Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saatmata kirjad
Kallis, kas Sa tead..?

eelmisele 27. september 2013, kl 12.29
Oi kuidas mind ajab marru meeste suhtumine, eks iga hinna eest tahavad midagi saada ja keelduvad endale tõde tunnistamast. A´la: su suu ütleb EI, aga su silmad räägivad muud.
Tõepoolest, kui ei taheta aru saada siis ei saada aru ka sel juhul kui seda reaalis, otse ja korduvalt öeldakse.

uurin 27. september 2013, kl 12.37
to Ma ikka mõtlen Sinust veel Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> See, kellest mina mõtlen, tema saab aru, miks unistused ainult unistusteks jäävad ja meie teed ristuda ei saa.

Kas sa oled ise hõivatud?

:)))) 27. september 2013, kl 12.41
loodan, et said ära onatud. põlgan ja mõnitan sind järjest rohkem, sest sa oledki haisev hunnik, nagu salahais, kes ei ole võimeline inimesena käituma vaid ainult seljataga saasta toodab. hale perv.

chemicals 27. september 2013, kl 12.43
kas parim s'''a keeramise aeg on siis kui ülejäänud keemiakombinaat on lõunal? muidu ei julge? kardad näidata kes tegelikult oled?

Chemicalsi pervole 27. september 2013, kl 12.44
tõmba välja mu arvutist hale häkkiv pervo

to uurin 27. september 2013, kl 12.56
Jah, üks pool on hõivatud, kuid see ei oma tähtsust, milline pool täpselt. Ja kui nii on juhtunud, et mingil põhjusel ei saa koos olla, siis see peabki nii olema. Saatuse eest ei pääse keegi. Ainuke mure on saatusele alistumine, sellega tuleb iseendal tegeleda.

Andresele 27. september 2013, kl 13.03
Katsu endaga tegeleda, et oma kompleksite kiusu teiste peal välja ei ela. Ise oled mind selleni viinud, et sulle kõike seda mida arvan näkku ütlen. Minus on vähemasti julgust sulle seda öelda, mitte salas+++na seljataga haiseda. Öök, pervo!

Ma ikka mõtlen Sinust veel 27. september 2013, kl 13.16
Mina ei ole hõivatud.Miks alguses ei olnud juhtunud ja mida nüüd siis on juhtunud?? Ma ei kirjuta Andresele ja ärge mulle meessoo tunnuseid külge pookige. Olen väga naine!

to uurin 27. september 2013, kl 13.58
Jutt on ilmselt minust. Mina olen naine. Kirjutaja on mees, kes on abielus ja unistab siin niisama.

Arvamus 27. september 2013, kl 14.01
Mõned kirjutajad võiksid oma pahameele kuskil teises kohas välja rokkida.Mitte labasustega ilusat teemat rikkuda.Kellel on midagi või kedagi oodata,siis tasub kindlasti ootamine ära.Aga mõni vist sööb ka sellise suuga,millega kirjutab.Rohkem sõbralik ja hoolivam võiks teiste suhtes olla.Tänan kuulamast!

foorum 27. september 2013, kl 19.19
To Ma ikka mõtlen Sinust veel Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ma tean, et mõtled... See on vastastikune. Kuid va
> hel peavad unistused vaid unistusteks jääma, sest
> elul on teised plaanid. Aga ma mõtlen ikka sinust,
> iga päev. Mõtteid ei saa keegi keelata ega ära võ
> tta.

Ära parem mõtle, mul on siis kergem. Mitte elul ei ole teised plaanid, vaid iga inimene on oma õnne sepp ja saatuse juhtija. Õigemini peaks olema. Kurb on vaadata kuidas mõned lasevad ennast lohistada läbi elu, ise midagi õieti tegemata. Arvamata, ütlemata jne

tundub 27. september 2013, kl 19.31
et tegelikkuses polegi siin halajatel kellegile midagi öelda, midagi teha jne
On ehk korra paar seksitud ja siis iseenese tarkusest arvatakse, et ongi kohe suhe. Siis hakatakse unistama ja illusioonides fantasserima või siis ahistama
Olgem ausad, kui üksteist ikka hästi tuntakse siis ei ole takistusi, et otse reaalis asjad selgeks rääkida või inimese meilile kirjutada, helistada talle jne
Kõige tobedam on ise endale valetada.

to yyy 27. september 2013, kl 19.48
Ma küll ei tea, kes sa oled ja kelle kohta siin nii raskeid ja põhjapanevaid asju ütled, aga kuidas saad sa siin käies ülevaate ühe kindla isiku sisemusest? Siin võib ju kes tahes ükskõik mida kirjutada! Kui tõesti tahad toda inimest tundma õppida ja mitte ainult siin ei tea kellele mingeid kummalisi süüdistustena ja ähvardustena kõlavaid mõtteid kirjutada, mis ei pruugi õiged olla isegi tolle tundmatu isiku kohta, siis palun tee seda ometi reaalis silmast silma! Reaaliski võib teise inimese piisavalt põhjalik tundma õppimine, et teda enam-vähem mõista, vahel aastakümneid aega võtta. Mõni võiks küsida, kui terve on sinust endast olla mingil kummalisel põhjusel veendunud, et sul on võimalik siin anonüümses foorumis kellegi isksusest ülevaade saada. Kas annad sellest endale aru, tundmatu?

omamaailm 27. september 2013, kl 21.49
ju on tal vaja seda vihkamist. Siit foorumist ei saa muidugi informatsiooni kellegi kohta. Samas saab küllaga ettekäändeid.
Ei mõtle seda solvanguna ega etteheitena siinjuures.

Kallis, 28. september 2013, kl 08.06
kuidas ma saan täiesti kindel olla, et Sina kirjutad siin? Palun anna mulle reaalselt märku, otsi ka ise kontakti, siis tean ja saan Sulle rääkida oma südamesoovidest.

Mu kallis 28. september 2013, kl 09.08
sellepärast ma ei anna märku,et ma vihkan sind.

kle Mu kallis 28. september 2013, kl 09.23
Ära lahmi siin nõmedusi, normaalne täiskasvanud inimene peaks nii palju aduma ja mõistma, et avalikus portaalis nõmedusi lahmida on äärmiselt nõme ja vastutustundetu.
Anna endale aru, et siin ei ole selleks koht, kus oma viha demonstreerida.
Kellegi vihkamine näitab vaid sinu enda nõrkust ja empaatiavõimetust. Oma probleemiga tuleb sul endal tegeleda, süüvi endasse ja sa leiad iseendas palju põhjuseid, mis viis selle olukorrani, et sa nii tunned.
Usu, paljus oled sa ise süüdi, ükski süü pole ühepoolne. Kui sa ei suuda oma viha taltsutada siis pöördu arsti poole ja ta aitab sind.

To Kallis 28. september 2013, kl 10.18
Küsi mu käest otse, et kas ma kirjutan siin või mitte. Midagi halba sellest küsimisest sündida ju ometi ei saa. Kui küsid, siis ma luban, et ma vastan ausalt.

Kallis 28. september 2013, kl 19.55
küsin, aga Sa käid nii harva seal, kus saame vestelda.

mina olen 29. september 2013, kl 14.42
http://www.youtube.com/watch?v=GKn3GGCbh_0

vaikusel on hääl 29. september 2013, kl 18.21
http://www.youtube.com/watch?v=1ubOws53UDw

tegelikult 29. september 2013, kl 19.48
näitab vaikus vaid üht, lõpp lool.
Kõik sõnad, mis on õhku rippuma jäänud, on öeldud igaveseks.

Pisar 29. september 2013, kl 21.05
See armastus on kirjutatud kaljusse,mis kuulub vaid neile kahele.Mida ei purusta mitte keegi.Ja nii igaveseks!

Nii ilus 29. september 2013, kl 21.43
Alati jääb valus armastus kindlalt osalejate kaugesse südamesoppi, kus ta vahel välja võetakse ja meenutatakse. Kuid seda ainult siis, kui kogetu oli tõeline ja magusalt valus.

k 29. september 2013, kl 22.15
Nii palju aega on mööda läinud ja teades ütlust, et aeg parandab kõik haavad, siis nüüdseks peaks olema küll kõik ok.
Aga ei ole...
Mul on sama kohutav raskus südames, kui siis, kui viimast korda nägime.
Kas ma kunagi ei saagi sellest üle.
Kui kaua ma pean veel ootama, et süda enam ei valutaks????
Igatmoodi olen proovinud hambad ristis oma mõtteid mujale saada...aga ma ei oska enam. Ma ei tea enam, mida oma valuga teha. See mõjutab minu igapäevaelu ja olen täiega kõigele käega löömas...aga nii ei tohi ju. Ja ma EI SAA sulle helistada! Ei saa! Mul on liiga tugevad emotsioonid ja ma ei suuda sinuga mõistlikult käituda.
Aga ükskord peab ju saabuma aeg kui süda on kergem? Inimesed saavad paari aastaga isegi leinast üle....kaua ma pean veel ootama, et aeg parandaks kõik haavad?
Nädala keskel oli siin nii ilus kirjavahetus, kuidas ma tahaks, et see oleks olnud mulle. Aga ma olen ju mõistlik inimene ja tean, et siin käib tuhandeid inimesi ja sadadel inimestel on sarnased situatsioonid jne. Aga jälle õhtu on käes ja poen sulle vaikselt kaissu, kui lubad...

to k 29. september 2013, kl 22.54
oled naine või mees?

k 29. september 2013, kl 23.04
Ma alles hiljuti taipasin, et täiesti võimalik, et ma olen sulle kohutavalt haiget teinud...
Kõik, mis ma sulle kunagi kirjutasin, kui palju see võis sulle haiget teha... Mul oli tunne, et sa oled nii suur, tark, tugev ja kogenud, et sulle ei ole võimalik küll haiget teha. Aga kui see mõte ei olnud õige, siis pannes ennast sinu asemele, käitusin ma kohutavalt... Kas sa palun annaksid andeks nii palju kui saad.

Sulle 29. september 2013, kl 23.40
http://www.youtube.com/watch?v=D3wfQ4Cy0bs

Õnneliku lõpu saladus 29. september 2013, kl 23.41
Triinu ja Toomas armastasid teineteist nii tugevalt ja sügavalt ega suuda teineteiseta....siis otsustasid lahkuda koos imelisele saarele....kus neid said hästi palju ja armastusel ei tulegi lõppu!
FIN!

Ma ikka mõtlen Sinust veel 30. september 2013, kl 08.47
http://youtu.be/IIPoM3Tkn00
Ma armastan Sind, kallis!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!