Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
------- 15. detsember 2013, kl 09.58 |
ise teeme oma elu keeruliseks.
Kas on süüdi aastalõpumeelelolu, pidev pimedus akna taga, või mingi kolmas- neljas põhjus, aga hinges on igatsus. Võime ju ennast sundida, aga on inimesi, keda ei saa unustada. Ehk peaksime olema hoopis tänulikud, et elu on meile pakkunud ilusaid hetki koos meie jaoks erilise inimesega?
Mina olen Sulle tänulik:).
Kas on süüdi aastalõpumeelelolu, pidev pimedus akna taga, või mingi kolmas- neljas põhjus, aga hinges on igatsus. Võime ju ennast sundida, aga on inimesi, keda ei saa unustada. Ehk peaksime olema hoopis tänulikud, et elu on meile pakkunud ilusaid hetki koos meie jaoks erilise inimesega?
Mina olen Sulle tänulik:).
*_* 15. detsember 2013, kl 10.26 |
M T 15. detsember 2013, kl 16.00 |
Naistekas ei ole kohustuslik ega väärtkirjandus, ta tekitab sõltuvust. Ma pole siin igapäevane lugaja ja millegipärast tundsin ennast puudutatuna siinsetest inetustest.
Ma ei taha, et sul oleks mingitki põhjust mõelda, et mina sind siin solvan.
Siis, mõned päevad tagasi nägin suht juhuslikult neid pilte, ma ei otsinud neid.
Mul on sinu üle südamest hea meel.Sinus on kuhjaga seda, mis minul puudub.
Mul on kahju, et me pole saanud teineteist süüdistamata selgitada teineteisele, mis võiks teisiti olla.
Need on nüüd laulusõnad-
mõelda on hea, et olen sind tundnud.
Ilusat talve, kevadet, suve, sügist, talve .......
Ma ei taha, et sul oleks mingitki põhjust mõelda, et mina sind siin solvan.
Siis, mõned päevad tagasi nägin suht juhuslikult neid pilte, ma ei otsinud neid.
Mul on sinu üle südamest hea meel.Sinus on kuhjaga seda, mis minul puudub.
Mul on kahju, et me pole saanud teineteist süüdistamata selgitada teineteisele, mis võiks teisiti olla.
Need on nüüd laulusõnad-
mõelda on hea, et olen sind tundnud.
Ilusat talve, kevadet, suve, sügist, talve .......
Maria 15. detsember 2013, kl 17.12 |
Juba üsna esimestest hetkedest alates nägin Sinu sisse ja see, mida kiivalt inimeste eest varjata üritasid ja mis minule nähtav oli, meeldis mulle iga hetkega üha enam. Sa justkui ei tajunud oma tegelikku väärtust selle täies hiilguses, üritades karmis igapäevaelus asjaliku ning kohati krobelisena näides, hakkama saada. Jumaldasin seda, mis teistele Sinus nähtamatuks jäi. Jumaldan siiani. Eks see ole ka põhjus miks endiselt Sinu lummuses viibin ja mu mõtted Sinu küljes nii kiivalt kinni on. Ka minul on kahju. Kahju eelkõige kurbusest ja valust, mida üksteisele põhjustanud oleme. Tean, et kui Sa ühel päeval siiski otsustad tulla, võtan ka mina Sinul käest ja enam lahti ei lase. Olgu siis kevad, suvi, sügis või talv.
i. 15. detsember 2013, kl 17.52 |
*_* 15. detsember 2013, kl 18.05 |
M T ja Maria 15. detsember 2013, kl 18.24 |
Maria 15. detsember 2013, kl 18.55 |
Maria 15. detsember 2013, kl 19.43 |
M T 15. detsember 2013, kl 19.56 |
M T 15. detsember 2013, kl 20.12 |
üks õnnetu hing 15. detsember 2013, kl 20.14 |
Maria 15. detsember 2013, kl 20.17 |
Maria 15. detsember 2013, kl 20.24 |
M T 15. detsember 2013, kl 20.30 |
Maria 15. detsember 2013, kl 21.12 |
-' I 15. detsember 2013, kl 21.12 |
M T 15. detsember 2013, kl 21.34 |
Maria 15. detsember 2013, kl 22.07 |
Sa tead kuidas mind leida. Tõsi, see nõuab Sinult pingutust ja eneseületust, aga minu jaoks oleks see lunastus möödunud aegade eest. Vabanda, aga ma vajan tõestust, et soovid midagi paremaks muuta. Mina andsin Sulle selle. Tean, et kui tõeliselt hoolid, ületad oma sisemised takistused ja tuled.
eelmisele 15. detsember 2013, kl 22.22 |
@ üks õnnetu hing 15. detsember 2013, kl 22.31 |
üks õnnetu hing 15. detsember 2013, kl 22.42 |
Ta tundis sama ja enamgi veel. Aga mina olin liialt segaduses ja ei osanud teda hoida ning läinud ta oligi. Ma ei teadnud siis mida tema vastu tunnen, arvasin, et kuskil on veel keegi parem ja õigem. Lõputud otsingud on mind suurde segadusse ajanud ja tunnen, et ajades taga ideaali, kaotasin kellegi, kes mind tõeliselt armastas.
selge 15. detsember 2013, kl 22.48 |
M T ja Maria ei ela reaalsuses, nad unelevad siin mõlemad ja neile tundub, et nad on just need 2 kellel omavahel olukord käest ära on läinud. Ehtne näide, kuidas siin inimesed lolliks lähevad ja ei anna endale aru, et siin suhtlevad omavahel võhivõõrad.
Kummaline, et inimene ei saa raalis omi asju selgeks räägitud ja siis kohe on see õige inimene siin ning siin lahatakse oma suhet ja neile isegi ei tundu, et nad peksavad siin segast ja räägitakse vale inimesega.
Kummaline, et inimene ei saa raalis omi asju selgeks räägitud ja siis kohe on see õige inimene siin ning siin lahatakse oma suhet ja neile isegi ei tundu, et nad peksavad siin segast ja räägitakse vale inimesega.
Deemon 15. detsember 2013, kl 22.51 |
Lisa postitus