Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

avalikult 09. juuli 2015, kl 13.38
kallima omamine ei ole elus ainus põhjus õnnelik olemiseks, ainult üks põhjustest.:)tema olemasolu ei tähenda ööpäevaringselt üksteise küljes rippumist.
siin käin sinuga umbes samal põhjusel. ilma tuule ja vihmata ei oskaks me hinnata päikesepaistet. :)

Süda 09. juuli 2015, kl 17.09
Inimeses on palju rohkem sära, kui ta olemas on...Paneb mind kiiremini tööle. Aga pole hullu, saan ikka puhata ka...lastakse ikka!
Ära oma õnne siis ära kaota, tagasi saada pole enam võimalik. Paljud ei saagi seda kunagi tundma!

- 09. juuli 2015, kl 17.41
https://www.youtube.com/watch?v=lTPnGTIA01E

avalikult 09. juuli 2015, kl 18.42
ei ta nii kergesti kao, ei tohi valida sellist, kellel "kuspoolt tuul, sealtpoolt meel". kordan veelkord, et armastus ei ole ega tohiks kellelegi olla elu eesmärk nr1. nii jääb elu liiga ühekülgseks. armastus täiendagu elu, aga mitte vastupidi.:)

Süda 09. juuli 2015, kl 18.56
Nr 1 ta just on ja meie kõik soovime leida endale " Elu armastuse kõrvale "!
Kellega kõike jagada, sest lapsed sünnivad ikka armastusest ning muretsetakse oma armastatud kaaslasega. Kahjuks on mõnel ka vastupidi ning kaaslane tuleb leida ikka selline? Et ei peaks kunagi maha jätma ega häbi tundma!
10:1 ei saa teha kõike, kuid 10 asja saab teha ainult oma armastatuga!
Kahjuks kaob mõnel kallimal armastus sama kiiresti, kui tuul selle kauni tunde kohale tõi!

avalikult 09. juuli 2015, kl 19.15
nende "elu armastustega" tundub viimasel ajal päris priisata, mõnel neid "elu armastusi" lausa 3 või 4...mis sellest arvata?
tore, kui sina armastusest nõnda mõtled, kuid luba, et kõik ei pea täpselt nii arvama, igal oma nägemus armastuse tähtsusest tema elus. mida kramplikumalt oma armastusse ja armastatusse klammerdud, seda suurem on oht sellest ilma jääda. mõõdukust kõiges, ka armastuses!

Süda 09. juuli 2015, kl 20.13
Endale elus kahest piisab!
See pole õige armastus: 3&4? Vaata neid paare, kes on kokku saanud ja jäänud. Algab ikka: Armumine, armastus, kodu, lapsed, töö st. kuni surm lahutab!
Lihtsalt, et rohkem raha oleks ning head elu saada - selleks ei pea tundeid teesklema? Elu näitab, et nii tehakse? Et seda kõike saada ja veel k...i peale. See pole mingi uudis aga on ka erilisi. Ja seda erilist leiab vaid 10:2!
Õnneks ise ei pea kellestki kinni hoidma, lihtsalt armastus leiab mind enne üles - kui pähegi selline mõte üldse jõuab. Ei saa öelda, selles suhtes olen tõesti õnnelik inimene? Ilus, kena, meeldiva käitumisega röövlid on ümber " ringi "? Ei saa vastupidist väita - olen armastatud ja oodatud inimene?!
Kõigile pole seda õnne antud!

avalikult 09. juuli 2015, kl 21.10
mina näen asja nii, et armastusi võib elus tõesti kaks olla, aga elu armastust saab olla küll ainult üks. muidugi juhul, kui sul ei ole rohkem elusid kui üks.:)
lähtudes sinu viimasest lausest soovin kõigest südamest, et kõigile oleks elus armastust antud. kõik sünnime siia ilma valge lehena, armastuse puudus on sagedaim põhjus muutuda kurjaks, vägivaldseks, õnnetuks.

armastus ei hüüa tulles 09. juuli 2015, kl 21.49
https://www.youtube.com/watch?v=5G4O5AMSevc

Süda 09. juuli 2015, kl 21.50
Soovin väga, et sind ümbritseb edaspidi palju armastust. Leiaksid elus õige tee, see tee viib sind õige armastuseni!
Tore oli sinuga siin lobiseda aga mina hakkan edaspidi lööma teises suunas. Ehk harva jalutan siit läbi ning tunnen mõnele õnnetule kaasa. Öeldakse, et kolm on kohtu seadus ning see kallis aeg on täis!
Tulin kunagi siia vihje peale ja puhtana ning lahkun siit ka puhta lehena. Küll aga kogemuse võrra rikkamana. St, et armastus polnudki puhas ning puutumata. Aga jah, kes mida elus tähtsaks peab? On meie enda SÜDAMES & HINGES KINNI!!!!!!!!

armastus ei hüüa tulles 09. juuli 2015, kl 22.03
https://www.youtube.com/watch?v=gUUdQfnshJ4

avalikult 09. juuli 2015, kl 22.05
avalikult Kirjutas:
-------------------------------------------------------

armastuse puudus on sagedaim põhjus muutuda kurjaks,
> vägivaldseks, õnnetuks.

mina näen asja nii.kyik on mytlemises kinni milline inimene sa olla tahad.

südamele 10. juuli 2015, kl 09.52
On selline ütlemine-
kiida lolli,loll tõmbab ennast lõhki!
Sinu postitusi lugedes jäi kuidagi halb tunne.

A 6 10. juuli 2015, kl 11.05
Sinusuguse jaoks on süda liiga tark. Kui sina temani ei küüni siis lõpeta teiste solvamised. See, et sinu enda elu on paras " pasameri" siis ei tasu teistele kade olla!
Ju polnud sina siis tema jaoks õige ega oska kõige lihtsamaid probleemegi lahendada!

Vaata, et sina armukeste pidaja kunagi lolliks ei jää?!IRW

mööduja 10. juuli 2015, kl 11.39
oh seda Delfi nurgakest. kõike siin jagub.

ei ole 10. juuli 2015, kl 14.11
siin keegi liiga tark. jumalaid delfi naistekas ei leidu, kõik luust ja lihast inimesed, ühel üks ja teisel teine puudus.

ringirändaja 10. juuli 2015, kl 14.43
miks siin nii palju hulle mutte ringi liigub, kes youtube muusikat siia ümber tõstavad? kõrvalteema on eriti õõvastav, laotakse lihtsalt jutti. milleks seda vaja on? kas need on inimesed, kes oma mõtteid ei oska kirja panna ega teistega suhelda, siis laovad linke siia, tundes ennast selle läbi suhtluse osalistena? või mis see eesmärk on?

viimasele 10. juuli 2015, kl 15.00
See on üks viis, kuidas oma tundeid väljendada ning armastust avaldada!

ringirändaja 10. juuli 2015, kl 15.05
kellele nad neid tundeid siin avaldavad? miks oma sõnaoskust ei kasuta? nii palju tundeid ja armastust, mitu aastat linke laduda? siis on küll nupu juures midagi puudu inimesel.

niisamamuidu 10. juuli 2015, kl 16.33
miks küll tähed taevalael
ja kuu sealt paistab alla?
miks on päeval päike seal
ja vahest vihma kallab?

miks kõik suvel rohetab
sügisel see kuhtub?
miks on talvel lumi maas
hangi aina kuhjub?

miks kõik lapsed väikesed
suureks kord on kasvand
miks on mõni jutukam
teine sõnaahtram?

miks on mõnel kalduvus
vallutada tippe
teisel aga soodumus
lehvitada lippe?

igavesti miks on keegi
küsimuste küsija
ja kas targemaks saab seegi
kes ei küsi midagi?

küsida võiks minagi
sadatuhat korda
oskab ehk siis keegigi
vastust mulle anda?

küsiks kokku maad ja ilmad
päriks aina enam
unuks lahti suu ja silmad
see vist poleks kena

pigem lõpetan nüüd selle
luuletuse miksist
avan raamatu ja jälle
targemaks saan viksilt

---

Vähe sai neid mikse siia,
laotud küllap kirja
aga ehk siis paber-pliiats
aitavad meid välja.:)

ringirändaja 10. juuli 2015, kl 17.51
eelmine, raudselt parem kui lingitamine, aga vastust see siin toimuvale jaburdusele ikkagi ei anna. muusikat ühest kohast teise tõsta aastaid, arvates, et teised ei oska ise kuulata, on rohkem kui jabur. miks teised seda siin peavad kuulama, kui youtube on olemas? kui tahab, kuulab ise, seda mida kuulata meeldib.

küsimuste vastused 10. juuli 2015, kl 18.13
Selle asja nimi on sõltuvus. Ja võib-olla on tegu sundkäitumisega.

Pöördu spetsialistide poole, kes selgitavad üksipulgi sulle inimaju toimemehhanisme ja käitumismustreid.

Ning küsimusele, miks teised peavad kuulama, tead ise ka vastust. Ei peagi kuulama. Miks näppida seda lingitamisteemat, kus keegi end välja elab? Las tema olla omaette, teisi ta ju ei sega. Mitte keegi ei pane sind ega kedagi teist seina äärde ega ähvarda relvaga maha lasta kui sa nüüd neid siia pandud muusikalinke ei ava.

Ilmselt on see mõne inimese jaoks selline reaalsusest pakkupugemise võimalus, kus ta tunneb end turvaliselt ja hästi. Las temal olla see võimalus nagu eraldi toas või ruumis viibida ja teised ei peaks end sellest segada laskma.

ringirändaja 10. juuli 2015, kl 18.46
need sõltlased peaksid spetsialisti poole pöörduma, mitte mina. või nüüd tuleb välja, et mina olen haige, et mulle selline käitumine veidi haige tundub? ega ei imestakski. ikka: ärge teised siin olge, ärge vaadake ega kuulake, mis ma siia topin...
kelle jaoks sa siis topid?

jeesus mariiiia!!!!! 10. juuli 2015, kl 18.52
ringirändaja Kirjutas:
> eelmine, raudselt parem kui lingitamine, aga vastu
> st see siin toimuvale jaburdusele ikkagi ei anna.
> muusikat ühest kohast teise tõsta aastaid, arvates
> , et teised ei oska ise kuulata, on rohkem kui jab
> ur. miks teised seda siin peavad kuulama, kui yout
> ube on olemas? kui tahab, kuulab ise, seda mida ku
> ulata meeldib.

domkop!!!

küsimuste vastused 10. juuli 2015, kl 19.00
Keegi pole kuskil öelnud, et haige oled. Ära küta end üles, kuigi miks ka mitte. Auru väljalaskmise paik see ju on.

Kõik on ju tõlgendamise küsimus. Mina mõtlesin spetsialistide poole pöördumise all seda, et nemad suudaksid sulle üksikasjalikult ära seletada selle, mida mina antud juhul ei oska. Ei arvanud, et võtad seda kui enda ravilemineku soovitust.

Mina pole ei öö ega temaga suhtlejad. Nii et mulle vastavasisulisi küsimusi ei ole vaja esitada.

Aga küsimus sulle. Kui jalutad mööda teed ja näed seal sellist korralikku koerakakahunnikut, kas astud sisse, asud selles näpuga sorkima ja vihaselt aru nõudma, miks koer selle keset teed paigutas ja miks selline korralagedus taeva all on või astud õlgu kehitades edasi?

irw 10. juuli 2015, kl 19.06
jeesus mariiiia!!!!! Kirjutas:
> ringirändaja Kirjutas:
> ------------------------
> -------------------------------
> > eelmine, raud
> selt parem kui lingitamine, aga vastu
> > st see
> siin toimuvale jaburdusele ikkagi ei anna.
> > m
> uusikat ühest kohast teise tõsta aastaid, arvates
>
> > , et teised ei oska ise kuulata, on rohkem ku
> i jab
> > ur. miks teised seda siin peavad kuulam
> a, kui yout
> > ube on olemas? kui tahab, kuulab
> ise, seda mida ku
> > ulata meeldib.
>
> domko
> p!!!

youtubest ise muusikat kuulata on muidugi loll, oota ikka, kui keegi suvatseb sulle linke visata siia, siin kõlavad need hoopis paremalt. irw

ringirändaja 10. juuli 2015, kl 19.13
küsimuste vastused Kirjutas:
>
>
>
>
> Aga küsimus sulle. Ku
> i jalutad mööda teed ja näed seal sellist korralik
> ku koerakakahunnikut, kas astud sisse, asud selles
> näpuga sorkima ja vihaselt aru nõudma, miks koer
> selle keset teed paigutas ja miks selline korralag
> edus taeva all on või astud õlgu kehitades edasi?

võrdled nüüd isegi seda p*ska koerahunnikuga, kuigi minuga ei maksa demagoogitseda, pole mõtet. kui kõik õlgu kehitades mööda astuks, upuksime varsti koerajunnide sisse. ikka eestlaslikult lamba moodi: ärge jumala pärast millegi kohta midagi öelge, las teevad, mida tahavad.

küsimuste vastused 10. juuli 2015, kl 19.16
Tubli!

Ma soovitaks inimestel edaspidi tegeleda rohkem enesearengu kui tühiasjade üle kaklemisega.

ringirändaja 10. juuli 2015, kl 19.19
lambal pole kuhugi palju areneda, ootab alandlikult määgides, millal temast šašlõkk saab. peaasi, et midagi ei poetaks, muidu keegi veel solvub...

jeesus mariiiia!!!!! 10. juuli 2015, kl 19.35
huvitav, et ma ise sellest probleemi ei tee, miks ma peaksingi? See on ka point ehk, mida see treine tegelane püüdis siin esile tuua! Siin on jah igasugu minugijaoks ebanormaalset, kuid ma ei lase sellest häirida!
Kui sa kehtestad end foorumis siin, üritades kedagi muuta, kes on teinud mingit oma muusikalinkimist siin aastaid, laskud sa temaga automaatselt ühele pulgale! Sa ei saavuta sellega mittemidagi.. internetis.. kusagil foorumis.. taevas hoia ausalt! Tundub nagu miski kehtestamis vajadus, mis langeb foorumis automaatselt "peaga vastu seina" jooksuga! :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!