Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

Armastan Sind! 21. oktoober 2014, kl 17.46
Tead ka, et terve tänase päeva tekitad minus vaheldumisi külma ja kuumahooge. Mõtlen sellele kui palju Sa ennast avasid ja kui palju Sinu mõtted ja tunded minu omadega kattuvad. Tunnen Sinust väga piudust, Sinu emotsinaalsest ja ka füüsilisest lähedusest. Ja siis veel see suudlemise mõte... Igatsen suudlusi nii meeletult. Sinu suudlusi :)

Sa oled nii armas 21. oktoober 2014, kl 17.52
Oh, kui minu unistuste kaaslane ka mind nii igatseks. :)

hmm 21. oktoober 2014, kl 18.00
sama siin, võimekus täna väga madal, hõljun ja mõtlen Sulle.
kas oled minu ettekujutuse vili või päriselt ka olemas? ei ole normaalne, et räägin Sinuga siin, nagu Sa olekski minu :) arvatavasti Sa ei tunnegi mind...
ülimeeldiv oli Sinuga ilusaid sõnu vahetada ja ennast avada Sulle
Nüüd oma vaimsest tervisest hoolitsedes, pean kolima siit keskkonnast välja, et paraneda veidi armastuse laksust.
Kõike ilusat Sulle, loodan, et saad ennast avada ka reaalis oma armastatule :) jään Sind igatsema.

Sulle 21. oktoober 2014, kl 18.29
Mul on täna kehv olla. Võtsin kogu päeva iseendale.

Ma ei usu, et asjad, mida inimene südames hoiab või südames kannab võiksid olla valed või ettekujutuse viljad.

Lennata saab, aga vahel tuleb ikka seda teha mõistuse piirides, et üleliia hulluks ei läheks! Energiad on vahepeal liiga võimsad, et ma küsin endalt, mis OMETI ometi toimub? Mis üldse toimub? Ja see tekitab palju segadust.

Sinu mõtted, minu mõtted, minu mõtted, Sinu mõtted, minu tunded, sinu tunded
kellegi kurjus, kellegi viha, kellegi appihüüe, kellegi hirm, kellegi saavutus, kellegi õnn, kellegi õnnelik äratundmine, kellelgi..kellegi..kõik kuulub kellelegi..

Kui hulluks minna, kuidas siis reaalsusega hakkama saada? Vist ei saagi. Hingata reaalsuse sõõme.

Sulle 21. oktoober 2014, kl 18.31
Ma ei tea, kas ma päriselt olen siin või mitte või olen ma kusagil mujal hoopis. Ega mullegi see tervise seisukohast hästi ei mõju. Olen kuskil täiesti teises maailma ja suhtlen täiesti teistel viisidel.

Segadust on liiga palju.

eelmisele 21. oktoober 2014, kl 18.37
seeni tegid vä? Võta vabamalt ja väiksem kogus järgmine kord. Ära veiniga sega. Pea piiri!

kle sina 21. oktoober 2014, kl 18.39
ei maksa nii palju pidu panna, et hommikul ei tea, kus ärkad
muhahahahhaaaaaaa

hmm 21. oktoober 2014, kl 19.00
saan Sinust väga hästi aru :) ma vahel ka ei saa aru, kus maailmas parasjagu olen... minu maailmas oled kõige erilisem inimene, keda olen kohanud maamuna peal. Tohutut keemiat tunnen iga rakuga, nii hingeliselt, kui füüsiliselt... Piisab Su kõrval seismisest, kui hakkab kostuma kohin kõrvades ja maa ujub jalgade all, vahel kardan, et kuuled mu südamelööke :) Võiksin kuulata Sind lõpmatuseni, Su hingemaailm on imeline. Selline on minu maailm, kus oled meie tervikust pool. Samas olen jõudnud punkti, et olen õnnelik, kui oled õnnelik teisega, peaasi, et Su silmad pakatavad õnnest, sellest mulle piisab.

Saime küll südamelt, aga tundeid see jutuajamine toidab tohutult. Ehk pean Sulle kirja kirjutama, päris kirja :) Kui Sa ei vasta mulle, pole hullu, vähemalt Sul on ilus armastuskiri, mida vahel lugeda ja teadmine, et oled oluline ja eriline. Hoia ennast, armastan.
Sinu ...

:) 21. oktoober 2014, kl 19.14
Mõtlen samuti, kui tore oleks kui sellised tunded vastastikused on. Sellistarmastust kohtab üliharva ja õnnelikud on need, kellele see osaks saab.

Sa oled nii armas 21. oktoober 2014, kl 19.15
Sinu armastus on nii ilus ja see on hea tunne.

oooooooooiiiii 21. oktoober 2014, kl 19.18
kui ilusad armastajad siia pesa teinud...:)

auu 21. oktoober 2014, kl 19.18
Kutsu mind....
Nüüd ju tulen, päeval või õhtul! Olen vaba!

tulen, et jääda 21. oktoober 2014, kl 20.04
Kas Sa tuled mulle poolele teele vastu?

tuleks 21. oktoober 2014, kl 20.15
Ütle kus see tee on ja ma tulen.

tulen, et jääda 21. oktoober 2014, kl 20.22
Lähipäevil tulen ja Sa saad sellest teada. Tean, et me kohtume loetud päevade pärast. Sa teed mind väga õnnelikuks. Sinuga koos on lihtne ja soe, kõik on võimalik kui oleme koos. Ma ei ole kunagi lakanud Sinusse uskumast, ka kõige tulisematel ja äkilisematel hetkedel on minus pesitsenud kindel veendumus- Sa oled mu saatus. Rohkem ma ei põgene, luban Sulle. Ei põgene Sinu, oma tunnete, meid siduva müstilise sideme eest ja ka enda eest. Lasen neil tundeil ja Sinul ennast kanda läbi elu.

Sa oled nii armas 21. oktoober 2014, kl 20.50
Soovin, et Sinus on samapalju armastust kui minuski!

... 21. oktoober 2014, kl 22.38
Vabandust, pingeline päev seljataga!

Müstiline on see tõesti ja tunnen kuidas mind kallistad. Mõni arvab, et utoopia aga see on tõsi. Vahel on kallistus väga tugev, et hirm tuleb peale? Aga arusaadav ka, ma ju viimane peres? Näen ja kuulen rohkem kui eelnev liige!

Sinule! 21. oktoober 2014, kl 23.09
Head ööd!

Joo teed, meega!

:) 21. oktoober 2014, kl 23.12
Head und!

armastajatele 21. oktoober 2014, kl 23.17
pimedat ja pikka sügisööd kallima kaisus!:)

hmm 21. oktoober 2014, kl 23.20
ööd teilegi :) kallistage armsaid

Sinuga koos on sügis soojem ja valgem 21. oktoober 2014, kl 23.30
Tahan Sinu kaissu ja seal soojas embuses magama jääda.

Ainult Sina! 21. oktoober 2014, kl 23.32
Ainult Sina suudad mõista,kõik mis meie sees...Kuulub vaid meile...See igavene Veneetzia öö!

hmm 21. oktoober 2014, kl 23.36
aga tule juba, ma ootan Sind ;) oled kindel, et soovid kohe magama jääda? ehk üks kirglik suudlus ei tee liiga?

Ainult Sina! 21. oktoober 2014, kl 23.38
17? Hirm ja rõõm...Ma ootan seda?

hmm 21. oktoober 2014, kl 23.41
kas see oli vihje?

Ainult Sina! 21. oktoober 2014, kl 23.41
Appi, peatage aeg - tahaks maha minna...! See saab vastupidi olema!

:) 21. oktoober 2014, kl 23.42
Luban, et sel korral tulen. Juba varsti tulen ja Sina tule mulle palun vastu. Nii igatsen Sinu suudluseid... Kujutad ette milline magusalt õõnes tunne mind valdab iga kord kui Sinu suudlustele mõtlen. See on meeletu keemia, üksteise mõistmine ja tunnetamine kõige sügavamal võimalikul moel. Kohati tundub, et ebareaalsel moel. Kui me kohtume, siis palun luba mul ennast kallistada, kardan, et ma ei suuda Sinust enam lahti lasta.

Ainult Sina! 21. oktoober 2014, kl 23.44
Appi, minul on eeltöö tegemata...Tuhandeid soove!

*_* 21. oktoober 2014, kl 23.46
Suudleme?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!