Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

Andres 11. detsember 2014, kl 13.57
Me teame niigi, et Tema on armastatud ja hinnatud kuju. Loodan siiralt, et jumal annab talle jõudu nendest sündmustest toibuda!
Armastus kõnnib ringi, A - e võib leida kust iganes. Kas või tee "pealt"!!

-RAHU- le 11. detsember 2014, kl 15.08
kas selle teema autor on siis mees? mina arvan, et on naine. kas -RAHU- orientatsioon on teine? või on -RAHU- ise mees?

-RAHU- 11. detsember 2014, kl 15.40
Palju seda peab siin foorumis kordama, et olen naisisik ja kirjad on olnud meesisikule (kaksik, hobusele)... Siin vist mõni isik ei loegi kõike ja tulevadki arusaamatused ja segadused jne. Mina arvasin, et autor on meesisik ja ma võin ju isegi eksida, et autoriks on just Tema... Aga siin teemas on eelnevalt kirjas, et sarnasusi on ka reaalselt olnud Temaga ja selle teemaga! Ma lähen eemale praegu ja mul on toimetamist väljaspool seda foorumit...

eelmisele 11. detsember 2014, kl 19.00
Oleks hea, kui nii lihtsalt saaks leida selle, kellele öelda vajalikud sõnad. Soovin sulle ja kõigile neile, kes loodavad ja otsivad seda, kellele öelda asju, mis kunagi ütlemata jäid, kannatlikkust ja edu!

Ju ju 11. detsember 2014, kl 19.04
Need, kellele midagi ütlemata jäänud, on lihtsalt leitavad. On vaja vaid tõsist soovi.

Usually 11. detsember 2014, kl 19.12
Mis kasu on soovist-tahtmisest, kui inimene ei kuula ega vasta?!

tulesäde 11. detsember 2014, kl 19.13
eelmisega väga nõus. ühe lisandusega - mõlemad peaksid olema leppimisaltis, vähemalt valmis ära kuulama.

Usually 11. detsember 2014, kl 19.27
Sellepärast tulevad katkised südamed siia klubisse, et leevendust saada. Kuid see on vale ja ebamäärased vastused( mine- tea kellelt) ajavad inimesed veel rohkem katki. Sellega kaasneb ka tihti suhte lõpp, kuigi õiget inimest siin polegi!
On ainult vale "arvamine"!

tulesäde 11. detsember 2014, kl 19.37
siiatulijal tuleb eelnevalt endale selgeks teha, et ta mitte kuidagi ei saa siin kohata seda, kellega kohtumist ootab. tal on ainult võimalus siin endast kõik välja öeldes kirja panna, et südamel saaks kergem. muud midagi. kes midagi muud loodab või kujutleb, saab kindlapeale haiget.

Ju ju 11. detsember 2014, kl 19.42
Ma ju kirjutasingi, need, kellele vaja midagi öelda, nad pole võõrad, nad on ülesleitavad. Siin ei ole tõsiseltvõetav leppimiskontor. Siin saab auru välja lasta.

marju 11. detsember 2014, kl 19.45
kui sein on ees, kas sellest peab läbi murdma või üle ronima?

Ju ju 11. detsember 2014, kl 19.49

to Ju ju 11. detsember 2014, kl 19.49

Usually 11. detsember 2014, kl 19.52
Mis kasu on inimese kontaktist, kui sealt vastust ei tule? Kaasneb ainult veel sügavamad haavad ka reaalis, mitte ainult siin? Inimesed peaks veel vanal heal aastal oma vead parandama. Et edaspidi ei peaks vigu tegema ning valesid otsuseid!
Rääkimine ei maksa ju midagi?!

zzz 11. detsember 2014, kl 20.00
Usually Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mis kasu on inimese kontaktist, kui sealt vastust
> ei tule? Kaasneb ainult veel sügavamad haavad ka r
> eaalis, mitte ainult siin? Inimesed peaks veel van
> al heal aastal oma vead parandama. Et edaspidi ei
> peaks vigu tegema ning valesid otsuseid!
> Rääkim
> ine ei maksa ju midagi?!

ei maksagi. isegi see ei maksa, kui öelda lihtsalt ja selgelt: see on läbi. hämamine või ignoreerimine ei ole inimväärikusele sobivad.

Andres 11. detsember 2014, kl 20.03
Kui on väärt inimene taga siis murran või 8 aastat järjest seinast läbi. Hingerahu maksab rohkem, kui ravimine ning käega löömine!
Ärge siis hiljem kiruge ja kahetsege, et sein ees või taga. Või kellestki välja ei tehta, rääkimine on veel tasuta tänapäeval!

zzz 11. detsember 2014, kl 20.07
Andres, aga väärtuslikud ollakse ju vastastikku. Kas teisel poolel ei ole muud teha kui ainult oodata, millal ühendust võetakse, et siis vastata, et ei soovi suhelda või veel hullem, üldse mitte reageerida?

Ju ju 11. detsember 2014, kl 20.15
Pean silmas, kui inimesed suhtlevad vanamoodsal moel ehk silmast silma ning annavad teineteisele arusaadavaid vastuseid, siis tuleb nendega arvestada. Seinalõhkumise tagajärjeks võib olla halastusseks või halastussuhe, mitte vabade hingede koos või lahus elamine.

Anneli 11. detsember 2014, kl 20.16
Mehed teevad pidevalt midagi koledat, et nendest reaalis välja ei tehta. Üks lõputu halamine siin ja seal ja kolmandaks ei saanud tulla jne!
Selline käitumine on taunitav ja lihtsam lõpetada suhtlemine. Endal kergem ja milleks ennast piinata, kui ikka kasvatust taga pole!

to Andres 11. detsember 2014, kl 20.27
Kuidas see praktiliselt välja näeb, see seinast läbi murdmine? Millist tehnikat Te kasutate? 8 aastat...

Andres 11. detsember 2014, kl 20.37
zzz-le!

Sel hetkel väga oluline kaaslasele. " Kas teisel poolel pole midagi teha..." Tark kaaslane ütleb: Vaevalt, et sina ise oma kaaslasele truu oled, kui sellist juttu suukesest välja ütled???
Mina ei imesta üldse, et reaalis välja ei tehta. Eluga on vaja edasi minna, rääkimine on vajalik.. Et teineteist edaspidi ei vihkaks ning austatakse teise otsust!
Mitu korda oled sina maha istunud ja silmast-silma rääkinud? Et vastused saadakse ikka õigelt inimeselt, mitte siin foorumis- kelleltki?!
Arvan, et ühtegi? Milleks siis kaaslast süüdistada?!
Milleks sinule üldse kaaslane ja armastus? Kui ei soovigi teada, millised mõlemad välja näevad???!

ei saagi teada 11. detsember 2014, kl 20.41
See, mis tundub seinana, võib olla lihtsalt teadmatus. Võib ju olla nii, et kaks inimest hoolivad teineteisest väga, aga kumbki ei saa eales teada, et tunne on vastastikune. Kui vähemalt üks neist on juba hõivatud, siis muidugi ongi vist nõnda kõigile parem.

Ju ju 11. detsember 2014, kl 20.45
Appikene. Kui hoolid ja usaldad, siis räägid ja leiate koos lahenduse.

Andres 11. detsember 2014, kl 21.11
Mõnele on väga raske selgeks teha, et üks samm ja armastusest saab vihkamine!
Keegi tundis huvi minu tehnika vastu. Kui mina kunagi noor olin siis rääkisin naisega läbi ukse. Ei lastud lihtsalt sisse aga kolmas kord lasti sisse ja rääkisime viimase jutu kohvi taga. Sai aru, mida ta valesti tegi ja tänaseks on edukas ärinaine välismaal!
Meie riigis peaks alustama suhtlemis " koolitustest",
sest paarid ei oska suhelda. Hea seegi, kui mõni mees teab...Milline kaaslane välja näeb!
Aasta pole veel läbi, seega saavad veel kõik oma vead parandada. Muidugi, kes seda soovivad!
Kaunist õhtu jätku kõigile!

to Andres 11. detsember 2014, kl 21.19
Kaunist õhtut, jah, aga jutt oli jube segane.

armastus 11. detsember 2014, kl 21.53
teeb julgeks! Sa tead, et tunded on ühepoolsed aga võtad ennast kokku ja lähed kallistad ta ikka ära...Edasi tuleb veeuputus ja kõik muu ka aga ikkagi oli see seda väärt!

Unes 11. detsember 2014, kl 22.26
või ilmsi sul selline lugu?

kas 11. detsember 2014, kl 22.37
Andres on väheke võtnud? Väga seosetu jutt.

armastus 11. detsember 2014, kl 22.39
Oli ilmsi.

Andres 11. detsember 2014, kl 23.04
Mõni eelnev kirjutaja ajab päris ebaadekvaatset juttu. Peaks natuke koputama küll, ega ise sellest aru ei saa!
Mõni lause läks mõnele mehele hinge siis pole minu probleem. Ega ta vihjest aru ei saa, et omaga on asjad halvasti? Parem ikka, kui rahvas ütleb?!
Vabandust aga küsi temalt täpsemalt järgi!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!