Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
klassikaline 28. mai 2013, kl 23.15 |
jutustus 29. mai 2013, kl 05.23 |
Tegelikult alustasid sina sellega, et kirjutasid oma valikutest siin. Valiku tegid tuginedes mingile postitusele, mille arvasid minu kirjutiseks. Tegelikkus oli see, et sellel ajal eksisin harva siia. Kui sinu valikutele reaalselt reageerisin, lükkasid mu lihtsalt kõrvale. Andsin veel mitmeid kordi teada, mida tunnen. Aga see ei olnud piisav. Sa läksid ikkagi.
Vahepeal ilmselt juhtus midagi sinu elus (millest nüüd sain teada), aga siiani ei teadnud midagi. Mis sa arvad, kuidas pidin oma teadmatuses reageerima sinuga kohtumisel? Loomulikult üritasin mitte sinust välja teha. Vaatasin "läbi". Ja sa jooksid minema. Ütlemata midagi. Pärast kirjutasid siin, kui kahju sul oli. Ja kust ma pidin teadma?
Avaldasid oma tundeid siin, olid veel nii kindel, et ma mõistan. Lugesin, aga reaalse elu teadmised olid hoopis teised ja ei uskunud, et see võid sina olla.
Oojaa, taganjärgi mõistan veel mõndagi.
Ja siis kadusid siit. Kui naasid, oli juba hilja. Jälle oli otsustatud.
Ja nii hea on öelda, et mina ei tahtnud, ma ei teinud midagi, ei võidelnud...
Vahepeal ilmselt juhtus midagi sinu elus (millest nüüd sain teada), aga siiani ei teadnud midagi. Mis sa arvad, kuidas pidin oma teadmatuses reageerima sinuga kohtumisel? Loomulikult üritasin mitte sinust välja teha. Vaatasin "läbi". Ja sa jooksid minema. Ütlemata midagi. Pärast kirjutasid siin, kui kahju sul oli. Ja kust ma pidin teadma?
Avaldasid oma tundeid siin, olid veel nii kindel, et ma mõistan. Lugesin, aga reaalse elu teadmised olid hoopis teised ja ei uskunud, et see võid sina olla.
Oojaa, taganjärgi mõistan veel mõndagi.
Ja siis kadusid siit. Kui naasid, oli juba hilja. Jälle oli otsustatud.
Ja nii hea on öelda, et mina ei tahtnud, ma ei teinud midagi, ei võidelnud...
heh 29. mai 2013, kl 05.36 |
jutustus 29. mai 2013, kl 07.25 |
jutustus 29. mai 2013, kl 07.37 |
feeling so small 30. mai 2013, kl 10.25 |
feeling so small 30. mai 2013, kl 11.41 |
My life 30. mai 2013, kl 12.43 |
yep 30. mai 2013, kl 13.07 |
tähesära sa andsid mu kätte 30. mai 2013, kl 17.38 |
Mis vahet 31. mai 2013, kl 00.57 |
One Day 31. mai 2013, kl 01.46 |
Lisa postitus