Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
Päikest kõigile! 24. oktoober 2014, kl 11.19 |
to kuulge teie siin 24. oktoober 2014, kl 11.36 |
Sulle 24. oktoober 2014, kl 11.50 |
Sulle 24. oktoober 2014, kl 11.52 |
Sulle 24. oktoober 2014, kl 11.52 |
to Sulle 24. oktoober 2014, kl 12.08 |
Ainult Sinule! 24. oktoober 2014, kl 12.13 |
to Sulle 24. oktoober 2014, kl 12.50 |
kle 24. oktoober 2014, kl 14.11 |
Sulle 24. oktoober 2014, kl 14.26 |
Sulle 24. oktoober 2014, kl 14.40 |
Mõtlesin täna hommikul kui palju rohkem rõõmsamaks ning õnnelikumakd olen ma tänu Sinule ja tänu sellele sidemele muutunud.
Tee on muidugi olnud konarlik ja raske ja sügavaimad augud on olnud suitsiitsetest mõtletest alati tulvil, aga mis lõpuks alles jääb, armastus vist ikka! :)
Armastan Sind väga :) Ma loodan, et tead seda, usud sellesse ja näed minust läbi! Et Sa kuulad alati seda, mida süda ütleb, mitte seda, mida alati seda, mida mõistus...Sõnadega võidakse elus nii ehitada kui ka lammutada, lõpuks aga peab ikkagi süda tundma, mis õige ja mis oma... :)
Tee on muidugi olnud konarlik ja raske ja sügavaimad augud on olnud suitsiitsetest mõtletest alati tulvil, aga mis lõpuks alles jääb, armastus vist ikka! :)
Armastan Sind väga :) Ma loodan, et tead seda, usud sellesse ja näed minust läbi! Et Sa kuulad alati seda, mida süda ütleb, mitte seda, mida alati seda, mida mõistus...Sõnadega võidakse elus nii ehitada kui ka lammutada, lõpuks aga peab ikkagi süda tundma, mis õige ja mis oma... :)
armastan Sind sellena kes oled 24. oktoober 2014, kl 14.42 |
Jah, selleks oligi mulle vaja aega, et kohaneda, et Sinuga harjuda ja saada aru mis milleks ja kuidas ja kas ma suudan Sõtta sellena kes Sa oled. Pean tunnistama, et mu kõhklused ja venitamine olid tingitud eelkõihe teadmatusest ja ka hirm Sinu suhtes oli eelkõige teadmatuse tagajärg. Ma ei arvagi, et ma tänaseks kõike tean ja kõigega kohe harjunud oleksin,suhe on kahe inimese tundmaõppimise protsess, kuhu kuulub koostöö, üksteisega arvestamine ja usaldus. Aga minus on tahe ja suur soov olla Sinuga koos, olla Sinu jaoks parim kaaslane ja täita Sinu ootused. Olla Sinuga koos õnnelik. Ma ei arva, et ka Sinul minuga just kerge oleks, aga ma usun ja loodan, et läbitud aeg on meid kumbagi õpetanid, karastanud ja tõestanud, et kui üldse keegi, siis meie kaks suudame teineteist mõista rohujuure tasandil, ol üksteise suhtes avatud, haavatavad, mõistvad ja hoolivad ja seda kummalegi parimal moel. Just need omadused on hoidnud mind tugeva liimina Sinu küljes kinni.
Kas Sa tunned, et tahaksid mind oma ellu kõigi minu puuduste, pahede ja kogu kupatusega?
Kas Sa tunned, et tahaksid mind oma ellu kõigi minu puuduste, pahede ja kogu kupatusega?
armastan Sind! 24. oktoober 2014, kl 14.46 |
Jah, südamekutse aitas mul otsustada. Ja ma tahan Sind oma ellu, endale kaaslaseks ja Sinuga koos canaks saada. Teed mind rõõmsaks, õnnelikuks ja äratad minus lapsemeelsuse, mis aitab elu ka karmimatel hetkedel lootusrikkalt võtta ja uskuda paremasse homsesse. Ma olen alati Sinusse uskunud ja Sa oled ainus inene, kelle peale saan 100% loota, sest Sa oped mind aidanud rohkem kui keegi teine seda läbi aljude aastate teinud on. Oled mu elumaja vubdament, millele luua hubane ja turvaline tulevik.
TO SULLE 24. oktoober 2014, kl 15.40 |
eelmisele 24. oktoober 2014, kl 15.58 |
to: "to Sulle" 24. oktoober 2014, kl 16.58 |
Kust tead Sina, tundmatu, teise võõra inimese kohta väita, et teda ei armastata? Sina katsu jälle sellest aru saada, et siin ei tunne mitte keegi kedagi, ning ära levita oma (vale)informatsiooni. Kui Sind häirib kogu see siinne "kiimlemine", siis lihtsalt ära käi selles foorumis. Kehtib ka teiste kohta, keda see ärritab.
' 24. oktoober 2014, kl 17.08 |
viimasele 24. oktoober 2014, kl 17.14 |
viimaselele 24. oktoober 2014, kl 17.20 |
Sulle 24. oktoober 2014, kl 17.37 |
Ma tahan, et meie vahel valitseks teineteise mõistmine. Ma tahan olla see, kes ma olen, aga muutuda ja arendada, et saaksin iga päev aina paremaks ja ma tahan ka seda, et Sina saaksid olla see, kes Sina tahad, Sulle kõige õigemal ja paremal moel.
Võimalik, et varasemalt võtsime kõike kuidagi väga iseenesest mõistetavalt. Mõtlesime, et tülisid ei teki, et kõike toimub iseenesest. Ma usun, et me mõlemad oleme õppinud, et igasugused suhted nõuavad tööd. Me oleme lihvinud teineteise nurki piisavalt palju, et aru saada teineteise olemusest ja tegelikult ega me ei olegi nii erinevad, kui vahel tundub.
Võimalik, et varasemalt võtsime kõike kuidagi väga iseenesest mõistetavalt. Mõtlesime, et tülisid ei teki, et kõike toimub iseenesest. Ma usun, et me mõlemad oleme õppinud, et igasugused suhted nõuavad tööd. Me oleme lihvinud teineteise nurki piisavalt palju, et aru saada teineteise olemusest ja tegelikult ega me ei olegi nii erinevad, kui vahel tundub.
Sulle 24. oktoober 2014, kl 17.41 |
Ma tahan Sind teada ja tunda sellisena, nagu Sa oled, kuigi ma nagunii armastan Sind sellisena, nagu oled.
Ma ei arva, et Sul on pahesid või puuduseid, ma arvan, et on külgi, mida ma võib-olla Sinu puhul nii palju või hästi ei mõista ega tea. Aga lahkelt luban Sul ennast juhatada... kui Sa tahad.
Ma ei arva, et Sul on pahesid või puuduseid, ma arvan, et on külgi, mida ma võib-olla Sinu puhul nii palju või hästi ei mõista ega tea. Aga lahkelt luban Sul ennast juhatada... kui Sa tahad.
Sulle 24. oktoober 2014, kl 17.45 |
Ma usun, et meie mõlema südamele on soojust, armastust ja hellust vaja. Mingisugune sõdimine või kraaklemine ei ole lihtsalt tervisele kasulik.
Sõtta minna pole mõtet ja teineteisele haiget teha ka pole mõtet. Ma tahan, et meie vahel oleks soojus ja armastus, teineteise mõistmine just täpselt sellisena, nagu me oleme. Unustades mineviku ja alustades puhtalt lehelt, võttes teineteist kui midagi erakordset ning hinnalist (mis ju tegelikult on nii)
Armastan Sind väga, ma usun, et Sa tead seda juba :)
Sõtta minna pole mõtet ja teineteisele haiget teha ka pole mõtet. Ma tahan, et meie vahel oleks soojus ja armastus, teineteise mõistmine just täpselt sellisena, nagu me oleme. Unustades mineviku ja alustades puhtalt lehelt, võttes teineteist kui midagi erakordset ning hinnalist (mis ju tegelikult on nii)
Armastan Sind väga, ma usun, et Sa tead seda juba :)
Sulle 24. oktoober 2014, kl 17.49 |
Me käime nagunii mõlemad teineteisel varjuna kannul, isegi kui seda varju oleme eitada ja maha suruda proovinud..oleme koos ja tunneme teineteist nii rõõmus, mures, õnnes kui ka õnnetuses..
Sa muudad mu tuju heaks, kui mul on olnud raske päev, iseg vahel teadmata, et meie vahel võib olla nii tugev side, mis meie mõlema ellu tungib.. mingil nähamatul tasandil oleme seotud.. meeldigu see meile või mitte :)
Sa muudad mu tuju heaks, kui mul on olnud raske päev, iseg vahel teadmata, et meie vahel võib olla nii tugev side, mis meie mõlema ellu tungib.. mingil nähamatul tasandil oleme seotud.. meeldigu see meile või mitte :)
to SUlle 24. oktoober 2014, kl 17.52 |
Lisa postitus