Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

Arvan jah 04. detsember 2015, kl 10.18
Eks uus luud pühib ikka paremini aga vaata, et 3x hullemat ei saa. Ära seisa foori all, vaid liigu edasi. Teised on järjekorras!
Liigu edasi või tagasi või seisa paigal aga südamest saa tooli tühjaks ei tee!
Õnn kaasa ja saa happyks!

to igatsusele 04. detsember 2015, kl 17.40
Küsid, miks ta juba ometi sinu juurde ei jõua, aga võib-olla on takistajaks teadmatus. Ehk ei ole tal aimugi, et teda igatsed ja ootad?

igatsusele 04. detsember 2015, kl 18.18
see, kelle südames armastus pesitseb, teab alati, et teda oodatakse ja igatsetakse.

kalmer von tuvi 04. detsember 2015, kl 20.08
Eile pidi mingi vene laulja kelle perekonna nimi Turetski pikalt seletama, et tema nimel ei ole mingit seost Türgiga! Paljud olid soovitanud perekonna nime vahetada! Tüüp viskas nalja, et kas võtan Antituretski!

uskusin,et kõik muutub 05. detsember 2015, kl 18.22
Olgu neetud see minut, kui ma sellise rumala otsuse joomine maha jätta tegin! Läksingi poodi, panin korvi siis pätsi päris leiba, kuus muna, pudeli limunaadi „Saku Hele“ ning igaks juhuks ka paari puhtaid aluspükse ja läksin kassasse maksma. Kassas nägin küll, et teised vaatavad mind imelikult, aga öelda keegi midagi ei julgenud. Kassamoor laskis limunaadi, leiva ja alukad masinast läbi, aga munapaki peale hakkas masin hirmsasti piiksu lööma.

viimasele 05. detsember 2015, kl 21.26
Väga labane jutt ja milleks sellist jura siia kirja panna?

vastus. 05. detsember 2015, kl 21.59
mas - Miks seda õigele inimesele otse ei ütle? Mis sind takistab seda tegemast? Kinni istud või?
Mina armastan ka aga müksan teist õhtuti, sest elu on lihtsalt ilus!
Hoia end soojas, tuleb külm öö!

kui ta sinust niipalju hoolib nahhui sa siin huiad siis ? ei igatse ega hooli sinust keegi.

sina oled vist Keegi, kes kõigest teab kõikke? Saad vastu hambaid, siis näed, kes kui palju sinust diblast hoolib...

mõttetu idioot see ma armastan sind. möliseb ja möliseb, hull tregija ime loffi tolgus.

no ajukääbiku sõnu ma tõsiselt ei võta! Sa ikka lävi omasugustega!

Jah, kes siin lugemas käib või kes siin kellele smsi jätab - teab vaid ainult tuul!
Ikka loen, see on väga tähtis - kui planeerid midagi suurt!

Oma p....s elus ära süüdista teisi, mõnitamine mõjub ärile halvasti?!

Kas tundub et käib siin? Tundub et keegi kannatab tõsise " delusion-i " all! Kujutab ette et keegi õhkab tema järele kuigi nagu aru saada ei taha too isik temaga isegi suhelda irw. Ilmselgelt reaalsusest võõrandunud tädike. Kui keegi sind tahaks oleks ta ammu sind reaalses elus ülesse otsinud. Get help~!

kus sa küll oled? ei jõua sind enam oodata.:( mis küll sind takistab minu juurde jõudmast?

MIS INISED SIIN SA KÕNTSANE HOOR????

Oh, mu kullakallis, kuidas küll igatsen Sind! See teeb lihtsalt nii palju haiget....

Sinust saab väljavalitu!....mille jaoks?

jälle üks, kes suvaliselt solki teiste kaela kallab, arvates, et süüdlane on siin?

kullakene, sina old ammu maha kantud. Palju asjalikum tegelane minu südames ja peagi ka minu elus. Sa olid hale mängur, kelle küüsist viimaks pääsesin. Punkt.

mõtlevad ja loodavad, et nende postitusi loevad just need, kes on nende südame murdnud.

küll siin on kogunenud palju petetud ja kibestunud naisi jne.

Haige värk 05. detsember 2015, kl 22.15
Kahju, et sa iga päevaga aina lollemaks lähed. Vanusega peaks ikka mõistus tagasi tulema aga näe, läheb vastupidi!

Ursula 06. detsember 2015, kl 05.24
Nagu näha pole ka Teil need aastad hästi mõjunud,kui neid viimaseid näited siin normaalseks peate!

ikka vahel 06. detsember 2015, kl 14.46
mõni debiilik eksib siia ära, ei maksa sellistele tähelepanu pöörata.
head teist adventi!:)

to ikka vahel 07. detsember 2015, kl 16.46

Igatsus 07. detsember 2015, kl 22.06
http://m.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_UU
Valu tekitab endiselt soojuse südames.

Armastus 08. detsember 2015, kl 10.36
Teise naise embuses ei peaks enam valus olema?

Igatsus 08. detsember 2015, kl 16.39
Soovitad mul edaspidi meeste asemel naistega suhteid luua? LOL

Armastus 08. detsember 2015, kl 19.55
Õnneks sa pole naine! irw!

Jõuluingel 09. detsember 2015, kl 11.03
https://www.youtube.com/watch?v=z7IxWHD4p88

jõuluinglile 11. detsember 2015, kl 13.50
https://www.youtube.com/watch?v=gFtb3EtjEic

Jõuluingel 13. detsember 2015, kl 18.30
rõõmsat 3-ndat adventi!

keegi 13. detsember 2015, kl 21.23
Kui oled mu kõrval,
siis öelda ei olegi palju,
siis näib, et on selge
ja enesestmõistetav kõik.
Kuid vaevalt sa lähed -
ja südames sünnivad sõnad,
ja neid on nii palju,
et eluaeg rääkida võiks.

Jah, siis, kui sa lähed,
jääb järele pakitsev tühjus
ja nägija pilguga
näen oma südantki siis.
Ma usun, sa aimad,
et jäädavalt lahkudes minust
kõik sooja mu südamest
endaga kaasa sa viid ...

ööingel 13. detsember 2015, kl 23.26
Kindlasti pole muretsemiseks põhjust.

öötäht 13. detsember 2015, kl 23.30
Romantiline mees ei tee välja valust, mis armastus teele saadab!

õõtähele 14. detsember 2015, kl 10.26
romantiline mees on ilma südameta? südameta mehelt ei maksa ka romantikat oodata. mees on samuti inimene.

viimasele 14. detsember 2015, kl 13.21
milleks sellist jura siia kirja panna?

öötäht 14. detsember 2015, kl 13.42
Romantiline mees saab üle kõigest, valust - mis armastus ta teele saadab ning lõpuks saab ikka õnnelikuks!
Ei ole olemas takistusi, mida ületada ei saa. Saab, kui ainult tahta!

ööingel 14. detsember 2015, kl 14.17
Elu saadab ikka inimeste eluteedele katsumusi ja raskusi, et meid proovile panna ja elu õppetükke õppida. Eriti suhete vallas, kui kellelgi tunded üle ääre keevad.Kuidas on sul suhe andestamisega?

öötäht 14. detsember 2015, kl 14.31
Igal hommikul mõtlen ma Sinu peale,
Ma tahan Sind hoida oma käte vahel,
Ma vajan Sind, ma pean Sind saama,
Ma tahan Su soojust, Su lõhna, Su maitset....

Üldiselt ei harrasta andestamist, kui olen ametnik siis pean suhtlema kõigiga. Mõnele veel saab aga paljudele ütlen " Ei "
Liiga palju on juhtunud, sellepärast!

Kohvipoiss 14. detsember 2015, kl 15.04
Siin olen, tule minu juurde. Joome koos nagu vanasti!

ööingel 14. detsember 2015, kl 17.02
Huvitav, mind jahmatas sinu ilus kirjarida.Mõtlen ka ke
llegist nii.Nats teises kontekstis, aga mõte sama. Mis siis edasi plaanid? Tundub,et see juhtum on andestamatu.

öötäht 14. detsember 2015, kl 17.39
Tere Kohvipoiss!
Rüüpan just tassikese sinu suguvõsast, maitse on võrratu!
Kallis, Kas Sa Tead? On ikka kuum koht, kuhu pilgud ja nooled tagasi lendavad!
Võib päris pihta saada!

öötäht 14. detsember 2015, kl 18.04
Töö, Töö, Töö - nagu ikka ja oma elu tahab ka elamist!
Vanad asjad vajavad lõpetamist ja tuleb vist kõva häält teha? Ega muidu ei saa ja midagi ei muutu. Ega muidu ülbitsemine ära ei kao ning lõpp ei tule?
Jah, on küll andestamatu. Mille eest tuli neil maksta oma eluga? Sellist asja ei saagi kunagi andeks anda? Ja minult seda keegi nõuda ei saa!

Ja mis siis endal südamel? Et löögi vahele jättis?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!