Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
Korraks! 08. november 2014, kl 14.00 |
ahto 08. november 2014, kl 14.40 |
Paljudel noortel imetavatel emadel, selle asemel et imikuga rääkida või talle ümiseda laulukest, näpitakse nutitelefoni. Vähemalt söögi kordade ajal võiks käed eemal olla "pühast lehmast." Stress imikutel? Jäägu see parem olemata. P.S. Õnnitlused issidele isadepäeva puhul. Hoidkem OMA emmesid.
nujah 08. november 2014, kl 14.57 |
K 08. november 2014, kl 18.48 |
kolm 08. november 2014, kl 19.58 |
kolm 08. november 2014, kl 22.37 |
Piia 09. november 2014, kl 09.31 |
olime selle kutiga juba mingi kolm kuud käinud. mõlemad täiskasvanud inimesed. saabus siis lõpuks kätte see minu poolt kauaoodatud õhtu, mil lootsin lõpuks selle kutiga seksida ka.
pean mainima, et eelmängus oli ta väga tugev. täiesti vastupandamatu. ma olin viimse piirini üles köetud, ma oleks talle andunud kogu oma keha ja hingega. lõpuks kui olime mõlemad alasti ja tõesti ma olin juba valmis selleks, et ta hakkab koe mulle sisse lükkama, tuli mul meelde talle veel kantoss pihku sokutada. ta hakkas seda peale panema ja häkki nagu tardus. ja vajus mulle lihtsalt otsa, võttis kätega mu peast kinni ja ütles: sorry kallis, ma arvan, et me pole selleks veel valmis.
ja oligi kogu lugu!
pean mainima, et eelmängus oli ta väga tugev. täiesti vastupandamatu. ma olin viimse piirini üles köetud, ma oleks talle andunud kogu oma keha ja hingega. lõpuks kui olime mõlemad alasti ja tõesti ma olin juba valmis selleks, et ta hakkab koe mulle sisse lükkama, tuli mul meelde talle veel kantoss pihku sokutada. ta hakkas seda peale panema ja häkki nagu tardus. ja vajus mulle lihtsalt otsa, võttis kätega mu peast kinni ja ütles: sorry kallis, ma arvan, et me pole selleks veel valmis.
ja oligi kogu lugu!
viimasele 09. november 2014, kl 10.05 |
omakorda viimasele 09. november 2014, kl 10.36 |
laululinnuhaldjas 10. november 2014, kl 10.23 |
lõpp 10. november 2014, kl 20.32 |
Lisa postitus