Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
saab 08. aprill 2013, kl 15.47 |
code one - sellest saab meie suvi
Tolmav tee ja päikese leid
ei keegi suuda kinni enam pidada meid.
Soove loen su naeruselt suult
veel enne kui need kaasa tõmbab kõrvetav tuul.
Endi jaoks nüüd teeme kõik,
kes meid keelata küll võiks.
See mis tundmatu nii ahvatlev näib.
Palju päevi, palju öid
hoida embuses sind võin, sellest
meel on nõnda ärevust täis.
ref: Sellest saab meie suvi.
Kuum ja kirgastav päev.
Sellest saab meie suvi.
Usu mind varsti näed.
Sellest saab meie suvi
Lainete hellitav hääl.
Kõigi suvede soojust hoida lõputul väel.
Sooja käes ei jahtu me meel
me hingetuks end tantsidagi suudame veel.
Muusika meid lahti viib maast,
see tunne iga hetkega vaid suuremaks saab.
Sinu naeratust ma näen
soovin vaid see mulle jääks, meie suudlustest
ma nüüd loen. Kätel kanda sind võin veel
nõnda pea ei kustu see,tunne sul mis hinges on soe.
ref: Sellest saab meie suvi...
Tolmav tee ja päikese leid
ei keegi suuda kinni enam pidada meid.
Soove loen su naeruselt suult
veel enne kui need kaasa tõmbab kõrvetav tuul.
Endi jaoks nüüd teeme kõik,
kes meid keelata küll võiks.
See mis tundmatu nii ahvatlev näib.
Palju päevi, palju öid
hoida embuses sind võin, sellest
meel on nõnda ärevust täis.
ref: Sellest saab meie suvi.
Kuum ja kirgastav päev.
Sellest saab meie suvi.
Usu mind varsti näed.
Sellest saab meie suvi
Lainete hellitav hääl.
Kõigi suvede soojust hoida lõputul väel.
Sooja käes ei jahtu me meel
me hingetuks end tantsidagi suudame veel.
Muusika meid lahti viib maast,
see tunne iga hetkega vaid suuremaks saab.
Sinu naeratust ma näen
soovin vaid see mulle jääks, meie suudlustest
ma nüüd loen. Kätel kanda sind võin veel
nõnda pea ei kustu see,tunne sul mis hinges on soe.
ref: Sellest saab meie suvi...
kingitus 08. aprill 2013, kl 17.09 |
tervitused teile kõigile. yhe mehe poolt 09. aprill 2013, kl 00.13 |
vaiki, kui võid 09. aprill 2013, kl 01.18 |
-RAHU- 09. aprill 2013, kl 16.59 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 333 |
kuule sina RAHU, Kallis kas sa tead..., Maire jne Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> sa oled ju hüsteerik, kes on terve naisteka foorum
> i oma halaga ära tüüdanud. Kui sulle ei vastata si
> is järelikult ei soovita sinuga enam suhelda. Mis
> siin arusaamatut on, mõni mees on lihtsalt süüdima
> tu ja ei mõtle sellele, et kellegil võib hing haig
> e olla ning ootab vastus ehk selgitust.
> Löö käe
> ga, jäta see mees kus ... korja oma eneseuhkuse ri
> ismed kokku, ära põe vaid hakka elama.
Mis toimub? Milles probleem? Olen pikemat aega juba siinsest eemal. Loen ja mida ma näen ja kas sulle ei tundu, et oled vale inimene kellegile siin diagnoosi panema? Millest teed sellised järeldused, et mina olen siin igalpool halanud? Praegu võin öelda, et tundud ise olema rahutu-hüsteerik, et tahad kõikjal mind näha. Vaadates siin valedele kahtlustele, siis olen ikka rahulikuks jäänud. Sinu kirjutisest loeb välja, et sina tahad hoopis mind alandada oma valede kahtlustega siin ja sa lausa süüdistad, kuigi põhjuseta. Olin ainult Tema pärast siin. Elage ise ja laske teistel elada ja minu jaoks on kõik möödas. Mina elan ise oma elu, nagu õigeks pean, aga mitte siinsete ütlejate järgi. Sa ei tea mind, ega minu olukorda Temaga ja ei peagi teadma/ei saagi seda siin teada. Temaga suhtleme, kohtume reaalselt ja EI peagi siin täpselt kirjutama oma suhtest. Kui ma ka enam temaga ei peaks kohtuma mingil põhjusel, siis enam ei tuleks ma siia kirjutama ja olen oma sõnad siin kõik juba öelnud. Mina ei ole'' Maire'' ja ''Kallis kas sa tead...'' autor. Olen piisavalt uhke ja sa ei tunne mind, aga sinuga kohtuks reaalselt küll vestluse eesmärgil ja näitaks sulle, et mida olen kirjutanud. Teeme ära selle käigu?:) Minul ei ole fb-kis kontot ja ära topi võõraid postitusi minu nimele. Kui teised tahavad, siis las kirjutavad. Kõigil võib olla oma põhjus siin kirjutamisel ja oma teed ka siin läbida. Ära kujuta endale siin ette mind sellisena, kus mind tegelikult ei ole. Võiksid lõpetada kellegi alandamise siin. Kui sind midagi häirib, vaevab, siis võid ka minu postkasti kirjutada ja küsida:) Ei ole tüli vaja ja kaunist kevadet!:)
-------------------------------------------------------
> sa oled ju hüsteerik, kes on terve naisteka foorum
> i oma halaga ära tüüdanud. Kui sulle ei vastata si
> is järelikult ei soovita sinuga enam suhelda. Mis
> siin arusaamatut on, mõni mees on lihtsalt süüdima
> tu ja ei mõtle sellele, et kellegil võib hing haig
> e olla ning ootab vastus ehk selgitust.
> Löö käe
> ga, jäta see mees kus ... korja oma eneseuhkuse ri
> ismed kokku, ära põe vaid hakka elama.
Mis toimub? Milles probleem? Olen pikemat aega juba siinsest eemal. Loen ja mida ma näen ja kas sulle ei tundu, et oled vale inimene kellegile siin diagnoosi panema? Millest teed sellised järeldused, et mina olen siin igalpool halanud? Praegu võin öelda, et tundud ise olema rahutu-hüsteerik, et tahad kõikjal mind näha. Vaadates siin valedele kahtlustele, siis olen ikka rahulikuks jäänud. Sinu kirjutisest loeb välja, et sina tahad hoopis mind alandada oma valede kahtlustega siin ja sa lausa süüdistad, kuigi põhjuseta. Olin ainult Tema pärast siin. Elage ise ja laske teistel elada ja minu jaoks on kõik möödas. Mina elan ise oma elu, nagu õigeks pean, aga mitte siinsete ütlejate järgi. Sa ei tea mind, ega minu olukorda Temaga ja ei peagi teadma/ei saagi seda siin teada. Temaga suhtleme, kohtume reaalselt ja EI peagi siin täpselt kirjutama oma suhtest. Kui ma ka enam temaga ei peaks kohtuma mingil põhjusel, siis enam ei tuleks ma siia kirjutama ja olen oma sõnad siin kõik juba öelnud. Mina ei ole'' Maire'' ja ''Kallis kas sa tead...'' autor. Olen piisavalt uhke ja sa ei tunne mind, aga sinuga kohtuks reaalselt küll vestluse eesmärgil ja näitaks sulle, et mida olen kirjutanud. Teeme ära selle käigu?:) Minul ei ole fb-kis kontot ja ära topi võõraid postitusi minu nimele. Kui teised tahavad, siis las kirjutavad. Kõigil võib olla oma põhjus siin kirjutamisel ja oma teed ka siin läbida. Ära kujuta endale siin ette mind sellisena, kus mind tegelikult ei ole. Võiksid lõpetada kellegi alandamise siin. Kui sind midagi häirib, vaevab, siis võid ka minu postkasti kirjutada ja küsida:) Ei ole tüli vaja ja kaunist kevadet!:)
imbetsill 14. aprill 2013, kl 18.19 |
to no aga 14. aprill 2013, kl 22.16 |
Lisa postitus