Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

Maria 15. detsember 2013, kl 00.20
Mida Sa minult ootad?

------- 15. detsember 2013, kl 09.58
ise teeme oma elu keeruliseks.
Kas on süüdi aastalõpumeelelolu, pidev pimedus akna taga, või mingi kolmas- neljas põhjus, aga hinges on igatsus. Võime ju ennast sundida, aga on inimesi, keda ei saa unustada. Ehk peaksime olema hoopis tänulikud, et elu on meile pakkunud ilusaid hetki koos meie jaoks erilise inimesega?

Mina olen Sulle tänulik:).

*_* 15. detsember 2013, kl 10.26
Mu süda on rahul. Tean nüüd, et Su hing ei külmeta üksi ja aastalõpu pühadel olen Su südames Sind soojendamas.

M T 15. detsember 2013, kl 16.00
Naistekas ei ole kohustuslik ega väärtkirjandus, ta tekitab sõltuvust. Ma pole siin igapäevane lugaja ja millegipärast tundsin ennast puudutatuna siinsetest inetustest.
Ma ei taha, et sul oleks mingitki põhjust mõelda, et mina sind siin solvan.
Siis, mõned päevad tagasi nägin suht juhuslikult neid pilte, ma ei otsinud neid.
Mul on sinu üle südamest hea meel.Sinus on kuhjaga seda, mis minul puudub.
Mul on kahju, et me pole saanud teineteist süüdistamata selgitada teineteisele, mis võiks teisiti olla.
Need on nüüd laulusõnad-
mõelda on hea, et olen sind tundnud.
Ilusat talve, kevadet, suve, sügist, talve .......

Maria 15. detsember 2013, kl 17.12
Juba üsna esimestest hetkedest alates nägin Sinu sisse ja see, mida kiivalt inimeste eest varjata üritasid ja mis minule nähtav oli, meeldis mulle iga hetkega üha enam. Sa justkui ei tajunud oma tegelikku väärtust selle täies hiilguses, üritades karmis igapäevaelus asjaliku ning kohati krobelisena näides, hakkama saada. Jumaldasin seda, mis teistele Sinus nähtamatuks jäi. Jumaldan siiani. Eks see ole ka põhjus miks endiselt Sinu lummuses viibin ja mu mõtted Sinu küljes nii kiivalt kinni on. Ka minul on kahju. Kahju eelkõige kurbusest ja valust, mida üksteisele põhjustanud oleme. Tean, et kui Sa ühel päeval siiski otsustad tulla, võtan ka mina Sinul käest ja enam lahti ei lase. Olgu siis kevad, suvi, sügis või talv.

i. 15. detsember 2013, kl 17.52
*_* Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mu süda on rahul. Tean nüüd, et Su hing ei külmeta
> üksi ja aastalõpu pühadel olen Su südames Sind so
> ojendamas.

Ja kust sa seda teada said?

*_* 15. detsember 2013, kl 18.05
Üks tihane tuli aknale teri nokkima ja ütles. Kas ta ütles midagi valesti?

M T ja Maria 15. detsember 2013, kl 18.24
teile endale ei tundu, et käitute kohtlaselt, arvates et olete koos tervik ja need õiged inimesed, kellele midagi öelda tahate?
Kuidas on võimalik võhivõõrale sellist jama kirjutada ja unistada, et tema ongi "tema"?

Säilitage tervet mõistust!

M T 15. detsember 2013, kl 18.53
Mina ajan oma joru.
Maria vastab ise, kui vastab.

Maria 15. detsember 2013, kl 18.55
Kui nägin, et oled siia järjekordse teate jätnud, käis südamest soe launetus läbi ja üks löök jäi rütmis vahele. See oli hea tunne...

Maria 15. detsember 2013, kl 19.43
Mis selles armastuses küll on, et ta kõik lolliks muudab?

M T 15. detsember 2013, kl 19.56
Lolliks ajab siis, kui on poolik.
Muidu ei aja, muidu on hea.

M T 15. detsember 2013, kl 20.12
Kui teine pool on olemas, siis on jagatud lollus ehk et oled poolloll.

üks õnnetu hing 15. detsember 2013, kl 20.14
igatsen seda, kellega olime kunagi üks hing ja süda.:(

Maria 15. detsember 2013, kl 20.17
Ma vist olen juba 10 aastat poolloll olnud. Poolenisti mõistusel ja poolenisti aru kaotanud, tunnete pärast. Poolik elu? Kindlasti. Justkui lippaks mööda sood. Kohati satub tugevam pind jalgealla ja siis haigutab järgmisel sammul põhjatu laugas. Maa ja taeva vahepealne tunne.

M T 15. detsember 2013, kl 20.21
Ja vaata, kui kiiresti on see kümme aastat läinud.

to üks õnnetu hing 15. detsember 2013, kl 20.23
Ja kuhu Sa ta kaotasid?

Maria 15. detsember 2013, kl 20.24
Kiiresti? Võimalik. Aga teist 10-et ei tahaks samas tempos jätkata. Midagi maisemat võiks olla.

M T 15. detsember 2013, kl 20.30
Ma eelistan ikkagi poollolluses olla. Ajab vahest nutma, aga parimat tunnet pole.

Maria 15. detsember 2013, kl 21.12
Mõistan. Kuna Sina eelistad järgmised 10 sama moodi mööda saata, mina tahaksin lõpuks midagi stabiilsemat, ei ole meil vist lootustki ühtsele arusaamisele jõuda. Las siis jääda kõik endiseks ja vaatame, mida elul meile kummalegi pakkuda on.
Head jõuluaega!

-' I 15. detsember 2013, kl 21.12
huvitav, kas teema autor ka siin lugemas käib; ja millised mõtted teda valdavad, kui siinseid mõttearendusi loeb.

üks õnnetu hing 15. detsember 2013, kl 21.15
kõiksusesse, lõputusse ja piiritusse.

M T 15. detsember 2013, kl 21.34
Maria, ma ei saa niimoodi. Poollollus on tõsine asi, ma ei saa seda siin arutada. Ka mina tahan rahu, selgust, kindlust. Ka mina soovin, et see lõpeks, nii ehk naa. Ka mina tahan kokkuleppele jõuda. Ütle, kus ja kuidas.

Maria 15. detsember 2013, kl 22.07
Sa tead kuidas mind leida. Tõsi, see nõuab Sinult pingutust ja eneseületust, aga minu jaoks oleks see lunastus möödunud aegade eest. Vabanda, aga ma vajan tõestust, et soovid midagi paremaks muuta. Mina andsin Sulle selle. Tean, et kui tõeliselt hoolid, ületad oma sisemised takistused ja tuled.

to Maria 15. detsember 2013, kl 22.20
Kohati on tunne, et räägib mees.

eelmisele 15. detsember 2013, kl 22.22
Kohati on tunne, et räägib see, kes ise ka aru ei saa kas ta on mees või naine.

@ üks õnnetu hing 15. detsember 2013, kl 22.31
Kas see, keda igatsed, tundis sinu vastu sama, või olite ainult sinu meelest üks hing ja süda?

üks õnnetu hing 15. detsember 2013, kl 22.42
Ta tundis sama ja enamgi veel. Aga mina olin liialt segaduses ja ei osanud teda hoida ning läinud ta oligi. Ma ei teadnud siis mida tema vastu tunnen, arvasin, et kuskil on veel keegi parem ja õigem. Lõputud otsingud on mind suurde segadusse ajanud ja tunnen, et ajades taga ideaali, kaotasin kellegi, kes mind tõeliselt armastas.

selge 15. detsember 2013, kl 22.48
M T ja Maria ei ela reaalsuses, nad unelevad siin mõlemad ja neile tundub, et nad on just need 2 kellel omavahel olukord käest ära on läinud. Ehtne näide, kuidas siin inimesed lolliks lähevad ja ei anna endale aru, et siin suhtlevad omavahel võhivõõrad.
Kummaline, et inimene ei saa raalis omi asju selgeks räägitud ja siis kohe on see õige inimene siin ning siin lahatakse oma suhet ja neile isegi ei tundu, et nad peksavad siin segast ja räägitakse vale inimesega.

Deemon 15. detsember 2013, kl 22.51
Ma saan aru kui Sa minuga kurjustaksid, aga miks Sa endale lõuksi sõidad, jääb küll mõistmatuks. Distantsilt paistab pilt selgemalt?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!