Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

Mariale ja M T-le :) 12. detsember 2013, kl 15.23
http://www.youtube.com/watch?v=51bO1CVPWRA

Hiirepoiss 12. detsember 2013, kl 15.31
M T Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Hm. Tore sõnapaar. Vigaselt täiuslik. Kas keegi tu
> nneb kedagi sellist?
> Kirglikus kirjutamistuhina
> s oled loonud pimeda ruumi, kus arvad nägevat must
> a kassi, keda seal pole. Anonüümsuse saladuseks se
> e jääbki, kui ei räägita omavahel. Üleeelmine on i
> lus laul- mitte minu leid.
>
> Pildid, mida näg
> in paar päeva tagasi Picasa Web Albumis, on kaunid
> .

vigaselt täiuslikule, ehk mõte oli, vigane saadab miskit täiuslikule!

Ükski vigane ei saa täiuslik olla,

tegelikult ei saa meist keegi ju täiuslik olla,

mõelda,

et on maailmanaba,

vot,

seda oskab nii mõnigi meist* küll!

* - tärn sellep. et ka mina kuulun vahel selliste tegelaste hulka, julgen tunnistada!

teisest elust 12. detsember 2013, kl 15.36
tubli Hiirepoiss!:) ikkagi inimene!:D

all I want is You 12. detsember 2013, kl 15.52
http://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY

Hiirepoiss 12. detsember 2013, kl 16.11
teisest elust Kirjutas:
> tubli Hiirepoiss!:) ikkagi inimene!:D

Ma olen Hiir!

Inimesed vaadake on nõrgad, satuvad sõltuvustesse kiiresti, ahned jne.. kuulsuse ja rikkuste nimel tapma ja mine tea mida veel tegema.. mõkud! :D

piiks heheheee!

teisest elust 12. detsember 2013, kl 16.25
no aga hiired jälle varastavad juustu ju. pole nad paremad ühti.:D

Mt le ja Mariale :) 12. detsember 2013, kl 18.18
http://www.youtube.com/watch?v=tQSU5nn76hM
IMY

Sulle... 13. detsember 2013, kl 11.33
http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?67,112...

M T 13. detsember 2013, kl 16.18
Maria Kirjutas:
> Head pidu.
> Mind jäi vaevama Su lause, et miks S
> a ei taha teda "korstnasse kirjutada?" Mis Sind se
> gab? Ehk teed ennatlikke otsuseid sekke kohta, nag
> u ei tahaks teine osapool rääkida. Pigem tundub, e
> t Sa ei ole veel valmis rääkima, mis on ju mõistet
> av. Küllap teeb elu omad korrektuurid ja kui tekib
> tõeline vajadus õige inimesega asjad läbi arutada
> , leitakse selleks ka moodus, aeg ja võimalus.
>
> Parimat Sulle!

Sa nagu loeksid minu kirjutatut üle rea. Mina olen soovinud ja otsinud rääkimist. Valmisolek puudub teisel poolel.
Ja nagu eespool kirjutasin, olen harjunud sellega, mida mul pole.
Sulle ka parimat.
Hoia seda, mis sul on.

põhjalik 13. detsember 2013, kl 21.06
Mulle meeldib lugeda kõiki ridu, ja ka nende vahelt.
Viimasel korral oli see väga valus.

Maria 13. detsember 2013, kl 21.20
Kurb on. Kurb, et me ikka ja jälle üksteisest mööda suudame rääkida. Sinu kurbus lõikab terava noana mu hinge ja toob mälestuste pagasist esile vanad ja valusad mälestused. Tahtsid rääkida? Miks Sa siis ei tulnud kui Sind ootasin? Ütlesid, et vajasid minu lähedust. Kas tead, et cajasin sama. Vajan praegugi. Ja Sa ei kujuta ette kui väga haiget tegi see, et pidasid mu lähedusevajadust pelgalt seksuaalseks kireks. Olgu siis nii. Küllap elu teeb oma korrektuure ja tõeni jõudmine võib üsna kainestavalt mõjuda. Hoolin Sinust ja vajan Su lähedust endiselt, aga hoian eemale, sest ei taha Sinu karmi kriitika osaliseks saada.
Ps. Hoian seda mis mul on.

M T 13. detsember 2013, kl 23.17
Maria, ma ei usu, et sinu jutt jõuab siin selleni, kelleni vaja.

Maria 13. detsember 2013, kl 23.23
Näha on, et ei jõua. Vastuvõtja on jonnakalt rikkis.

M T 13. detsember 2013, kl 23.31
Oota siis paremaid päevi.

Maria 13. detsember 2013, kl 23.45
Kullake, ei oota ma enam midagi, lihtsalt hooti meenutan. Sina aga jätka samas vaimus, oled ju ise oma õnne sepp.

M T 14. detsember 2013, kl 00.02
Jutt kisub vastu ööd naljakaks. Kas ma olen milleski süüdi?

Maria 14. detsember 2013, kl 00.03
Ei. Head und!

M T 14. detsember 2013, kl 00.07
Head und tundmatu Maria.

petlik õnn 14. detsember 2013, kl 00.31
Armastan Sind!

M T 14. detsember 2013, kl 10.25
Kas võib uskuda, et juhtub ime? Kas võib üles ärgata endassetõmbunud osa minust? Seks ei ole põhjus, miks soovin olla sinu kõrval.On sul ettepanekut, kuidas seadistada vastuvõtja ja saatja ühele lainele.

Maria 14. detsember 2013, kl 10.33
Taltsutades oma ego ja soovides siiralt.

M T 14. detsember 2013, kl 10.40
Kuidas see täpsemalt käib ja on see mõlemapoolne.

Maria 14. detsember 2013, kl 10.57
Ikka mõlemapoolne.
Kohati sa nagu saaksid aru ja siis viskab jälle segaja peale. Ma ei ole Sinu Maria nagu Sa siin korduvalt kinnitanud oled. Ma ei tunne ega tea Sind. Selleks, et omad asjad korda saada, tuleb Sul õige inimene üles otsida ja temaga südamest südamesse rääkida. Ainult nii saad olukorda muuta. Sebikaua kui Sa seda teinud ei ole, jääbki Sulle siinses foorumis väljaelamine, ei muud.

M T 14. detsember 2013, kl 11.03
Mariale.
Minu tühised parimad soovid sulle.

Maria 14. detsember 2013, kl 11.21
Ütle seda õigele inimesele. Vaevalt Sinu soovid siin kirjutades temani jõuavad. Siin võivad paljud ennast ekslikult temaks pidada ja nii suurde segadusse sattuda. Parem kui Sa ikka otse õige inimesega räägiksid.
Ps. Mina olen olukorraga leppinud ja see, et siia hooti kurbust tundes kirjutan, ei muuda praegust olukorda, samas ei muutu ka mu tunded tema vastu. On nagu on.

ära 14. detsember 2013, kl 13.31
loo omale illusioone ega arva, et kui saaksite temaga rääkida siis kõik muutuks. Mis siis muutuks? Palud ja anud teda, oleksid tingimusteta armastusega nõus? Nii hävitaksid sa ennast veel rohkem.
Kui ei anta enam võimalust isegi sõbrad olla ja vahel rääkida siis pole mõtet enam mitte millelegi loota, veel vähem teda taga leinata.
Suhe on 2 poolne, kui üks pool loobub, tuleb teisel sellega leppida ja eluga edasi minna, kedagi pole võimalik vägisi sundida suhtlema. Kõik on vabatahlik.
Milleks üldse kellegagi suhelda, kes tegelikult ju ei taha sinuga suhet, ei otsi sinuga kontakti ja ei tunne huvi, kuidas sinul läheb?

Kõik on enda peas kinni, olukordi tuleb hinnata rangelt just nii nagu need on, mitte leida kellegile vabandusi ja loota, et kui ma vaid saaksin temaga rääkida siis ta kindlasti annab mulle veel võimaluse.
Isegi kui on tülli mindud mingi konkreetse olukorra pärast, tuleb kohe asjad selgeks rääkida, mitte jääda ootele, kuniks sulle võimalus antakse. Tahad midagi öelda siis kirjuta talle otse, otsi see inimene üles ja ütle kõik välja, mis südamel.
Siin on tobe halada, lolliks teed vaid ise ennast ja hiljem on endal halb meenutada, kui nõme on ikka loll olla.

Maria 14. detsember 2013, kl 14.50
"ära" kirjutas väga hästi lahti olukorra, milles ka mina olen ja milleks olen teinud raske otsuse jätta kõik nii nagu on. Südant paraku sundida ei saa, tema tunneb ikka omamoodi edasi. Ainult aeg saab tuua muutuseid ja seda ta teinud ongi. Kurbus ei ole enam nii suur ja valu nii terav. Ka silm ei lähe enam temale mõeldes märjaks. Visalt, aga tuntavalt tuhmuvad ka tunded.

M T 14. detsember 2013, kl 20.17
Maria.
Maria oled siin sina.Oma tühised parimad soovid saatsin sulle.
Loe tähelepanelikult.

Maria 14. detsember 2013, kl 21.33
Ära ürita minu eest mõelda. Minu jaoks ei ole Sinu soovid tühised. Tänan Sind heade soovide eest! Kallistan Sind mõttes!

M T 14. detsember 2013, kl 23.58
Ma ei mõtle kellegi eest, ei otsusta kellegi eest, mida ta siia kirjutab.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!