Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
:) 24. oktoober 2014, kl 18.23 |
Meie omavaheline side muudabki meid kumbagi eraldi ja üheskoos paremaks inimeseks, paremaks armastajaks, paremaks kaaslaseks... Me justkui kasvaksime koos. Sa teed mind alati õnnelikuks, isegi mõte Sinust tekitab südamesse sooja hoovuse ja siis veel magusvalusa väreluse ja liblikad. Ma olen nii palju aastaid lootusetult Sinusse armunud olnud, Sinuga üheks kasvanud. Meid ei ole võimalik ühelgi moel lahutada, see oleks hukatuslkult valus.
' 24. oktoober 2014, kl 18.49 |
armsale 24. oktoober 2014, kl 20.58 |
Kui vähesed saavad elus nii sügavat vastastikust armstust kogeda ja kuinpalju sügav tunne meid sisemiselt rikkamaks muudab. Isegi kui me otseselt koos olla ei saa, oleme teineteisega mõtete kaudu, oma eriskummalise sideme läbi, pidevalt ühenduses. Tunnen ja tajun Sind väga eriskummalisel moel. Eriti vahva, et me mõlemad saame teineteisest ühtmoodi aru ja mõistane meie energia mõju sarnselt. Ütled nii aemsasti, et tahad ennast järjest paremaks inimeseks muuta. Aga tead, minu jaoks oled Sa armastusväärne just sellisena nagu oled. Kui Sa enda sisetunde ja parema olemise nimel ennast muuta tahad, siis tee seda. Minu jaoks oled aramastusväärne sellena, kes oled. Uskumatu kui hea ja sooja tubde tekitab teadmine, et oled seal kusagil olemas, armastad mind kogu südamest ja mõtled minust soojusega hinges. Tea, et hindan Sind ja oled mu mõtetes alati esikohal. Aeg veereb, maailm muutub, aga tunne Sinu vastu jääb alati mu südamesse. Ma tean, et meie ühine aeg on juba alanud. Ta algas meie endi ja üksteise tunnete omaksvõtuga. Armastan Sind nii palju mu kallis kallis:)
to to SUlle 24. oktoober 2014, kl 21.07 |
Sina jälle katsu aru saada, et Sa ei saa mitte kuidagi teada, kas "Sulle"-t armastatakse või mitte, sest Sa ei tea, kes ta on. Mina ka ei tea, kes ta on ja kellele siin kirjutab. Me kõik oleme siin üksteisele võõrad ning siin põimuvad sadade, (kui mitte tuhandete) inimeste mõtted ja lood, mis võivad hetketi petlikult tuttavad näida.
Kui Sa tõesti tead, kes "Sulle" on, siis mine päriselus tema juurde või saada meil ja ütle talle otse: "Ära kujuta ette, Sind ei armastata!" Aga arvesta sellega, et võid ise ebamugavasse olukorda jääda, kuna tõenäoliselt Sa ikkagi tea, kes ta on ja kellele on suunatud tema postitused.
Kui Sa tõesti tead, kes "Sulle" on, siis mine päriselus tema juurde või saada meil ja ütle talle otse: "Ära kujuta ette, Sind ei armastata!" Aga arvesta sellega, et võid ise ebamugavasse olukorda jääda, kuna tõenäoliselt Sa ikkagi tea, kes ta on ja kellele on suunatud tema postitused.
Sulle kallis! 24. oktoober 2014, kl 21.19 |
Armastan Sind sellisena nagu oled ja sellena kes oled. Aemasta Sina mind samuti koos minu vigade ja parate külgedega. Just nii saame olla õnnelikud, me hing on vaba ja rahul ning me ei muretse, et ühel hetkel võiksime olla nõrgad ja teha vigu. Vajan Sind nii väga. Sinuga koos tunnen, et kõik on võimalik ja mu hinges on rahu ja tasakaal. Soovin, et ka Sina tunneksid samasugust sisemist rahu ja kindlust minuga koos olles. Sa oled armastusväärne ja turvaline kaaslane, kelle kõrval on hea elus edasi minna. Kallis, lähme koos!
mõistatus 24. oktoober 2014, kl 21.32 |
mõistatus 24. oktoober 2014, kl 21.48 |
armastan Sind! Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Jah, südamekutse aitas mul otsustada. Ja ma tahan
> Sind oma ellu, endale kaaslaseks ja Sinuga koos ca
> naks saada. Teed mind rõõmsaks, õnnelikuks ja ärat
> ad minus lapsemeelsuse, mis aitab elu ka karmimate
> l hetkedel lootusrikkalt võtta ja uskuda paremasse
> homsesse. Ma olen alati Sinusse uskunud ja Sa ole
> d ainus inene, kelle peale saan 100% loota, sest S
> a oped mind aidanud rohkem kui keegi teine seda lä
> bi aljude aastate teinud on. Oled mu elumaja vubda
> ment, millele luua hubane ja turvaline tulevik.
canaks saada? :)
-------------------------------------------------------
> Jah, südamekutse aitas mul otsustada. Ja ma tahan
> Sind oma ellu, endale kaaslaseks ja Sinuga koos ca
> naks saada. Teed mind rõõmsaks, õnnelikuks ja ärat
> ad minus lapsemeelsuse, mis aitab elu ka karmimate
> l hetkedel lootusrikkalt võtta ja uskuda paremasse
> homsesse. Ma olen alati Sinusse uskunud ja Sa ole
> d ainus inene, kelle peale saan 100% loota, sest S
> a oped mind aidanud rohkem kui keegi teine seda lä
> bi aljude aastate teinud on. Oled mu elumaja vubda
> ment, millele luua hubane ja turvaline tulevik.
canaks saada? :)
no mida 24. oktoober 2014, kl 21.54 |
to mõistatus 24. oktoober 2014, kl 22.09 |
to eelmisele 25. oktoober 2014, kl 14.44 |
IMY 25. oktoober 2014, kl 18.37 |
tere 25. oktoober 2014, kl 19.47 |
Olen kuulnud sellist lugu: Ema ja väikelaps (umbes 3-ne) sõidavad bussis. Emal vaja kähku metsapeatust, kuid et buss rahvast täis ja paremini mõjuks, siis palub bussijuhilt metsapeatust kuna lapsel kange pissihäda. Käivad siis ära ning bussi sisenedes bussijuht kenasti küsib lapselt: "Nooh, kas said pissi tehtud?" , laps vastab kõva selge häälega üle bussi: "Jaaa, ja emme tegi kaka kaa!".
to tere 25. oktoober 2014, kl 20.07 |
,, 26. oktoober 2014, kl 08.55 |
Sulle 26. oktoober 2014, kl 09.32 |
Kiss Me 26. oktoober 2014, kl 09.38 |
kiss kiss 26. oktoober 2014, kl 09.45 |
Kiss me 26. oktoober 2014, kl 09.46 |
mmmmmmmmmm 26. oktoober 2014, kl 09.49 |
Kiss me 26. oktoober 2014, kl 09.51 |
Lisa postitus