Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

abielunaine 07. detsember 2013, kl 19.20
L. Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> üks täht taevalael Kirjutas:
> ------------------
> -------------------------------------
> > Vaikin
> siis kui mul on valus,
> > vaikin siis kui m
> >
> ul on hea.
> > Ära minult sõnu palu,
> > kõiges
> t rää
> > kima ei pea.
> > Ära arva, et mul pole
> ,
> > kauneid
> > sõnu Sinu jaoks.
> > Enda te
> ada jätan need,
> > kui
> > meil ühine on tee,
>
> > ei jää kuulmata Sul see.
> >
> > Palun and
> esta kui ma,
> > kõike öelda veel ei saa.
> >

> > >
> > Sõna maksab kulla hinda,
> > alles siis
> kui
> > öeldud see.
> > Tundeist, mis on loodu
> d rinda,
> > s
> > alasoppi südames.
> > Tundei
> st, mida ükskõik kuhu,
> >
> > lihtsalt jagada
> ei saa.
> > Kui Sul kurvaks lähe
> > b meel,
>
> > tea, et keegi pole veel,
> > mitte keegi
> >
> pole veel,
> > kuulnud, minult, mida Sa,
> > tah
> ad
> > kuulda, kuid ei saa.
> >
> > Kui me pe
> ad on ükskord
> > hallid,
> > otsa hakkab saama
> tee.
> > Siis ma ütle
> > n, olid kallis,
> >
> praegu kallim oled veel.
> > Sii
> > s ma ütlen,
> kui vaid teaksid,
> > kuidas armastasin
> > Si
> nd.
> > Minus alles on kõik see,
> > mida pikal
> e
> > luteel,
> > mulle andsid, tahan veel.
> >
> Jätkuks ka
> > ua veel me tee,
> > kunagi ei lõ
> peks see.
> >
> > Är
> > a arva, et mul pole,
>
> > kauneid sõnu Sinu jaoks.
>
> > > Enda tead
> a jätan need,
> > kui meil ühine on tee,
> >
>
> > ei jää kuulmata Sul see.
> > Palun andesta kui
>
> > ma
> > kõike öelda veel ei saa.
> >
> >
> Ma armastan
> > Sind.:)
>
>
>
> Kohutava
> lt kaunid sõnad, koos viisiga veelgi ilusamad... O
> len veel "noor"(28) aga tahaks tunda oma elukaasla
> sega seda igavikulist armastust, olla üksteise kõr
> val elu lõpuni. Olla vaid tema jaoks!!!

ka mulle meeldib see laul väga, samuti igatsen vanaduses samasugust armastuse kestmist, mis on kui tasaselt hubiseva kaminatule soojus. ühtlasi soovin teema tegijale Ühele Tähele Taevalael kõike ilusat, et ta soovid täituksid.

to Kallis 07. detsember 2013, kl 22.13
Siis, kui Sa ise selleks valmis oled.

kallimale 08. detsember 2013, kl 17.03
http://www.youtube.com/watch?v=bJwVIgpIIiI&list=PLDD5241E2251B295F

vaadake aknast välja 09. detsember 2013, kl 11.38
http://www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE

ühele tähele taevalael 11. detsember 2013, kl 19.29
http://www.youtube.com/watch?v=W1AVNEGm7WE

vigaselt täiuslikule! :) 11. detsember 2013, kl 20.41
http://www.youtube.com/watch?v=y_6ak9CYx48

M T 12. detsember 2013, kl 11.22
Hm. Tore sõnapaar. Vigaselt täiuslik. Kas keegi tunneb kedagi sellist?
Kirglikus kirjutamistuhinas oled loonud pimeda ruumi, kus arvad nägevat musta kassi, keda seal pole. Anonüümsuse saladuseks see jääbki, kui ei räägita omavahel. Üleeelmine on ilus laul- mitte minu leid.

Pildid, mida nägin paar päeva tagasi Picasa Web Albumis, on kaunid.

Picasa 12. detsember 2013, kl 12.09
Miks sa ennast piinad?

M T 12. detsember 2013, kl 12.19
Mina mitte. Kui mulle lõpuks kohale jõudis, mis jõudma pidi, jäin rahule. Vahest loen siinset ja ei taha, et mind oleks võimalik millegi siinsega siduda.
Kui see on nii. Siis kõik hästi.

Maria 12. detsember 2013, kl 12.32
Eks igal oma nägemus ja arusaam asjadest, mis ei pruugi ju alati tegelikusega sobituda ja veelgi vähem kellegi teise nägemusega tegelikusest. Ja mida muudakski teadmine, kas sind siinsega seotakse või ei. Sina oled oma tõe juba leidnud. Jäta ka teistele võimalus oma tõde omada. Pealegi ei ole sa omalt poolt ju midagi teinud, et see tõde teistsugune oleks. Kurb, et oleme nii kaua üksteise ja iseenda ahelates kurvastanud. Kahjuks ei näe ma sel ka lõppu tulevat. Ego ei lase köidikuid purustada ja vabalt hingata.

M T 12. detsember 2013, kl 12.48
Maria, sul on oma lugu.

Maria 12. detsember 2013, kl 12.54
Eks ikka. Nii nagu Sinulgi oma. Olen minagi midagi enda jaoks selgeks saanud, näen nüüd eemalt ehk asju selgemalt ja näen sedagi, mis esmapilgul, emotsioonide tuhinas märkamatuks jäi. Kas ma olen nüüd rahul? Üldjoontes küll, sest tean, et ei oleks iial suutnud tervikuga leppidasellisena nagu ta parasjagu on. Muuta aga tervikut pole minu võimuses. Kas mu süda tuikab valusalt? Jah. Tuikab küll. Tehtud vigade ja valusate sõnade pärast. Vastastikuselt.

M T 12. detsember 2013, kl 13.00
Ei tea, mis tervikust sa kirjutad, selguse saamiseks on ikka ja ainult teineteisega rääkimine. Oletamine oma mätta otsast rumal tegevus.

to MT 12. detsember 2013, kl 13.05
Miks siis endiselt oletad?

M T 12. detsember 2013, kl 13.06
Loll olen.

M T 12. detsember 2013, kl 13.09
Mitte väga loll, olen otsinud rääkimise võimalust.

on üks ilus laul 12. detsember 2013, kl 13.10
My arms are open wide...

M T 12. detsember 2013, kl 13.16
Ma eelistan oma arvamust avaldada oma sõnadega. Miljonite laulude sõnadega võistelda ei suuda.

to MT 12. detsember 2013, kl 13.22
Imetlen julgeid ja siiraid inimesi. Väga. Nad näitavad oma positiivsete tegudega minu enda argust ja mitte kõige parimaid tegusid, mis omakorda paneb ka mind ennast paremaks muutma. Kadestan Sind Sinu julguses. :)

M T 12. detsember 2013, kl 13.29
Siin pole midagi kadestada. Sa eksid, kui arvad, et pean ennast ilmeksimatuks ja vapraks. Sa eksid, kui arvad, et saab üksinda suurepäraselt hakkama, sina ja mina eksime nii paljudes asjades, et seda ei loe keegi kurat kokku.

M T 12. detsember 2013, kl 13.32
Kurat võtku, sa eksid, kui arvad, et minu mõtted on valged ja päikselised nagu süütalapse pühapäeva hommik.

Maria 12. detsember 2013, kl 13.43
Eksime me kõik ja meie ei ole need, kes kellegi üle kohut mõista võiksid. Ainus mida ma tean on see, et tunded, mis on mu südamesse pikki aastaid pesa teinud on sügavad ja helged. Ja ma ei saa neid muuta. Kaua üritasin, aga ei saa. Nüüd ei tahagi enam muuta. Mis sest, et nad teevad palju valu, on nad mu igapäevased kaaslased ja soojuse allikas. Ei möödupaäevagi, mil ma Sinust armastusega ei mõtleks, Sulle soojust ja headust ei sooviks. Isegi kui mu äkiline loomus hooti möllama hakkab, jäävad tunded Sinu vastu samaks. Tunded Sinu vastu muudsvad mu igapäevaelu säravamaks, toovad minusse palju elu ja särtsu. Vaata ise kui palju Sa mulle andnud oled, juba sellega, et Sind armastada saan.

M T 12. detsember 2013, kl 14.09
Polegi vaja kohut- ega hukka mõista.Polegi vaja teises urgitseda, ei tohi tungida teise sisse ja see natuke, millest saadakse omaarust teisest aru, hoitakse ainult enda teada.
Hea, kui sul on kellestki niimoodi mõelda.
Mis sa oletad, mis ta sulle vastaks, kui ta seda ise ka teada saaks.

Maria 12. detsember 2013, kl 14.11

M T 12. detsember 2013, kl 14.14
Millest sul siis valud on?

to MT 12. detsember 2013, kl 14.16
Aga kas Sinu armastatu teab Su tundeid tema vastu? Mida ta sellest kõigest arvab?

M T 12. detsember 2013, kl 14.19
Mul on üks päris omamoodi eriline osaline lugu, kus mind ei soovita ära kuulata.

Maria 12. detsember 2013, kl 14.23
Kuidas osaline lugu? Aga tunded? Samuti osalised? Mina ei saa teda üles otsida ja oma tunnetest temaga rääkida, sest tema elus on keegi teine ja ma ei saa sekkuda sinna kuhu ei peaks. Samas ta teab mu tundeid ja ei ole ise ka huvi üles näidanud, et südamest südamesse rääkida, mis näutab selgelt, et tema ei tunne minu vastu sama. See teebki haiget.

M T 12. detsember 2013, kl 14.36
Oh Maria. Kui kõik teavad ja midagi teha ei saa, siis nii ongi ja sul on sinu säravamad päevad, elu ja särts.
Osaline on ta mu jaoks seepärast, et ma oleks taht rääkida, aga teine ei taha. Ja seega tuleks ta justkui korstnasse kirjutada, aga ma ei taha.

Ma lähen nüüd siis selle aasta esimesele Jõulupeole.

Maria 12. detsember 2013, kl 14.42
Head pidu.
Mind jäi vaevama Su lause, et miks Sa ei taha teda "korstnasse kirjutada?" Mis Sind segab? Ehk teed ennatlikke otsuseid sekke kohta, nagu ei tahaks teine osapool rääkida. Pigem tundub, et Sa ei ole veel valmis rääkima, mis on ju mõistetav. Küllap teeb elu omad korrektuurid ja kui tekib tõeline vajadus õige inimesega asjad läbi arutada, leitakse selleks ka moodus, aeg ja võimalus.
Parimat Sulle!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!