Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
huvi 22. aprill 2013, kl 09.49 |
kas teema autor on siit läinud? kas siin teemas muud ka tehakse kui tuimalt linke postitatakse? laule saab ju igaüks, kes tahab, ise youtubest kuulata, kui tal vaja on. mina arvasin, et teemad tehakse ikka mingi arutelu või sellise jaoks. vähemalt teema autori postitustel oli mingi mõtegi sees, ta tõi välja, mida ta ühe või teise laulu või luuletusega öelda tahtis.
edasine on küll mulle arusaamatu. ja siinsamas kõrval veel paar teemat, pikad nagu igavik, täpselt sama üksluist linkide postitusi täis.
edasine on küll mulle arusaamatu. ja siinsamas kõrval veel paar teemat, pikad nagu igavik, täpselt sama üksluist linkide postitusi täis.
trallallaaa 22. aprill 2013, kl 10.46 |
vaata, mõned inimesed ei ole suured sõnameistrid ega erilised värsisepad. aga ka neil on soov võib-olla oma hetkeemotsioone edastada kui siia teemasid on lugema tulnud. nii lihtne on võtta ja kopeerida siia link, mis sisaldab nii sõnu kui meloodiat, mis annavad edasi lingitaja mõtted või tunded. ja muud sõnamulinat polegi eriti juurde vaja. kes tahab avab lingi ja kuulab, kes seda ei soovi, võib õlgu kehitades vabalt lingiteemast minema astuda. pole ju probleemi. või kuidas?
hahahaa 22. aprill 2013, kl 11.38 |
Lisa postitus