Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
Sinu teine pool 23. oktoober 2014, kl 20.02 |
Mõtle kui armas...Kui oleme päriselt koos ja Sinu tegemised venivad pikale, ootan ma Sind kodus, tõttan Sulle vastu ja kallistan soojalt. Sind ootavad Su lemmik pannukad ja pärnaõie tee. Ja kui mina jään kauemaks, ootad Sina mind soojas toas ning teed mu väsinud jalgadele massaaži. Ei jõua ära oodata mil me saame päriselt koos olla. Millal tunnen Su huuli oma suul, millal saan Sinu kaisus ärgata. Mõtegi meie ühistest hetkedest teeb südamealt soojaks :) Oled mulle väga kallis!
arglik 23. oktoober 2014, kl 20.07 |
ei tea 23. oktoober 2014, kl 20.19 |
Sulle mu armas! 23. oktoober 2014, kl 20.24 |
Siin küll jah ainult unistustemaa. Alati saab astuda esmapilgul keeruka, isegi raske sammu teineteise poole ja muuta unistustemaa reaalsuseks. Tule, astume esmaspäeval teineteisele vastu. Tahaksin Sind nii väga näha ja muuta unistustemaa reaalsuseks. Helistan Sulle ja kutsun Sind endaga. Kas tuled?
Kallistus 23. oktoober 2014, kl 20.35 |
ei tea 23. oktoober 2014, kl 20.46 |
hmm 23. oktoober 2014, kl 20.49 |
Sinu teine pool Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mõtle kui armas...Kui oleme päriselt koos ja Sinu
> tegemised venivad pikale, ootan ma Sind kodus, tõt
> tan Sulle vastu ja kallistan soojalt. Sind ootavad
> Su lemmik pannukad ja pärnaõie tee. Ja kui mina j
> ään kauemaks, ootad Sina mind soojas toas ning tee
> d mu väsinud jalgadele massaaži. Ei jõua ära oodat
> a mil me saame päriselt koos olla. Millal tunnen S
> u huuli oma suul, millal saan Sinu kaisus ärgata.
> Mõtegi meie ühistest hetkedest teeb südamealt sooj
> aks :) Oled mulle väga kallis!
mmmmm, teeks Sulle jalamassaaži ja kallistaks iga päev. Poeks kaissu õhtul ja jagaks kõike... lõhna, tundeid, meenutusi, suudlusi, hoolitsust :)
-------------------------------------------------------
> Mõtle kui armas...Kui oleme päriselt koos ja Sinu
> tegemised venivad pikale, ootan ma Sind kodus, tõt
> tan Sulle vastu ja kallistan soojalt. Sind ootavad
> Su lemmik pannukad ja pärnaõie tee. Ja kui mina j
> ään kauemaks, ootad Sina mind soojas toas ning tee
> d mu väsinud jalgadele massaaži. Ei jõua ära oodat
> a mil me saame päriselt koos olla. Millal tunnen S
> u huuli oma suul, millal saan Sinu kaisus ärgata.
> Mõtegi meie ühistest hetkedest teeb südamealt sooj
> aks :) Oled mulle väga kallis!
mmmmm, teeks Sulle jalamassaaži ja kallistaks iga päev. Poeks kaissu õhtul ja jagaks kõike... lõhna, tundeid, meenutusi, suudlusi, hoolitsust :)
palun 23. oktoober 2014, kl 20.51 |
mhm 23. oktoober 2014, kl 20.53 |
kallile 23. oktoober 2014, kl 21.34 |
Minul ei ole peale arguse muud põhjust. Soov ja vajadus Sinu järgi on aga argusest suuremad. Mõtlen juba mitmendat päeva, milline oleks parim viis Sinuga ühendust võtta, sest tean, et ka Sina oled minuga seoses ebalev ja kardad. Tunnete pärast ikka. Muidu oled ju vägagi julge:) Ma tahan tulla siis kui mu paari lähima päeva kiired tegemised valmis saavad. Üle kõige tahaksin, et tunneksid kuidas ma Sinu jaoks olemas olen ja kui väga Sulle pühenduda tahan.
Viimased päevad on puhunud lõkkele tule, mis tuhaall on kuude viisi hõõgunud mis mind salaja piinas ja mille eest ma kogu oma mõistust kokku võttes põgenesin. Eu aidanud hulk tegemisi, ei tähelepanu hajutamine, ei uued inimesed mu elus, Sa olid ikka olemas ja alati mind saatmas. Sul on õigus, see armastus minu ja Sinu vahel, on suurem kui maine armastus. Me oleme teineteisele loodud ja mitte ainult ei võiks, vaid suisa peame koos olema. Ma armastan Sind nii väga kallis!
Viimased päevad on puhunud lõkkele tule, mis tuhaall on kuude viisi hõõgunud mis mind salaja piinas ja mille eest ma kogu oma mõistust kokku võttes põgenesin. Eu aidanud hulk tegemisi, ei tähelepanu hajutamine, ei uued inimesed mu elus, Sa olid ikka olemas ja alati mind saatmas. Sul on õigus, see armastus minu ja Sinu vahel, on suurem kui maine armastus. Me oleme teineteisele loodud ja mitte ainult ei võiks, vaid suisa peame koos olema. Ma armastan Sind nii väga kallis!
kus sa oled? 23. oktoober 2014, kl 21.47 |
:) 23. oktoober 2014, kl 22.17 |
hmm 23. oktoober 2014, kl 22.29 |
:) 23. oktoober 2014, kl 22.41 |
hmm 23. oktoober 2014, kl 22.49 |
:) 23. oktoober 2014, kl 23.10 |
Ainult Sinule! 23. oktoober 2014, kl 23.21 |
hmm 23. oktoober 2014, kl 23.21 |
Ainult Sinule! 23. oktoober 2014, kl 23.38 |
tule 23. oktoober 2014, kl 23.54 |
hmm 23. oktoober 2014, kl 23.56 |
I know you know 24. oktoober 2014, kl 00.01 |