Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

assasüda 11. september 2015, kl 20.27
minge nüüd oma jutuga. delfis mula ajamiseks pole kellelgi vaja mingeid dokumente esitada. aga kes soovib, võib ju oma isikuandmed kohe üksikasjalikud kirja panna, kõik elu jooksul saadud diplomid üles laduda ja kontoseisu ka avalikustada.:)

ma pole küll kunagi eeldanud, et delfi lobale peaks järgnema kohe seks ning sellele omakorda kaljukindel suhe.:)

ärge nüüd pilli lõhki ka ajage, eided-taadid!

Ly 11. september 2015, kl 20.59
assasüda, tegelikult on sul ju õigus, et see vestles siin ei pea kuhugi viima ja võibki jääda lihtsalt lobaks.
Aga reeglina omame juba teataval määral kogemusi mille järgi eeldame mida loetud sõnade taga mõeldakse ja teeme omad järeldused. Mina nimetan seda lugeja hääletooniks, üks loeb seda inisevalt, teine efooriliselt, kolmas käskivalt jne.
Rohkem seda pilli lõhi ei aja. :)

mees, kes hinges üksi 11. september 2015, kl 21.09
assasüda on asjast päris õigesti aru saanud, seksi ega abiellumist ma tänaseks õhtuks küll ei plaaninud. jätab selle ikka edaspidiseks, kui tohib?;)

assasüda 11. september 2015, kl 21.29
palun, palun. homme jõuad abielluda ja ülehomme õhtul ehk ka seksida.:)

mees, kes hinges üksi 11. september 2015, kl 21.36
küll need naised on kannatamatud selle seksiga!;) mina tahaks ikka kaks kuud käia enne kui voodisse viin.

Ly 11. september 2015, kl 21.47
No ei saa mitte vaiki olla...
Nii et iga paar kuu tagant saad linnaloa.

mees, kes hinges üksi 11. september 2015, kl 21.52
Ly, otsi abi, sul on probleem.:) Kas su mees krapsab kõrvalt?

Ly 11. september 2015, kl 22.17
Nojah, probleem on mul tõesti. Tegelikult peegeldan siin tekkinud tutvusi. Ja nüüd ei saa ämbrist välja.

mees, kes hinges üksi 11. september 2015, kl 22.31
Ei tasuks sul ehk siis iga tutvust kohe suhtena võtta ja voodisse minekuga võiks ka mõne päeva oodata. Kaks kuud on ehk jah tänapäeval liig.;)

assasüda 11. september 2015, kl 22.41
ei ole midagi liig. vaja ju inimest tundma õppida. tegelikult, kas selliseid mehi veel leidub (ajad pada, mees?) või on tegu miraažiga?:) kõigil on ju pidevalt nii kiire elamisega, et pole aega hingegi tõmmata ega teist tundma õppida.

mees, kes hinges üksi 11. september 2015, kl 22.51
Olen fossiil vist jah, aga just nii ma mõtlen. Parem võtta alguses aeg maha kui pärast olla haavatud nagu Ly.

assasüda 11. september 2015, kl 22.53
naudid kogu protsessi, mille kulminatsioon saab seda magusam olema, mida kauem sa seda edasi lükkad.:)

mees, kes hinges üksi 11. september 2015, kl 22.59
midagi umbes jah nii. ei saa öelda, et oleksin selle mõtteviisiga midagi kaotanud või millestki ilma jäänud.

assasüda 11. september 2015, kl 23.23
sõbralikud ja südamlikud inimesed, head ööd teile!

mees, kes hinges üksi 12. september 2015, kl 17.22
kena laupäeva jätku! mida tegusat tänane laupäev tõi?

juhtus pime 12. september 2015, kl 19.20
kindlalt ei küsinud sa seda minult, aga mul tuli kihu peale vastata - tegus oli see päev minule küll, hommikupoolik jäi leivatöö alla, pärastlõunane kulus hobile ära, tänan küsimast:)

kas ma tohin küsida (ei jõudnud hakata uurima siinset pikemat ajalugu), millisesse vanusesse sa tulevase hingekaksiku liigitad (sry, et nii kohe, aga ma tõesti käin siin juhtumisi harva /sinu nimi hakkas äkki silma)

mehele, kes hinges üksi

mees, kes hinges üksi 12. september 2015, kl 19.44
on ise 52 aastat noor.:) sellepärast ei otsi enam piitspeenikesi plikahakatisi hingehoidjaks. elus on nähtud, et sisemine ilu maksab tunduvalt rohkem kui välimine. selle tõeni tuleb igal mehel ise jõuda, mõni ei jõuagi. ilu on väegade suhteline mõiste ja kuradima kaduv, sellepärast panustan mina hingele. otseselt ei tulnud siia lantima, leidsin kena pealkirjaga teema ja maandusin esialgu vaid jutuajamiseks. eks vaatame, mis edasi saab.

juhtus pime 12. september 2015, kl 19.49
ma küsisin ja sain vastuse, tänud, ma lähen ja mõtlen selle üle vähe järele :)

juhtus pime 12. september 2015, kl 21.10
mõeldud. ja aru saadud, et olingi see, mida olla ei tahtnuks, ebaviisakas. sinu laupäeva kohta tuli alles nüüd ette küsida. kui soovi ja kohalolekut on, miks mitte ka vestelda.

mees, kes hinges üksi 12. september 2015, kl 21.23
ma jäin oma laupäevaga rahule. putitatud autot, käik sügisese looduse valda kaameraga.lõpuks saun ja söök.

assasüda 12. september 2015, kl 21.37
mida huvitavat kaamera ette jäi? said äkki mõne looma ka kaadrisse. põnev.

mees, kes hinges üksi 12. september 2015, kl 21.47
täna looma ei sattunud nägema, polnud sobiv koht nendele.

juhtus pime 12. september 2015, kl 21.48
seega tavaline täisväärtuslik päev (?:)

mida lisaks võiks huvi tunda... pean möönma, et kerge üldsilmne vestlus polegi nii kerge kui tundus, v.o midagi teadmistest (teemale vihjates), v.o on sinul mõtteid?

assasüda 12. september 2015, kl 21.50
ma olen alati mõelnud, et loodusfilmide tegijatel ja loodusfotograafidel peab ikka hirmus kannatus olema. selleks, et näiteks metssiga pildile saada, võib olla vajalik mitmeks ööks end kuskile rappa või metsa vedada ning lihtsalt oodata sobivat juhust. tulemus on muidugi kannatust väärt, aga ikkagi on see päris aeganõudev ettevõtmine.

juhtus pime 12. september 2015, kl 21.52
kas käikudel sammud üksi või on seltsiks ka mõni neljajalgne?

mees, kes hinges üksi 12. september 2015, kl 22.11
nõuab küll kannatust ja tahet, et mitte püssi põõsasse visata.:)
neljajalgne ei ole kaameramehele hea seltsiline. muidu küll.

juhtus pime 12. september 2015, kl 22.47
jah, neljajalgne on väga hea seltsiline, eriti nendele, kellele meeldib loodust lähedamalt vaadata kui aknast. kui veel naissoost olla, on seltsiline suisa möödapääsmatu (inimestele tundub ju imelik kui naine päris üksinda loodusradu käib).

aga minu pikk päev jõuab täna lõpusirgele ja hommik on ootamas varajaselt karge jalutuskäiguga:) meeldivat laupäeva jätku.

mees, kes hinges üksi 14. september 2015, kl 19.32
on siin tänagi kedagi jutuajamiseks? esmaspäev seljataga, kaugel see reede enam on.

assasüda 14. september 2015, kl 20.14
eriline optimist! üldiselt võib kergemalt alles siis hingata kui kolmapäev läbi on.

mees, kes hinges üksi 14. september 2015, kl 20.21
kolmapäeval tunnen ennast juba nagu reedel. muidu aga on kolmapäev lemmik nädalapäev. sündinud ka ise kolmapäeval.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!