Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
Saatuslik viga 12. veebruar 2016, kl 21.53 |
Ei mingeid vigu! 13. veebruar 2016, kl 13.34 |
ehhh 13. veebruar 2016, kl 17.01 |
eelmisele 13. veebruar 2016, kl 20.37 |
tüdinud 13. veebruar 2016, kl 21.11 |
eelmisele 13. veebruar 2016, kl 21.30 |
eelmisele 13. veebruar 2016, kl 23.07 |
nukker. 18. veebruar 2016, kl 22.33 |
kartsin kord, et südame ma kaotada võin 23. veebruar 2016, kl 16.59 |
kartsin kord, et südame ma kaotada võin 23. veebruar 2016, kl 20.40 |
eelmisele 23. veebruar 2016, kl 20.44 |
kartsin kord, et südame ma kaotada võin 23. veebruar 2016, kl 21.11 |
Rahustuseks ja meelde jätmiseks 23. veebruar 2016, kl 22.44 |
eelmisele Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Siis oled ehk see naine, kes ennast -RAHU-ks nimet
> as? Ära siiski oma printsi pärast maist pinda hülg
> a.
Jätke -RAHU- juba rahule. -RAHU- ei ole juba ammu siin käinud ja ei tule siia enam. Elab oma elu rahulikult reaalselt ja ei huvita teda, mis siin foorumis toimub.
-------------------------------------------------------
> Siis oled ehk see naine, kes ennast -RAHU-ks nimet
> as? Ära siiski oma printsi pärast maist pinda hülg
> a.
Jätke -RAHU- juba rahule. -RAHU- ei ole juba ammu siin käinud ja ei tule siia enam. Elab oma elu rahulikult reaalselt ja ei huvita teda, mis siin foorumis toimub.
kartsin kord, et südame ma kaotada võin 24. veebruar 2016, kl 15.50 |
hoiatuseks 24. veebruar 2016, kl 17.05 |
hoiatajale 24. veebruar 2016, kl 18.43 |
õige 24. veebruar 2016, kl 20.48 |
Auhind 25. veebruar 2016, kl 20.16 |
Sellin tunne, et üks kolleeg on minusse armunud. Otse ta muidugi midagi lausunud ega ka vihjanud pole aga käitumine selline imelik. Me mõlemad muidu abieluinimesed ja mitte ka enam esimese nooruses. Mille järgi ma seda kindlalt järeldada saaksin? Mis on meeste käitumises kindlad märgid, milline kehakeel reedab, et armunud jne.
Anonüümne kasutaja 25. veebruar 2016, kl 20.28 |
Mul oli endalgi suures kollektiivis romanss. Seal oli üks ülikena kehaga neiu, sale, ilusate rindadega. Ja vot siis vaikselt vaatasingi tisse, ja tagumikku, tisse ja tagumikku … mõtlesin ainult ühest – küll oleks mõnus põrutada. Kui temaga juttu ajasime, siis naeratasin vaikselt (oma mõtteid teades) ja üldiselt temast välja ei teinud, sest poleks olnud midagi tarka öelda. Pigem tundus isegi hea eemalt vaadata ja korraliku keppi.mise üle fantaseerida. Kui võimalik, avasin talle ukse nagu gentleman, siis sain lähedalt tema prinke kanne näha. Üldiselt ma ennast selle kõigega ka üleliia ei vaevanud, miks ennast piinata.
Siis kutsus ta mind sööma välja koos, noh, läksin. Kogu aeg naeratasin malbelt ja ainus , mis mu peas liikus oli see, et võib-olla saabki nussi.da korralikult, igast asendist. See oli AINUS, mille peale ma mõtlesin, kogu see tema jutt, mida ta vabal ajal teeb jne, see pole oluline. Ükski mees ei kuula naiste juttu niisama, sellepärast, et on huvitav.
Eks me siis hiljem keppisime ka minu juures. Lasksin talle ka ilma kummita job sisse, kusjuures pille ta ei võtnud. Hiljem selgus , et tal on mees olemas kellega ka last proovisid ja see tüüp oli nii kahtlustav, et tõi ja viis autoga tööle. Ega midagi sellest suhtest ei tulnud.
Siis kutsus ta mind sööma välja koos, noh, läksin. Kogu aeg naeratasin malbelt ja ainus , mis mu peas liikus oli see, et võib-olla saabki nussi.da korralikult, igast asendist. See oli AINUS, mille peale ma mõtlesin, kogu see tema jutt, mida ta vabal ajal teeb jne, see pole oluline. Ükski mees ei kuula naiste juttu niisama, sellepärast, et on huvitav.
Eks me siis hiljem keppisime ka minu juures. Lasksin talle ka ilma kummita job sisse, kusjuures pille ta ei võtnud. Hiljem selgus , et tal on mees olemas kellega ka last proovisid ja see tüüp oli nii kahtlustav, et tõi ja viis autoga tööle. Ega midagi sellest suhtest ei tulnud.
Happy end 26. veebruar 2016, kl 19.40 |
Lisa postitus