Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

Kuu 11. märts 2014, kl 17.55
Nädalavahetus pole enam kaugel ja soovin nautida midagi ilusat ja erilist.Kevad ka kohe algamas...!

teadja 11. märts 2014, kl 17.59
ilus ja eriline on varjul sinu enese sees.

Kuu 11. märts 2014, kl 18.04
Jah,on küll ja sel Kevadel lööb see eriliselt välja.Nagu 17-esimene kord,siis kui ilus ja noor olin!

teadja 11. märts 2014, kl 18.11
palju õnne selleks!

Kuu 11. märts 2014, kl 22.06

ühele tähele taevalael 14. märts 2014, kl 19.45
kus sa küll viibid?

Kuu 14. märts 2014, kl 20.47
Sa tunned temast puudust,seda on näha...Ning taas toob valu Sulle pisara silma?Sa pargi see uhkus ära ja ehk räägid enne kui päris hilja....?!

pessimist kuubis 14. märts 2014, kl 21.03

Kuu 14. märts 2014, kl 21.18
Muidugi,milleks?Mis aastal saad täiskasvanuks?Eks räägi siis nendega kes sulle tasuta....annavad?Mis on sinu elu ja sinu väärtused.Milline kat.-a sulle meeldib,sellest olen ammu aru saanud.Aga aitäh,sellist elu endale ei soovi!

tulevik 14. märts 2014, kl 21.27
Täiskasvanuks? olen olnud juba eas kus teised alles turvaliselt emme sabast kinni hoidsid.
Tasuta asju pole olemas.
kat.-a? ei mõista?
Võta heaks.

Kuu 14. märts 2014, kl 22.08
On hea teada,et kunagi tähed valgustavad sinu teed ning suudad põhjast välja tulla.Siin üleval on piisavalt ruumi ka sinu "jaoks"....Aga jah,nagu eelpool öeldud?On sinule endale kõige "rohkem"abi vaja.
Aeg endal ka "teinepool"keerata!

kas 14. märts 2014, kl 22.20
lootsid mind ikka veel põhjast leida?
Pettumus jah - no palun vabandust.

Õnne teisele poolele

Kuu 14. märts 2014, kl 22.49
Ei lootnud,sind seal kunagi kohata aga kuna sina töötad vähe siis paraku jah...Tuleb ka sealt alustada.
Sa ei jõua lihtsalt ajaga kaasas käia.Sinul on oma õnn olemas ning kord on teiste käes!

Üks ja ainus.... 14. märts 2014, kl 23.07
...Täht jääb särama ja pole sina "ajaga" midagi õppinud!
Head ööd!

juba alguses 15. märts 2014, kl 00.04
sai mainitud, et oma õppetunnid hoia endale.
Et ise vist ka ei taha kuulata ja õppida.

Kuu 15. märts 2014, kl 12.05
Kui ikka mõistust antud ei ole siis pole ka võimalik seda osta!

jep 15. märts 2014, kl 12.40
Ja mida sina tahad inimesest, kellel sinu meelest piisavalt mõistust pole?

Kuu 15. märts 2014, kl 13.03
Kunagi soovisin väga palju ja 101% aga eelistan jalutada...Vähemalt jääb väärikus alles.Töö on selline,et tuleb suhelda paljudega.Ela nii nagu sulle meeldib ning ei peagi kellegi pärast pingutama.Kui kolleegidel on juba ükskõik siis on viga ikka inimese enda juures.Vabandust minu otsekohesus aga ütlen seda mis õige on!

jep 15. märts 2014, kl 18.41
kujutan endale väga hästi ette, millisel moel sa suhtleksid siis kui oleksid saanud oma 101%. Siis ei jõuaks vist ära kuulata, kui vähe mõistust, kui loll ja laisk ja ebaatraktiivne jne olen. Täna seda mulle näkku ei julge ütelda, kuid kui võimaluse annaksin oleksin varsti emotsionaalne laip.

tean 15. märts 2014, kl 20.44
mulje on vastastikune! :)

Kuu 15. märts 2014, kl 21.17
Meile meeldivad erinevad eluviisid ja peamise nimel...Loobusin isiklikust elust.Aga nüüd on minu aeg.Sa ei pea midagi tegema,sinul kukub taevast kõik niisama.Ilma ütlemata peaks ka aru saama ja ise nägema...Mida vaja teha on!

ei no muidugi 15. märts 2014, kl 21.51
Kadedad ja kitsarinnalised inimesed arvavad ikka, et kõikidel teistel kukub kõik taevast niisama alla, aga vot nemad peavad vaeva nägema.
Sa ei tea kunagi teise inimese elu, tema elukogemusi ja elulööke.

Kuu 15. märts 2014, kl 22.37
Minul on üleval hea jälgida ning sinu peale kade?Sina pole veel nii kaugele jõudnud,et peaks keegi kade olema.Need on ainult mõned aastat ja siis on hea elu läbi.Samuti ei tea sina teiste elulööke ja pole õige inimene siin teisi komm-ma.Ma võin öelda sulle veel palju aga "ette"teada on need "puutaha"öeldud sõnad.

ei no muidugi 16. märts 2014, kl 00.29
Suudad sa aru saada, et ma pole see inimene, kellele sa seda ütelda tahaksid?
Kumbki ei tea kumbagi, aga sinul justkui on õigus teistele ütelda, aga teistel sulle pole õigust ütelda.

jep 16. märts 2014, kl 09.03
Hea "kuu", saa üle oma jumalakompleksist ja lõpeta pidev halvustamine. Kui oleksin see"õige inimene", siis jookseksin sinust väga kaugele. Sinu siinsetest kirjatükkidest vastu kumav soov pidevalt halvustada ja ennast teistest paremaks, targemaks ning tähtsamaks inimeseks pidada on eemaletõukav.
Õnneks mina ei ole õige inimene.

Kuu 16. märts 2014, kl 12.14
Sinul oleks aeg tegeleda oma perega ja mina lähen oma eluga edasi.Sa ükskord oma probleemidest üle ning on elu palju ilusam.Nii mõnigi kahetseb ja palus andeks kuid seda inimest pole enam olemas.Palju toredaid kujusid on olemas ja milleks raisata oma aega.Kõik ei peagi minu järgi elama ja hiljem enam midagi kuulda ei soovi.Ela nii nagu sulle meeldib ja loodan,et ka sinu soovid täituvad!

jep 16. märts 2014, kl 13.17
Mina olen oma probleemidest ammu üle saanud - kui neid, mis lisaks veel peale minu ka kedagi teist puudutaks,- kunagi üldse olemas on olnud (pigem kellegi teise poolt kunstlikult ja meelega tekitatud).
Need probleemide eest, mis on tegelikult minu omad, võtan loomulikult vastutuse ise ja saan ka nendest ilma teiste abita üle.
Keegi ei palunud andeks vähemalt mitte arusaadaval moel. Elu on hetkel väga ilus. Soovid juba täitusid.

PS ma pole Sinu Õige inimene, miks sa sellest juba aru ei saa. Vastan lihtsalt suvalisele tekstile.

hea 16. märts 2014, kl 16.53
õnn, et on see koht siin, kus saab enda seest välja kirjutada kõik, mis mõtteis, muidu läheks küll vist lõhki kogu sellest valust.

ühele tähele taevalael 20. märts 2014, kl 21.44
Kuidas sul on läinud? Kas oled oma hingerahu leidnud?

kevad! 21. märts 2014, kl 13.16
http://www.youtube.com/watch?v=t0UqpvxYoo4
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!