rää
> kima ei pea.
> Ära arva, et mul pole,
> kauneid
> sõnu Sinu jaoks.
> Enda teada jätan need,
> kui
> meil ühine on tee,
> ei jää kuulmata Sul see.
>
> Palun andesta kui ma,
> kõike öelda veel ei saa.
>
>
> Sõna maksab kulla hinda,
> alles siis kui
> öeldud see.
> Tundeist, mis on loodud rinda,
> s
> alasoppi südames.
> Tundeist, mida ükskõik kuhu,
>
> lihtsalt jagada ei saa.
> Kui Sul kurvaks lähe
> b meel,
> tea, et keegi pole veel,
> mitte keegi
> pole veel,
> kuulnud, minult, mida Sa,
> tahad
> kuulda, kuid ei saa.
>
> Kui me pead on ükskord
> hallid,
> otsa hakkab saama tee.
> Siis ma ütle
> n, olid kallis,
> praegu kallim oled veel.
> Sii
> s ma ütlen, kui vaid teaksid,
> kuidas armastasin
> Sind.
> Minus alles on kõik see,
> mida pikal e
> luteel,
> mulle andsid, tahan veel.
> Jätkuks ka
> ua veel me tee,
> kunagi ei lõpeks see.
>
> Är
> a arva, et mul pole,
> kauneid sõnu Sinu jaoks.
> > Enda teada jätan need,
> kui meil ühine on tee,
>
> Palun andesta kui
> ma
>
> Ma armastan
> Sind.:)
Kohutavalt kaunid sõnad, koos viisiga veelgi ilusamad... Olen veel "noor"(28) aga tahaks tunda oma elukaaslasega seda igavikulist armastust, olla üksteise kõrval elu lõpuni. Olla vaid tema jaoks!!!
> Vaikin siis kui mul on valus,
> vaikin siis kui m
> ul on hea.
> Ära minult sõnu palu,
> kõigest rää
> kima ei pea.
> Ära arva, et mul pole,
> kauneid
> sõnu Sinu jaoks.
> Enda teada jätan need,
> kui
> meil ühine on tee,
>
> Palun andesta kui ma,
>
>
> Sõna maksab kulla hinda,
> alles siis kui
> öeldud see.
> Tundeist, mis on loodud rinda,
> s
> alasoppi südames.
> Tundeist, mida ükskõik kuhu,
>
> lihtsalt jagada ei saa.
> Kui Sul kurvaks lähe
> b meel,
> tea, et keegi pole veel,
> mitte keegi
> pole veel,
> kuulnud, minult, mida Sa,
> tahad
> kuulda, kuid ei saa.
>
> Kui me pead on ükskord
> hallid,
> otsa hakkab saama tee.
> Siis ma ütle
> n, olid kallis,
> praegu kallim oled veel.
> Sii
> s ma ütlen, kui vaid teaksid,
> kuidas armastasin
> Sind.
> Minus alles on kõik see,
> mida pikal e
> luteel,
> mulle andsid, tahan veel.
> Jätkuks ka
> ua veel me tee,
> kunagi ei lõpeks see.
>
> Är
> a arva, et mul pole,
> kauneid sõnu Sinu jaoks.
> > Enda teada jätan need,
> kui meil ühine on tee,
>
> Palun andesta kui
> ma
>
> Ma armastan
> Sind.:)
Kohutavalt kaunid sõnad, koos viisiga veelgi ilusamad... Olen veel "noor"(28) aga tahaks tunda oma elukaaslasega seda igavikulist armastust, olla üksteise kõrval elu lõpuni. Olla vaid tema jaoks!!!
hmm,, 07. detsember 2013, kl 04.38 |
eelmisele Kirjutas:
> Arvasin, et seda ta ongi, aga täna selgus, et see
> aeg on mõne jaoks manipulatsiooni, ego upitamise j
> a kättemaksu aeg. Inimestel on erinevad väärtushin
> nangud, sinna ei ole kahjuks midagi parata. Jääb ü
> le valida kas leppida sellise inimesega nagu ta on
> või temast loobuda. Mina loobusin. Ei talu manipu
> latsioone ja kedagi muuta ei ole minu võimuses. Ei
> taha ka.
Aga parem räägi, miks peaks keegi sulle kätte maskma?
Tundub, et sa ise oled üks manipulaator, sest põhjuseta kättemaksu himulisi ole olemas. :D Siiralt kahtlen sinu headuses ja aususes. Kedagi muuta? Milleks? Haige oled peast ve? Vaata peeglisse!
> Arvasin, et seda ta ongi, aga täna selgus, et see
> aeg on mõne jaoks manipulatsiooni, ego upitamise j
> a kättemaksu aeg. Inimestel on erinevad väärtushin
> nangud, sinna ei ole kahjuks midagi parata. Jääb ü
> le valida kas leppida sellise inimesega nagu ta on
> või temast loobuda. Mina loobusin. Ei talu manipu
> latsioone ja kedagi muuta ei ole minu võimuses. Ei
> taha ka.
Aga parem räägi, miks peaks keegi sulle kätte maskma?
Tundub, et sa ise oled üks manipulaator, sest põhjuseta kättemaksu himulisi ole olemas. :D Siiralt kahtlen sinu headuses ja aususes. Kedagi muuta? Milleks? Haige oled peast ve? Vaata peeglisse!
Lisa postitus