Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
Nii käib 01. november 2014, kl 12.25 |
armastuse pärast 01. november 2014, kl 16.19 |
eelmisele 01. november 2014, kl 17.06 |
armastuse pärast 01. november 2014, kl 17.20 |
Nii käib 01. november 2014, kl 18.07 |
armastuse pärast 01. november 2014, kl 21.58 |
täht 01. november 2014, kl 22.07 |
Sa ei ole kohtuda tahtnud, olen nii phu Sind oodanud. Enam ei oota, sest mis mõtet on hingesugulusel ilma usalduseta. Kahjuks näitaid sellise suhtumisega kuidas ja milliselt mind hindad ja väärtustad. Ma ei ole kalts, keda nii kohelda nagu sa seda tegid. Rohkem võimalusi ei ole ega tule. Head teed!
kle, täht! 01. november 2014, kl 22.21 |
tähele 02. november 2014, kl 10.01 |
th end 02. november 2014, kl 10.20 |
Saan aru, et siin suure suuga sõnavõtja on vapper silmast silma selgeksrääkija. Ei mingit seljataga foorumis sõimlemist ja mõnitamist, ei mingeid labaseid sõimukirju jne. Vapper tegelane oled, hea tunne sinu ja su julgete tegude pärast. Katsu tulevikuski ennast kokkusaamistele ilmutafa, mitte ära kohtu turvakaamerate kaudu.
... 02. november 2014, kl 10.36 |
Kahjuks ei ole hea tunne sinu tegudest. Reetmist ei saa andeks anda aga kui tõde ei tea siis ela valedes edasi. Kui sina ise kohale ei jõua siis ära süüdista teisi valedega. Kord jätad tulemata ja teinekord enam ei kutsuda aga sina aru ei saa...seleta palju tahad.
Otsi järgmine mõni lollike, kes endaga mängida laseb. Ja uhke "ninaeest" minema sõita. Kahjuks pole keegi kutsunud, et peaks kuhugi tulema? Proovi järgmist põlve paremini kasvatada, sest sinu käitumisest on väga häbi. Aga mis sest enam ega ma ära ei ole surnud sellepärast. Süüdista ainult iseennast, mitte teisi...
Otsi järgmine mõni lollike, kes endaga mängida laseb. Ja uhke "ninaeest" minema sõita. Kahjuks pole keegi kutsunud, et peaks kuhugi tulema? Proovi järgmist põlve paremini kasvatada, sest sinu käitumisest on väga häbi. Aga mis sest enam ega ma ära ei ole surnud sellepärast. Süüdista ainult iseennast, mitte teisi...
täht 02. november 2014, kl 10.40 |
Kui ma läksin, siis oli see minu teadlik otsus, sest tundsin, et meie omavaheline suhtlus oli kildudeks kukkunud ja teadsin, et ta ei hakka enam kunagi toimima. Kurb, aga mu sisemine kahtlus on saanud liiga palju kinnitust selleks, et seda kõike ühelgi moel jätkata. Mul ei ole vajadust ega põhjust midagi selgeks rääkida, kõik küsimused on leidnud ajaga vastused ja olen näinud, üksõik kui väga me kumbki ei pingutaks, teineteist väärtustada ja hinnata ei oska me ikkagi. Tahan, et võtaksid endale uue võimaluse olla algusest peale hea, austav ja ustav kaaslane selle jaoks, kes Sind südamest armastab, tean, et ta on olemas ja vajab Sind. Ka minu elus on keegi, keda näen tulevikus enda körval ja kelle jaoks tahaksin anda endast parima. Me kubki väärime austust armastust ja pühendumust. Ärme korda meid valusalt bumerangina tabanud vigu, mida teineteisega olles tegime. Saa õnnelikuks ja leia sisemine tasakaal ja rahu!
to ... 02. november 2014, kl 10.52 |
... 02. november 2014, kl 10.56 |
Ivo 02. november 2014, kl 11.08 |
to ... Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kahju, et sa ei ole suutnud järgmist põlvkonda end
> ale muretseda, nad oleksid sinu tegude üle väga su
> ur uhkust tunda saanud. Äkki lapsendad mõne kurva
> lstekodu lapse ja pakud talle sooja ja turvalist e
> lu koos enda üle uhkust tundmisega.
Teie sobite naisega nii hästi, et käivad kohe valetamise" meistrivõistlused"? Kahjuks ise ei soovi
sellisega peret luua. Aga edu järgmiste laste tegemisel
ning mõnitamise" meistrivõistlustel"!
-------------------------------------------------------
> Kahju, et sa ei ole suutnud järgmist põlvkonda end
> ale muretseda, nad oleksid sinu tegude üle väga su
> ur uhkust tunda saanud. Äkki lapsendad mõne kurva
> lstekodu lapse ja pakud talle sooja ja turvalist e
> lu koos enda üle uhkust tundmisega.
Teie sobite naisega nii hästi, et käivad kohe valetamise" meistrivõistlused"? Kahjuks ise ei soovi
sellisega peret luua. Aga edu järgmiste laste tegemisel
ning mõnitamise" meistrivõistlustel"!
sool & pipar; pipar & sool 03. november 2014, kl 23.49 |
see 1 06. november 2014, kl 15.46 |
Lisa postitus