Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?
tänane mõte 04. september 2013, kl 10.46 |
tähesära sa andsid mu kätte 04. september 2013, kl 13.06 |
tähesära sa andsid mu kätte 04. september 2013, kl 13.15 |
to tänane mõte 04. september 2013, kl 13.30 |
eelmisele 04. september 2013, kl 13.48 |
to eelmisele 04. september 2013, kl 13.52 |
tänane mõte 04. september 2013, kl 13.59 |
Esita endale küsimus, miks ei taha lahti lasta? Kui saad vastuseks, et ei suuda, sest tunded pole kadunud, ei ole hilja veelkord proovida. See on kõige rumalam viga ja põhjendamatu argus, et inimesed jätavad ka kõige pisema võimaluse suhte parandamiseks kergekäeliselt tähelepanuta ja loodavad, et uues suhtes läheb paremini. Ei pruugi, sina oled ju ikka sama inimene.:)
to tänane mõte 04. september 2013, kl 14.54 |
Mi 04. september 2013, kl 15.25 |
Huvitav oleks teada,kus sina oled?Täna on kõigil ilus mõte peas keerlemas.Nii ka minul.Tead,sa uuri järgi äkki olete sugulased??Kuidas saavad kaks inimest nii sarnased olla ja kõike ühtemoodi teha.Mõelda,kirjutada,riietuda,käia ja olla?Ja alati teada,mida teine mõtleb ja tunneb?Ehk oleks see selgitus?Te kaks lihtsalt põlete varsti maani maha.Kas seda vaja on?
tänane mõte 04. september 2013, kl 15.25 |
to tänane mõte 04. september 2013, kl 15.43 |
tänane mõte 04. september 2013, kl 15.50 |
Kas arvasid, et oli või oli, seal on suur vahe.:)Ehk on teil asjad selgeks rääkimata ja see teeb muidugi kirjeldamatut piina. Tunne ei hakkagi enne kaduma kui asjad selged. Ta pole ju igavesti läinud, et ei saa enam midagi muuta? Rääkige ja siis tuleb ka rahu.
Tuleb lihtsalt piisavalt selgelt ja kaua rääkida.:)
Tuleb lihtsalt piisavalt selgelt ja kaua rääkida.:)
Tark 04. september 2013, kl 16.11 |
to tänane mõte 04. september 2013, kl 16.16 |
tänane mõte 04. september 2013, kl 16.27 |
to tänane mõte 04. september 2013, kl 16.33 |
tänane mõte 04. september 2013, kl 16.36 |
M.... 04. september 2013, kl 17.34 |
Minuga on halvasti - Sinu pärast! Ma ei ole Sinust vabaks saanud ja ma vihkan Sind! Ma ei jõudnud enam midagi teha, et ausat vastust saada. Sina ei pannud ju minu valu tähelegi,ei tea, mis inimene Sa oled: olen Sulle kirjutanud siin ja kirjutasin FB-s. Ma ei otsi enam Sind, Sest Sina ei oota mind, oled seda igati välja näidanud.MA VIHKAN SIND, TEA, ET ÜKS INIMENE VIHKAB SIND!!!
kle M.... 04. september 2013, kl 18.14 |
M.... 04. september 2013, kl 18.36 |
kle M.... 04. september 2013, kl 18.51 |
M.... 04. september 2013, kl 18.57 |
kle M.... 04. september 2013, kl 19.38 |
teini 04. september 2013, kl 20.01 |
mad max 04. september 2013, kl 20.08 |
Mul tekkis eelnevat lugedes küsimus naistele:
kas, omades siiraid tundeid kellegi vastu, on mõttekam olla pigem otsekohene ja teisele oma tundeid välja näidata, või siis anda vihjeid ja jääda ootama mehe tegusid.
Kui M... ütleb, et kirjutab oma tunnete objektile siin(!?!?) ja fb-s, siis ei jääb küll tunne, et ega seal näoraamatuski midagi üheselt arusaadavat ei ole kirja pandud. Mingid vihjed ilmselt ja siis pahandust kui palju, kui teine aru ei saa. Vihkama on lausa vaja hakata. See ei tundu mulle muidugi mõistlikuna, aga samas olen kursis naiste sooviga igasugused initsiatiivid suhetes meestelt saada. Naisele lihtsalt ei sobi ise midagi ette võtta?
Siit tuleneb muidugi konflikt, kus süda tahab teha ühte ja tavad, või kuidas seda siis nimetada (naisele ei sobi), käsivad teist.
Samas ei pea ma ennast suhete alal väga targaks ja oleksin tänulik selle eest, kui keegi midagi tarka ütleks ning hariks mind.
kas, omades siiraid tundeid kellegi vastu, on mõttekam olla pigem otsekohene ja teisele oma tundeid välja näidata, või siis anda vihjeid ja jääda ootama mehe tegusid.
Kui M... ütleb, et kirjutab oma tunnete objektile siin(!?!?) ja fb-s, siis ei jääb küll tunne, et ega seal näoraamatuski midagi üheselt arusaadavat ei ole kirja pandud. Mingid vihjed ilmselt ja siis pahandust kui palju, kui teine aru ei saa. Vihkama on lausa vaja hakata. See ei tundu mulle muidugi mõistlikuna, aga samas olen kursis naiste sooviga igasugused initsiatiivid suhetes meestelt saada. Naisele lihtsalt ei sobi ise midagi ette võtta?
Siit tuleneb muidugi konflikt, kus süda tahab teha ühte ja tavad, või kuidas seda siis nimetada (naisele ei sobi), käsivad teist.
Samas ei pea ma ennast suhete alal väga targaks ja oleksin tänulik selle eest, kui keegi midagi tarka ütleks ning hariks mind.
Lisa postitus