Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
Juku24 23. märts 2014, kl 18.31 |
Mõistus 24. märts 2014, kl 12.15 |
-RAHU- 26. märts 2014, kl 18.06 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 333 |
jälle 05. aprill 2014, kl 11.54 |
rõõmus 10. aprill 2014, kl 10.38 |
Tubli 10. aprill 2014, kl 11.06 |
-RAHU- 10. aprill 2014, kl 13.01 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 333 |
Ainult Sinule, kui olid Sina?: Kui hommikuti kohvi ei joo, siis tekib peavalu. Mis parata, kui ongi kohvi peavalu rohuks! Siinsed kirjaread ja olid tegus tegelikkuses, kuid rääkida kõigest ei tahtnud. Eelnevalt juba kirjutatud, siin ja kõigest puudutatuna ei saanud end tunda. Raskeid läbielamisi on kindlasti paljudel. Alguses küll siin hüvasti jätsin, siis nagu magnetiga siia ikka rändama tulin ja seda Sa isegi teadsid, ning olid kindel. On arme, mis jäävad, aga loota on, et paranevad hingehaavad. Võivad olla väsinud, kurvad silmad ikka veel, aga kindlasti on võimalik ka rõõmu tunda. Kevadine päike on kõrvetav. Hing, süda ei saa kunagi jäätuda. Päike soojendab ka tuuled soojemaks-arvamus! Olen soovinud, et ei astuks Sa libedale teele, kus võid kukkuda. Ei julge ära kiita, et ööd ei ole enam unetud. Need kirjaread, mis juba siin olen kirjutanud, siis need olid mõeldud Sinule ainsale! Kui see ei olegi Sina, siis jääb vaid vabandada, sest sarnasus ka tegelikkusega, tegudega oli väga suur selle teemaga. Kas tohin sellest kirjutada, et mida ütles kunagi mustlane, kui kuulda teda ei tahtnud? Tema sõnad olid, et elan eakani (vanaks), jne ja sain siin rännates vähemalt kogemuse võrra rikkamaks. Kas oled see, kelle südames on joonistatud roos ja kas okkad on valusad? Ei usu, et need okkad oleks jäädavalt valusad:) Lihtsalt mõtlesin siin Sinust ja kõike kaunist ja rõõmu Sinu ellu!
-RAHU- 10. aprill 2014, kl 13.51 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 333 |
Veel Sinule: Olin olemas ka siin Sinu jaoks. Sa tõid minu juurde kunagi midagi ja hiljuti tagastasin need Sinule tegelikkuses. Ära kurvasta ja ära heida meelt, sest arvan, et ikka kõik õnnelikult võiks minna, kui on siirad tunded, soovid! On kõike juhtunud ja ei tea, mida tunned nüüd? Tea, et ootan Sind ikka tegelikkuses veel:)
sügavalt armunud 11. aprill 2014, kl 18.11 |
M 11. aprill 2014, kl 19.31 |
sügavalt armunud 11. aprill 2014, kl 20.54 |
M 11. aprill 2014, kl 21.38 |
-RAHU- 12. aprill 2014, kl 10.16 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 333 |
Ainult sinule: Hommik! Ajaga on muutunud kõik ja ju siis pidi kõik nii minema, nagu on läinud. Rääkisime tegelikkuses Sinuga ja tänan, kui olid aus ja tegid omad otsused. Loodan, et mäletad mida minule rääkisid, ning loodan, et enam sa ei ole meeleolu muutustega. Lubasin, et jätan ka siia sulle viimased kirjaread. Saa õnnelikuks ja ära teistega nii mängi, nagu tegid seda sina! Ei ole ma süüdi selles, et sa ei taha näha olukordi selgelt ja oled ikka minust valed järeldused teinud. Arvasid ikka, et mina mängin sinuga, aga nii see ei ole ja olen mina kindel, et tunnetega ei mängita Siin teemas ei ole minul enam midagi öelda sinule. Eks rända edasi siin ja kõike kaunist! Praegu on kiire ja homme lõpetan siin foorumis sinuga pooleli olevad olukorrad.
kle RAHU 12. aprill 2014, kl 10.41 |
tegelikkuses peaksid nime vahetama, sa oled totaalselt RAHUTU ja TÜÜTU. Jäta see inimene ükskord rahule, sind ei taheta, mida sa veel tahad? Kus on sinu eneseväärikus ja uhkus? Oled ennast lõplikult lolliks teinud, näitasid kui ahistav sa oled, oled siin seda inimest süüdistanud paljudes asjades ja siis tahad, et ta sinuga veel tegemist teeks. Tule mõistusele.
Sinu sõnavõtte siin lugedes, tundub et sinust tulebki eemale hoida, sest vastasel juhul ei anna sa inimestele enam asu ning muudkui painad ja ahistad.
Rahune maha, hoia ennast siit keskkonnast eemale, unusta kõik ja mine oma eluga edasi, muidu lõpetad hullumajas.
Sinu sõnavõtte siin lugedes, tundub et sinust tulebki eemale hoida, sest vastasel juhul ei anna sa inimestele enam asu ning muudkui painad ja ahistad.
Rahune maha, hoia ennast siit keskkonnast eemale, unusta kõik ja mine oma eluga edasi, muidu lõpetad hullumajas.
Tasub mõelda 12. aprill 2014, kl 14.31 |
Ainult Sinule Rahu:Mis rohtusid sina ise võtad,et mõistus enam õiges suunas ei tööta?Pole sinuga ega kellegi teisega mänginud ja palun ära mõtle asju välja.Ära otsustada teiste eest,kes kellega tohib suhelda?Milliseid olukordi pean selgelt nägema?Ma pole kunagi midagi sinuga alustanud,et on sinuga vaja midagi lõpetada???Palun tee endale sõna tähendus selgeks,mida tähendab Sõprus?!
Samuti pole homme ega üle-üle-homme midagi siin sinuga lõpetada.Kuidas saab nii palju ühes inimeses pettuda???
Kui kellegi teod on sellised,et ei soovi enam suhelda...Siis tuleb sellega leppida ja igaveseks.Saan aru,et loom pole ühtki päeva koolis käinud aga sina õppinud isik ka ei oska käituda?!
Tundub,et ühiskond hakkab "kiviaega" tagasi pöörduma!!!
Samuti pole homme ega üle-üle-homme midagi siin sinuga lõpetada.Kuidas saab nii palju ühes inimeses pettuda???
Kui kellegi teod on sellised,et ei soovi enam suhelda...Siis tuleb sellega leppida ja igaveseks.Saan aru,et loom pole ühtki päeva koolis käinud aga sina õppinud isik ka ei oska käituda?!
Tundub,et ühiskond hakkab "kiviaega" tagasi pöörduma!!!
mõistmatu 14. aprill 2014, kl 09.57 |
tähelepanek 14. aprill 2014, kl 11.32 |
Tasub mõelda Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ainult Sinule Rahu:Mis rohtusid sina ise võtad,et
> mõistus enam õiges suunas ei tööta?Pole sinuga ega
> kellegi teisega mänginud ja palun ära mõtle asju
> välja.Ära otsustada teiste eest,kes kellega tohib
> suhelda?Milliseid olukordi pean selgelt nägema?Ma
> pole kunagi midagi sinuga alustanud,et on sinuga v
> aja midagi lõpetada???Palun tee endale sõna tähend
> us selgeks,mida tähendab Sõprus?!
> Samuti pole h
> omme ega üle-üle-homme midagi siin sinuga lõpetada
> .Kuidas saab nii palju ühes inimeses pettuda???
>
> Kui kellegi teod on sellised,et ei soovi enam suh
> elda...Siis tuleb sellega leppida ja igaveseks.Saa
> n aru,et loom pole ühtki päeva koolis käinud aga s
> ina õppinud isik ka ei oska käituda?!
> Tundub,et
> ühiskond hakkab "kiviaega" tagasi pöörduma!!!
ja mida teie siin norite koguaeg?? Kõik jäävad ette ja kõik on haiged? KEda sa otsid siin? Ise oled samasugune nagu kõike teised undajad siin!
-------------------------------------------------------
> Ainult Sinule Rahu:Mis rohtusid sina ise võtad,et
> mõistus enam õiges suunas ei tööta?Pole sinuga ega
> kellegi teisega mänginud ja palun ära mõtle asju
> välja.Ära otsustada teiste eest,kes kellega tohib
> suhelda?Milliseid olukordi pean selgelt nägema?Ma
> pole kunagi midagi sinuga alustanud,et on sinuga v
> aja midagi lõpetada???Palun tee endale sõna tähend
> us selgeks,mida tähendab Sõprus?!
> Samuti pole h
> omme ega üle-üle-homme midagi siin sinuga lõpetada
> .Kuidas saab nii palju ühes inimeses pettuda???
>
> Kui kellegi teod on sellised,et ei soovi enam suh
> elda...Siis tuleb sellega leppida ja igaveseks.Saa
> n aru,et loom pole ühtki päeva koolis käinud aga s
> ina õppinud isik ka ei oska käituda?!
> Tundub,et
> ühiskond hakkab "kiviaega" tagasi pöörduma!!!
ja mida teie siin norite koguaeg?? Kõik jäävad ette ja kõik on haiged? KEda sa otsid siin? Ise oled samasugune nagu kõike teised undajad siin!
Ehk 14. aprill 2014, kl 11.44 |
tähelepanek 14. aprill 2014, kl 12.03 |
pusle 14. aprill 2014, kl 12.05 |
Üks ja ainus.... 14. aprill 2014, kl 12.05 |
Lisa postitus