Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
Andres 11. detsember 2014, kl 13.57 |
-RAHU- le 11. detsember 2014, kl 15.08 |
-RAHU- 11. detsember 2014, kl 15.40 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 333 |
Palju seda peab siin foorumis kordama, et olen naisisik ja kirjad on olnud meesisikule (kaksik, hobusele)... Siin vist mõni isik ei loegi kõike ja tulevadki arusaamatused ja segadused jne. Mina arvasin, et autor on meesisik ja ma võin ju isegi eksida, et autoriks on just Tema... Aga siin teemas on eelnevalt kirjas, et sarnasusi on ka reaalselt olnud Temaga ja selle teemaga! Ma lähen eemale praegu ja mul on toimetamist väljaspool seda foorumit...
eelmisele 11. detsember 2014, kl 19.00 |
Ju ju 11. detsember 2014, kl 19.04 |
Usually 11. detsember 2014, kl 19.12 |
tulesäde 11. detsember 2014, kl 19.13 |
Usually 11. detsember 2014, kl 19.27 |
tulesäde 11. detsember 2014, kl 19.37 |
Ju ju 11. detsember 2014, kl 19.42 |
marju 11. detsember 2014, kl 19.45 |
Usually 11. detsember 2014, kl 19.52 |
zzz 11. detsember 2014, kl 20.00 |
Usually Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mis kasu on inimese kontaktist, kui sealt vastust
> ei tule? Kaasneb ainult veel sügavamad haavad ka r
> eaalis, mitte ainult siin? Inimesed peaks veel van
> al heal aastal oma vead parandama. Et edaspidi ei
> peaks vigu tegema ning valesid otsuseid!
> Rääkim
> ine ei maksa ju midagi?!
ei maksagi. isegi see ei maksa, kui öelda lihtsalt ja selgelt: see on läbi. hämamine või ignoreerimine ei ole inimväärikusele sobivad.
-------------------------------------------------------
> Mis kasu on inimese kontaktist, kui sealt vastust
> ei tule? Kaasneb ainult veel sügavamad haavad ka r
> eaalis, mitte ainult siin? Inimesed peaks veel van
> al heal aastal oma vead parandama. Et edaspidi ei
> peaks vigu tegema ning valesid otsuseid!
> Rääkim
> ine ei maksa ju midagi?!
ei maksagi. isegi see ei maksa, kui öelda lihtsalt ja selgelt: see on läbi. hämamine või ignoreerimine ei ole inimväärikusele sobivad.
Andres 11. detsember 2014, kl 20.03 |
zzz 11. detsember 2014, kl 20.07 |
Ju ju 11. detsember 2014, kl 20.15 |
Anneli 11. detsember 2014, kl 20.16 |
to Andres 11. detsember 2014, kl 20.27 |
Andres 11. detsember 2014, kl 20.37 |
zzz-le!
Sel hetkel väga oluline kaaslasele. " Kas teisel poolel pole midagi teha..." Tark kaaslane ütleb: Vaevalt, et sina ise oma kaaslasele truu oled, kui sellist juttu suukesest välja ütled???
Mina ei imesta üldse, et reaalis välja ei tehta. Eluga on vaja edasi minna, rääkimine on vajalik.. Et teineteist edaspidi ei vihkaks ning austatakse teise otsust!
Mitu korda oled sina maha istunud ja silmast-silma rääkinud? Et vastused saadakse ikka õigelt inimeselt, mitte siin foorumis- kelleltki?!
Arvan, et ühtegi? Milleks siis kaaslast süüdistada?!
Milleks sinule üldse kaaslane ja armastus? Kui ei soovigi teada, millised mõlemad välja näevad???!
Sel hetkel väga oluline kaaslasele. " Kas teisel poolel pole midagi teha..." Tark kaaslane ütleb: Vaevalt, et sina ise oma kaaslasele truu oled, kui sellist juttu suukesest välja ütled???
Mina ei imesta üldse, et reaalis välja ei tehta. Eluga on vaja edasi minna, rääkimine on vajalik.. Et teineteist edaspidi ei vihkaks ning austatakse teise otsust!
Mitu korda oled sina maha istunud ja silmast-silma rääkinud? Et vastused saadakse ikka õigelt inimeselt, mitte siin foorumis- kelleltki?!
Arvan, et ühtegi? Milleks siis kaaslast süüdistada?!
Milleks sinule üldse kaaslane ja armastus? Kui ei soovigi teada, millised mõlemad välja näevad???!
ei saagi teada 11. detsember 2014, kl 20.41 |
Ju ju 11. detsember 2014, kl 20.45 |
Andres 11. detsember 2014, kl 21.11 |
Mõnele on väga raske selgeks teha, et üks samm ja armastusest saab vihkamine!
Keegi tundis huvi minu tehnika vastu. Kui mina kunagi noor olin siis rääkisin naisega läbi ukse. Ei lastud lihtsalt sisse aga kolmas kord lasti sisse ja rääkisime viimase jutu kohvi taga. Sai aru, mida ta valesti tegi ja tänaseks on edukas ärinaine välismaal!
Meie riigis peaks alustama suhtlemis " koolitustest",
sest paarid ei oska suhelda. Hea seegi, kui mõni mees teab...Milline kaaslane välja näeb!
Aasta pole veel läbi, seega saavad veel kõik oma vead parandada. Muidugi, kes seda soovivad!
Kaunist õhtu jätku kõigile!
Keegi tundis huvi minu tehnika vastu. Kui mina kunagi noor olin siis rääkisin naisega läbi ukse. Ei lastud lihtsalt sisse aga kolmas kord lasti sisse ja rääkisime viimase jutu kohvi taga. Sai aru, mida ta valesti tegi ja tänaseks on edukas ärinaine välismaal!
Meie riigis peaks alustama suhtlemis " koolitustest",
sest paarid ei oska suhelda. Hea seegi, kui mõni mees teab...Milline kaaslane välja näeb!
Aasta pole veel läbi, seega saavad veel kõik oma vead parandada. Muidugi, kes seda soovivad!
Kaunist õhtu jätku kõigile!
armastus 11. detsember 2014, kl 21.53 |
Andres 11. detsember 2014, kl 23.04 |
Mõni eelnev kirjutaja ajab päris ebaadekvaatset juttu. Peaks natuke koputama küll, ega ise sellest aru ei saa!
Mõni lause läks mõnele mehele hinge siis pole minu probleem. Ega ta vihjest aru ei saa, et omaga on asjad halvasti? Parem ikka, kui rahvas ütleb?!
Vabandust aga küsi temalt täpsemalt järgi!
Mõni lause läks mõnele mehele hinge siis pole minu probleem. Ega ta vihjest aru ei saa, et omaga on asjad halvasti? Parem ikka, kui rahvas ütleb?!
Vabandust aga küsi temalt täpsemalt järgi!
Lisa postitus