Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
Arvan jah 04. detsember 2015, kl 10.18 |
to igatsusele 04. detsember 2015, kl 17.40 |
igatsusele 04. detsember 2015, kl 18.18 |
kalmer von tuvi 04. detsember 2015, kl 20.08 |
uskusin,et kõik muutub 05. detsember 2015, kl 18.22 |
Olgu neetud see minut, kui ma sellise rumala otsuse joomine maha jätta tegin! Läksingi poodi, panin korvi siis pätsi päris leiba, kuus muna, pudeli limunaadi „Saku Hele“ ning igaks juhuks ka paari puhtaid aluspükse ja läksin kassasse maksma. Kassas nägin küll, et teised vaatavad mind imelikult, aga öelda keegi midagi ei julgenud. Kassamoor laskis limunaadi, leiva ja alukad masinast läbi, aga munapaki peale hakkas masin hirmsasti piiksu lööma.
viimasele 05. detsember 2015, kl 21.26 |
vastus. 05. detsember 2015, kl 21.59 |
mas - Miks seda õigele inimesele otse ei ütle? Mis sind takistab seda tegemast? Kinni istud või?
Mina armastan ka aga müksan teist õhtuti, sest elu on lihtsalt ilus!
Hoia end soojas, tuleb külm öö!
kui ta sinust niipalju hoolib nahhui sa siin huiad siis ? ei igatse ega hooli sinust keegi.
sina oled vist Keegi, kes kõigest teab kõikke? Saad vastu hambaid, siis näed, kes kui palju sinust diblast hoolib...
mõttetu idioot see ma armastan sind. möliseb ja möliseb, hull tregija ime loffi tolgus.
no ajukääbiku sõnu ma tõsiselt ei võta! Sa ikka lävi omasugustega!
Jah, kes siin lugemas käib või kes siin kellele smsi jätab - teab vaid ainult tuul!
Ikka loen, see on väga tähtis - kui planeerid midagi suurt!
Oma p....s elus ära süüdista teisi, mõnitamine mõjub ärile halvasti?!
Kas tundub et käib siin? Tundub et keegi kannatab tõsise " delusion-i " all! Kujutab ette et keegi õhkab tema järele kuigi nagu aru saada ei taha too isik temaga isegi suhelda irw. Ilmselgelt reaalsusest võõrandunud tädike. Kui keegi sind tahaks oleks ta ammu sind reaalses elus ülesse otsinud. Get help~!
kus sa küll oled? ei jõua sind enam oodata.:( mis küll sind takistab minu juurde jõudmast?
MIS INISED SIIN SA KÕNTSANE HOOR????
Oh, mu kullakallis, kuidas küll igatsen Sind! See teeb lihtsalt nii palju haiget....
Sinust saab väljavalitu!....mille jaoks?
jälle üks, kes suvaliselt solki teiste kaela kallab, arvates, et süüdlane on siin?
kullakene, sina old ammu maha kantud. Palju asjalikum tegelane minu südames ja peagi ka minu elus. Sa olid hale mängur, kelle küüsist viimaks pääsesin. Punkt.
mõtlevad ja loodavad, et nende postitusi loevad just need, kes on nende südame murdnud.
küll siin on kogunenud palju petetud ja kibestunud naisi jne.
Mina armastan ka aga müksan teist õhtuti, sest elu on lihtsalt ilus!
Hoia end soojas, tuleb külm öö!
kui ta sinust niipalju hoolib nahhui sa siin huiad siis ? ei igatse ega hooli sinust keegi.
sina oled vist Keegi, kes kõigest teab kõikke? Saad vastu hambaid, siis näed, kes kui palju sinust diblast hoolib...
mõttetu idioot see ma armastan sind. möliseb ja möliseb, hull tregija ime loffi tolgus.
no ajukääbiku sõnu ma tõsiselt ei võta! Sa ikka lävi omasugustega!
Jah, kes siin lugemas käib või kes siin kellele smsi jätab - teab vaid ainult tuul!
Ikka loen, see on väga tähtis - kui planeerid midagi suurt!
Oma p....s elus ära süüdista teisi, mõnitamine mõjub ärile halvasti?!
Kas tundub et käib siin? Tundub et keegi kannatab tõsise " delusion-i " all! Kujutab ette et keegi õhkab tema järele kuigi nagu aru saada ei taha too isik temaga isegi suhelda irw. Ilmselgelt reaalsusest võõrandunud tädike. Kui keegi sind tahaks oleks ta ammu sind reaalses elus ülesse otsinud. Get help~!
kus sa küll oled? ei jõua sind enam oodata.:( mis küll sind takistab minu juurde jõudmast?
MIS INISED SIIN SA KÕNTSANE HOOR????
Oh, mu kullakallis, kuidas küll igatsen Sind! See teeb lihtsalt nii palju haiget....
Sinust saab väljavalitu!....mille jaoks?
jälle üks, kes suvaliselt solki teiste kaela kallab, arvates, et süüdlane on siin?
kullakene, sina old ammu maha kantud. Palju asjalikum tegelane minu südames ja peagi ka minu elus. Sa olid hale mängur, kelle küüsist viimaks pääsesin. Punkt.
mõtlevad ja loodavad, et nende postitusi loevad just need, kes on nende südame murdnud.
küll siin on kogunenud palju petetud ja kibestunud naisi jne.
Haige värk 05. detsember 2015, kl 22.15 |
Ursula 06. detsember 2015, kl 05.24 |
ikka vahel 06. detsember 2015, kl 14.46 |
Igatsus 07. detsember 2015, kl 22.06 |
Igatsus 08. detsember 2015, kl 16.39 |
keegi 13. detsember 2015, kl 21.23 |
Kui oled mu kõrval,
siis öelda ei olegi palju,
siis näib, et on selge
ja enesestmõistetav kõik.
Kuid vaevalt sa lähed -
ja südames sünnivad sõnad,
ja neid on nii palju,
et eluaeg rääkida võiks.
Jah, siis, kui sa lähed,
jääb järele pakitsev tühjus
ja nägija pilguga
näen oma südantki siis.
Ma usun, sa aimad,
et jäädavalt lahkudes minust
kõik sooja mu südamest
endaga kaasa sa viid ...
siis öelda ei olegi palju,
siis näib, et on selge
ja enesestmõistetav kõik.
Kuid vaevalt sa lähed -
ja südames sünnivad sõnad,
ja neid on nii palju,
et eluaeg rääkida võiks.
Jah, siis, kui sa lähed,
jääb järele pakitsev tühjus
ja nägija pilguga
näen oma südantki siis.
Ma usun, sa aimad,
et jäädavalt lahkudes minust
kõik sooja mu südamest
endaga kaasa sa viid ...
öötäht 13. detsember 2015, kl 23.30 |
õõtähele 14. detsember 2015, kl 10.26 |
öötäht 14. detsember 2015, kl 13.42 |
ööingel 14. detsember 2015, kl 14.17 |
öötäht 14. detsember 2015, kl 14.31 |
Igal hommikul mõtlen ma Sinu peale,
Ma tahan Sind hoida oma käte vahel,
Ma vajan Sind, ma pean Sind saama,
Ma tahan Su soojust, Su lõhna, Su maitset....
Üldiselt ei harrasta andestamist, kui olen ametnik siis pean suhtlema kõigiga. Mõnele veel saab aga paljudele ütlen " Ei "
Liiga palju on juhtunud, sellepärast!
Ma tahan Sind hoida oma käte vahel,
Ma vajan Sind, ma pean Sind saama,
Ma tahan Su soojust, Su lõhna, Su maitset....
Üldiselt ei harrasta andestamist, kui olen ametnik siis pean suhtlema kõigiga. Mõnele veel saab aga paljudele ütlen " Ei "
Liiga palju on juhtunud, sellepärast!
Kohvipoiss 14. detsember 2015, kl 15.04 |
ööingel 14. detsember 2015, kl 17.02 |
öötäht 14. detsember 2015, kl 17.39 |
öötäht 14. detsember 2015, kl 18.04 |
Töö, Töö, Töö - nagu ikka ja oma elu tahab ka elamist!
Vanad asjad vajavad lõpetamist ja tuleb vist kõva häält teha? Ega muidu ei saa ja midagi ei muutu. Ega muidu ülbitsemine ära ei kao ning lõpp ei tule?
Jah, on küll andestamatu. Mille eest tuli neil maksta oma eluga? Sellist asja ei saagi kunagi andeks anda? Ja minult seda keegi nõuda ei saa!
Ja mis siis endal südamel? Et löögi vahele jättis?
Vanad asjad vajavad lõpetamist ja tuleb vist kõva häält teha? Ega muidu ei saa ja midagi ei muutu. Ega muidu ülbitsemine ära ei kao ning lõpp ei tule?
Jah, on küll andestamatu. Mille eest tuli neil maksta oma eluga? Sellist asja ei saagi kunagi andeks anda? Ja minult seda keegi nõuda ei saa!
Ja mis siis endal südamel? Et löögi vahele jättis?
Lisa postitus