Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

A-le 04. juuni 2014, kl 16.33
No siis pead ta naiseks võtma, kui armuke jääb unistuseks:)

A 04. juuni 2014, kl 16.52
Minul on naine olemas ja olen rahul.Armukest saab raha "eest"pidada aga väärikust osta ei saa.Selles on vahe ja mõte!
Ps!Sel aastal võtab keegi küll jah naise.Kui juba võetud pole!

küs 04. juuni 2014, kl 17.32
A, oled sa ka väärikas mees?

Kohtumine 04. juuni 2014, kl 17.33
Nii ülbelt kohe! Õnneks ei ole see minule mõtlemiseks.

A 04. juuni 2014, kl 17.37
Oma naisele jah ning reetmist ei andesta mitte kunagi.Isegi mitte sõpradele,mis sest,et enamus välismaal.Mõte jääb samaks!

küs 04. juuni 2014, kl 17.44
Kas mees ikka on väärikas oma naisele, kui väljaspool kodu hea kiibitseda?

A-st 04. juuni 2014, kl 17.51
Vaene naine sel juhul. Samas läheb taas paar kuud aega kui naine taipab, millise perverdiga oma elu sidus ja teeb sääred. Küllap saame siin taas A hala lugeda millise nõmeda l..buga oli tegemist ja kuidas hakaks ringi tõmbama jne. Tegelikkuses saab naisel villand ebastabiilsest psühhopaadist ja jätab ta lihtalt maha ning liigub oma eluga edasi. Tropist A aga arvab, et naine kuulub endiselt temale ning hakkab naist aastate viisi ahistama, talle seljataga kõikvõimalikke jamasid keerama jne. Tahaksin hüüda, et olege naised selle hulluga ettevaatlikud, aga mis see minu asi on. Eks igaüks peab omad õppetunnid ise läbi elama. Kõva närvi naisele, kes sellise haige psühhikaga egomaniaki otsa komistab. Temast lahti saamine võtab palju aastaid aega.

otsija 04. juuni 2014, kl 17.51
ärge minu otsimiste pärast tülli pöörake! see, keda mina otsin ei tahaks seda, ta on rahumeelne inimene.

A 04. juuni 2014, kl 17.53
Miks arvat,et vaatan pealt kuidas teistele haiget teed?Ei vaata ja kindlasti ütlen,mida asjast arvan.Tunnen teda kauem,kui sa ise.Aga liigub siin ka teisi.Mõni töökaaslane käib ka siin vahest lugemas.Ei leia,et pean kelleltki luba küsima!

Andresele 04. juuni 2014, kl 17.59
Loomulikult tead sa kus ja mida su töökaaslased lugemas käivad, paadunud häkkerina on sul silm ju kõikide tegevusel peal. Huvitav kuidas su naine sellesse suhtuks kui teaks, et häkid võõrast enaiste arvutites. Kas häkkimine ei ole kellelegi ülekohtu tegemine? Võltsmoraalitseja ja paadunud valetaja nagu sa oled, ei pruugigi sa taibata kui kriminaalsete asjadega sa tegelikult tegeled. Telefone kuulad samuti pealt nagu pervole kohane. Ime siis, et sul pole ei ühtegi sõpra ega eraelu. Sellise tegevuse kõrvalt ei jää ju isikliku elu jaoks aegagi.

?? 04. juuni 2014, kl 18.05
Kes see Andres on?

Arvamus 04. juuni 2014, kl 18.06
Mõnel tasub kindlasti arstile pöörduda.Kui oma tahtmist ei saa,siis pole ka mõtet teisi mustata.Kellegi labast käitumist ei pea teised taluma.Kui ei lõpeta siis ära imesta,et tõde päevavalgele tuleb.Sa ise lihtsalt otsid seda ja siis süüdista teisi.Millegi keeramises?Aga ükskõik!

argpüksile 04. juuni 2014, kl 18.11
Kui tõde päevavalgele tuleb, siis tuleb koos sinu tõdedega häkkmisest ja muudest kriminaalsetest tegevustest. Uurijatel on kindlasti huvitav, prokuröril niisamuti, avalikusel veel kõige enam. Sul ei ole mõtet ähvardada, tead nii ehk nii, et ma ei jäta enn kui olen su hävitanud. Parem ära hakka tulega mängima, tibuke!

diagnoos 04. juuni 2014, kl 18.13
Paranoia.

alkohoolikust skisole 04. juuni 2014, kl 18.18
:))))))))))))))))))))

Õnneks 04. juuni 2014, kl 19.01
On reaalses elus kellegi naine targem!
Ütlen ka mina viimast korda,et jäta minu sõber rahule!
See kõik on möödas ja mine oma eluga edasi!

eelmisele 04. juuni 2014, kl 20.07
kellele sa ütled seda???

... 04. juuni 2014, kl 20.20
Kirjutasin kõik,mis hinges ja südames sulle.Ka põhjused,miks nii?Palun võta loe uuesti.Või jooksed sa tihti vastu puud?Enam ei jõua,kuigi kordamine on targuse ema.Midagi peab ka endale jääma!

Pisar 04. juuni 2014, kl 22.29

mul on kahju, kuid ei kahetse 05. juuni 2014, kl 22.39
Anna mul andeks, kui mõni sõna vahel vähem sai.
Kui mu käed unustasid mõnikord mõne pai.
Anna mul andeks, et tundsin nii palju,
kuid vähe tehtud sain.
Mul on lootus,et kord...

/kuulates Mari Pokineni/

hope 05. juuni 2014, kl 22.44
lootus on ainus, mida siinolijatel küllaldaselt jätkub.

Minul ka... 05. juuni 2014, kl 23.20
Miks peaks kahetsema?Ei pea!
Lihtsalt,ma ei näinud teatud sündmusi ette.Mis tegi olukorra keeruliseks!Kõik on olemas ja ei ole ka.Aga Sügis toob lõpuks hingerahu tagasi!

teile :) 06. juuni 2014, kl 10.10
http://www.youtube.com/watch?v=_rOcNXpFJnM

mul on kahju, kuid ei kahetse 06. juuni 2014, kl 11.55
hope´ile

minul isiklikult on peale lootuse ka rõõm sellest, et olen tagasi saanud eneseväärikuse. Elan aktiivset elu ja tunnen rõõmu lähenevast suvest.

Samas- kui poleks lootust veelgi paremale, siis võiks end "maha kanda". Mina isiklikult loodan, et nurjunud suhe kujuneb ajapikku sõbrasuhteks. Seda ma soovin küll.

hope 06. juuni 2014, kl 13.25
sõbrasuhe oleks parim, mis nurjunud suhtest oleks võimalik võtta, unustamata ära õppetundi, mis iga nurjunud suhe kindlasti on. kui suudetakse oma teed minna kaaslasele surma ja hukatust soovimata, siis on õppetund juba kasuks tulnud. :)

nope 06. juuni 2014, kl 15.28
ühte mängu on maru raske andestada!!!

mhmm 06. juuni 2014, kl 16.17
Sõbrasuhte jaoks peab käitumine olema vastavuses sõbra käitumisega, vastasel juhul võid unistama jäädagi. Kui mäng ei meeldi, ei ole vaja mängida. Mis sind häiris? Kas see, et sind paadunud mängurit keegi lõpuks üle mängis? Ehk oli aeg õpoetund saada oma varasemate mängude eest!?

teate mis 06. juuni 2014, kl 17.36
unustage solvumised ja kättemaksumõtted - kõige parem kättemaksja on saatus.

... 06. juuni 2014, kl 17.46
Vihje oli hea aga teod ei jõua järgi.

to teate mis 06. juuni 2014, kl 17.59
Kellele ja mille eest siis sina saatuselt kättemaksu ootad?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!